Είτε είστε από εκείνες που γιορτάζουν με χαρά την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου είτε πιστεύετε ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πρόκειται για μια «ψεύτικη» γιορτή, δεν υπάρχει λόγος να μην κάνετε ένα δώρο στον αγαπημένο σας που να αντανακλά την αγάπη, την εκτίμηση και το ενδιαφέρον σας για τον ίδιο. Για να σας βοηθήσουμε φτιάξαμε μια λίστα με τα δώρα που μπορείτε να επιλέξετε γιατί ανεξάρτητα από το πόσο ισχυρίζεται ότι δεν «πιστεύει» στην γιορτή, πιθανότατα θα απογοητευτεί αν νιώσει ότι δεν τον σκεφτήκατε.

Ρολόι, πορτοφόλι, άρωμα ή μανικετόκουμπα; Θα βρείτε όποιο δώρο ταιριάζει καλύτερα με το στυλ και την προσωπικότητά του, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, στην ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε ανδρικά ρολόγια, πορτοφόλια, αρώματα και μανικετόκουμπα και θα το παραλάβετε χωρίς καθυστέρηση, στην ώρα του, στην πόρτα σας, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στη χώρα.

Μπορείτε μάλιστα, να φτιάξετε το δικό σας Valentine’s πακέτο, επιλέγοντας διαφορετικά δώρα, τα οποία θα παραλάβετε σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία της πλατφόρμας SHOPFLIX ME TH MIA.

Επωφεληθείτε από τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Τα καλύτερα δώρα για εκείνον

Μία από τις κορυφαίες επιλογές είναι το ρολόι, μιας και πρόκειται για ένα δώρο που μπορεί να το φορά και να το απολαμβάνει καθημερινά. Μέσα από την απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR μπορείτε να βρείτε διαφορετικά σχέδια και στυλ για να επιλέξετε ένα που να ταιριάζει άψογα με την αισθητική του και να μην το βγάζει από το χέρι του.

Είτε επιλέξετε ένα smartwatch με πολλές μοναδικές λειτουργίες και δυνατότητες είτε ένα κλασικό και κομψό ρολόι, το δώρο διατηρεί τον συμβολισμό του, αφού θα του υπενθυμίζει να μένει παρών στην στιγμή ενώ θα τον γεμίζει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για τα μελλοντικά του σχέδια.

Δεύτερο στην λίστα αλλά εξίσου κομψό δώρο είναι το πορτοφόλι ένα χρηστικό αντικείμενο-αξεσουάρ, που θα το έχει μαζί του καθημερινά, όπου κι αν βρίσκεται σε μικρές ή και μεγαλύτερες μετακινήσεις του.

Μπορεί να γίνει ένα εξατομικευμένο δώρο, αρκεί να επιλέξετε βάσει των αγαπημένων του χρωμάτων, αποχρώσεων, χόμπι και καθημερινότητας. Μέσα από την απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR μπορείτε να βρείτε το ιδανικό για εκείνον και να του χαρίσετε ένα ανθεκτικό στο χρόνο και λειτουργικό δώρο.

Το άρωμα δεν φαίνεται σαν ένα τυπικό δώρο για έναν άντρα, αλλά μην ξεχνάτε ότι εάν έχει ένα signature άρωμα που φορά καθημερινά μπορείτε να του το κάνετε δώρο για να του δείξετε ότι παρατηρείτε τις πιο μικρές και απλές λεπτομέρειες σε εκείνον.

Το άρωμα είναι ένα καλό δώρο που μπορεί να αξιοποιήσει για πολλές περιστάσεις, όπως γενέθλια, επετείους, δείπνα αλλά και καθημερινά για να το φορά και να σας σκέφτεται. Θα βρείτε τα καλύτερα ανδρικά αρώματα σε εξαιρετικές τιμές στην απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR.

Εάν ο σύντροφός σας συνηθίζει να ντύνονται πιο επίσημα επιλέγοντας κοστούμια στην καθημερινότητά του, τότε τα μανικετόκουμπα θα είναι ένα πολύ ωραίο και λειτουργικό δώρο. Εκτός από τα κλασικά μπορείτε να βρείτε και εναλλακτικά σχέδια όπως αυτοκίνητο ή ντραμς μέσα από την απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR.

Αφήστε το στυλ του και τον χαρακτήρα του να καθοδηγήσει την επιλογή σας και δείξτε του ότι γνωρίζετε πιο προσωπικές πτυχές του χαρακτήρα του και πόσο πολύ ενδιαφέρεστε για τον ίδιο.