Ένα από τα πράγματα που καταλαβαίνουμε ευθύς εξαρχής για την φοιτητική ζωή είναι ότι εκτός από υπέροχη είναι και πολυδάπανη. Μετά τον άθλο για την εύρεση κατοικίας, έρχεται η πρόκληση της επιλογής των συσκευών και των επίπλων, η διακόσμηση των χώρων και φυσικά η επιλογή του κατάλληλου γραφείου και της σωστής καρέκλας για να μπορείς να διαβάζεις άνετα σε κάθε εξεταστική.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά εύκολα και κυρίως ανέξοδα. Ειδικότερα μπορείς να βρεις το γραφείο αλλά και την καρέκλα που σου ταιριάζει, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε γραφεία και καρέκλες γραφείου ενώ θα τα παραλάβεις εύκολα στην πόρτα σου, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μάλιστα θα τα παραλάβεις όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Τώρα μάλιστα μπορείς να επωφεληθείς σε κάθε σου αγορά με απευθείας 10€ επιστροφή, ολοκληρώνοντας τις αγορές σου με οποιαδήποτε κάρτα VISA.

Πώς θα βρείτε το κατάλληλο γραφείο

Εκτός από την αισθητική και το σχεδιασμό του γραφείου, είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη και τις διαστάσεις του χώρου, για να παραμένει η καθημερινότητά σου λειτουργική και εύκολη χωρίς να «σκοντάφτεις» πάνω του κάθε φορά που μετακινείσαι από το ένα δωμάτιο στο άλλο.

Ιδανική επιλογή είναι τα «δύο σε ένα έπιπλα», εκείνα δηλαδή που έχουν παραπάνω από μία χρήση όπως είναι τα γραφεία που έχουν και βιβλιοθήκες. Έτσι εξοικονομείς πολύτιμο χώρο αλλά και χρήματα, που μπορεί να τα αξιοποιήσεις αλλού.

Ιδανική επιλογή είναι το βιομηχανικού στυλ, ξύλινο/μεταλλικό γραφείο με 3 ράφια σε ορθογώνιο σχήμα, που είναι φτιαγμένο από ποιοτικά και στιβαρά υλικά. Είναι ιδανικό για οικιακή χρήση ενώ επιτρέπει την μέγιστη ελευθερία κινήσεων, αφού με μία απλή κίνηση μπορείς να φτάσεις το βιβλίο ή τις σημειώσεις που έχεις αφήσει στην βιβλιοθήκη.

Εναλλακτικό, πρακτικό και με κομψό σχέδιο είναι το ξύλινο γραφείο της Woodwell, που διαθέτει μεταλλικά πόδια και έχει ύψος 110 cm. Είναι ιδανική επιλογή για οικιακό γραφείο ενώ διαθέτει και υψηλής ποιότητας κατασκευής. Από τον σχεδιασμό του δεν λείπει φυσικά η βιβλιοθήκη για να αποθηκεύεις άνετα και με ευκολία βιβλία και σημειώσεις από διαλέξεις και εργαστήρια.




Εάν ψάχνεις για ένα γραφείο με πιο rustic σχεδιασμό και πιο στιβαρά πόδια, τότε το Γραφείο της Homemarkt σου ταιριάζει άψογα. Ξύλινο έρχεται με ενσωματωμένη ξύλινη βιβλιοθήκη που φτάνει το ύψος του γραφείου για να έχεις καθαρό οπτικό πεδίο και να ολοκληρώνεις κάθε σου εργασία απρόσκοπτα.



Εάν αναζητάς μια επιλογή, που θα δώσει ένταση και χρώμα στους χώρους σου τότε το ξύλινο γραφείο της Homemarkt θα σου ταιριάξει απόλυτα. Το λευκό στιβαρό γραφείο έρχεται σε απόλυτη ισορροπία με τους κίτρινους και κόκκινους τόνους της πλαϊνής του βιβλιοθήκης, που χωρίζεται σε τέσσερις κύβους για να είσαι πλήρως οργανωμένος.

Ποια καρέκλα είναι η καλύτερη;

Είτε κάθεσαι για να διαβάσεις είτε κάθεσαι για να απολαύσεις ένα σύντομο gaming session, χρειάζεσαι μια καρέκλα με εργονομικό σχεδιασμό για να παραμένεις άνετος και χαλαρός, χωρίς να χαλάς την στάση του σώματός σου.

Η Κάθισμα Εργασίας Ergonomics ανήκει σε μία νέα γενιά πιστοποιημένων εργονομικών καθισμάτων που έχει σαν στόχο να ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σύγχρονου χρήστη, είτε αυτός εργάζεται στο γραφείο, είτε στο σπίτι.

Το σχήμα της έχει ειδικά σχεδιαστεί, ώστε να εξασφαλίζει το σωστό κάθισμα για τουλάχιστον το 90% των πιθανών χρηστών. Το design της σε συνδυασμό με την εργονομία και την άριστη ποιότητα υλικών καθιστούν το κάθισμα ιδανικό για πολύωρη εργασία.

Σε πιο ανοιχτόχρωμο τόνο η Kαρέκλα Γραφείου Woodwell είναι τροχήλατη, με πλάτη από ύφασμα  mesh και τεχνητό δέρμα (PU). Διαθέτει μηχανισμό ανάκλισης και ανύψωσης αλλά και άριστης ποιότητας κατασκευή.


Ειδικά εάν είσαι gamer, τότε μπορείς να επιλέξεις την Καρέκλα Gaming Velco, μιας και οι gaming καρέκλες είναι σχεδιασμένες για να υποστηρίζουν το σώμα με τον ιδανικότερο δυνατό τρόπο. Είναι ρυθμιζόμενες που σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε το ύψος της ώστε να ταιριάζει καλύτερα με το γραφείο σας και τους χώρους σας.


Καρέκλα Gaming Velco