Η πιο ερωτική ημέρα του χρόνου, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια «ανάσα» μακριά, πράγμα που σημαίνει ένα πράγμα… Βραδινό ραντεβού. Είτε έχετε κανονίσει να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο με τον αγαπημένο σας είτε θα βγείτε με την αγαπημένη σας φίλη, η μέρα μας δίνει την τέλεια ευκαιρία για να εμπνευστούμε και να δοκιμάσουμε μοναδικά make up looks για την ξεχωριστή αυτή περίσταση.

Για να μπείτε στο mood αλλά και για να έχετε χρόνο για εξάσκηση, συγκεντρώσαμε κορυφαίες ιδέες μακιγιάζ για να δείχνετε υπέρλαμπρη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Classic red

Δεν υπάρχει κάτι που να χαρακτηρίζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου περισσότερο από το κόκκινο χρώμα, σε λουλούδια, αρκουδάκια και φυσικά στα χείλη μας. Από το λαμπερό κόκκινο έως και τις σκούρες βυσσινί αποχρώσεις, σίγουρα τα χείλη σας θα γίνουν το επίκεντρο της προσοχής.

Για τα μάτια σας επιλέξτε ουδέτερους τόνους, όπως καφέ και nude για να εξισορροπήσετε την ένταση.

Ιδανική επιλογή είναι το Lipstick Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid 55 που όχι μόνο θα αιχμαλωτίσει τα βλέμματα αλλά μπορεί να διαρκέσει και για έως 16 ώρες.

Για τα μάτια σας προτείνουμε την Παλέτα Σκιών Nyx Professional Makeup Ultimate Utopia που έχει σχεδιαστεί για μοναδικά eye looks.

Χρησιμοποιήστε το micro blending πινέλο που διαθέτει και για να αναμείξετε τέλεια τις σκιές σας και μην φοβηθείτε να επιλέξετε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις. Μια για την εσωτερική γωνία του ματιού, μια για την εξωτερική, και μια απόχρωση highlighting για τις εσωτερικές γωνίες.

Hot in pink

Η ημέρα και ειδικότερα το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου είναι η τέλεια δικαιολογία για να «βουτήξετε» σε όλες τις παλέτες σκιών και τα κραγιόν σας σε ροζ απόχρωση. Γλυκιά και τρυφερή σαν τριαντάφυλλο, αυτή η όμορφη ροζ εμφάνιση είναι ιδανική για τις πιο ρομαντικές.

Για να κάνετε το look επιλέξτε σκιά ματιών σε ανοιχτές ροζ αποχρώσεις και φυσικά ροζ ή nude κραγιόν που θα απογειώσει το αποτέλεσμα.

Αγαπημένη μας επιλογή η Essence Bronzed This Way Eyeshadow Palette που περιέχει 6 σκιές σε χρυσές και καφέ αποχρώσεις, σε shimmer και ματ απόδοση.

Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας με το Κραγιόν Maybelline Color Sensational Satin Lipstick που χαρίζει κρεμώδη υφή για άψογα χείλη όλο το βράδυ.

Soft Glam

Αυτή η διασταύρωση ανάμεσα στο καθημερινό και το πλήρες glam μακιγιάζ σας είναι η τέλεια επιλογή για το valentine’s date σας. Εκθαμβωτικό και αβίαστο αποτέλεσμα, πρόκειται για μια εμφάνιση μακιγιάζ που είναι ιδανική τόσο για το δείπνο κάτω από το φως των κεριών όσο και για ένα κεφάτο ποτό υπό τον ρυθμό της μουσικής.

Σε αυτήν την περίπτωση, πέραν της κλασικής βάσης, που προτείνουμε να επιλέξετε το Foundation Estee Lauder Double Wear Stay In Place για ένα αναλλοίωτο και φυσικό αποτέλεσμα, μην ξεχάσετε το highlighter που θα χαρίσει λάμψη και ένταση στα ζυγωματικά του προσώπου σας.

Δικό μας αγαπημένο είναι το Korres Apothecary Wild Rose Iconic Glow Limited Edition, με ανάλαφρη σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου και υψηλό ποσοστό μικροσφαιριδίων λάμψης που αντανακλούν το φως, χαρίζει φρεσκάδα και φωτεινότητα στην επιδερμίδα, με ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα.

Ολοκληρώστε το look σας με την αγαπημένο μας Ρουζ Maybelline Fit Me Blush 55 Berry που θα χαρίζει ζωντάνια και λάμψη στην επιδερμίδα σας ενώ μην ξεχάσετε ένα απαλό ή και διάφανο lip gloss για να πετύχετε μια πιο clean προσέγγιση.

Θα βρείτε όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, στην απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε προϊόντα μακιγιάζ και θα τα παραλάβετε στην ώρα τους, στην πόρτα σας, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Μάλιστα, θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Επωφεληθείτε από τις χειμερινές εκπτώσεις και ότι με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.