Εάν θέλετε μια υγιή, λαμπερή επιδερμίδα, το κλειδί είναι να διαμορφώσετε την τέλεια ρουτίνα περιποίησης προσώπου ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας.

Και το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να είμαστε συνεπείς με τη ρουτίνα ομορφιάς μας και να δοκιμάσουμε νέα προϊόντα και συστατικά.

Ιδανικά, οι φθινοπωρινοί μήνες είναι κατάλληλοι για να δοκιμάσουμε πιο πλούσιες και ενυδατικές φόρμουλες στα προϊόντα περιποίησης, καθώς λόγω της αλλαγής του καιρού, η επιδερμίδα μας έχει πιο αυξημένες ανάγκες για ενυδάτωση.

Φυσικά, από τη ρουτίνα ομορφιάς δε πρέπει να λείπει η καθημερινή ενυδάτωση. Οι κρέμες προσώπου, που θα δώσουν πραγματικό αποτέλεσμα στο πρόσωπό σας, οφείλουν να έχουν ενισχυμένη σύνθεση.

Ωστόσο αυτό που θα ελαττώσει σταδιακά τις ρυτίδες, θα σας προσφέρει σφριγηλή, πιο νεανική επιδερμίδα είναι το μασάζ προσώπου που θα αναζωογονήσει συνολικά το πρόσωπό σας.

Το μασάζ προσώπου είναι μια από τις λίγες θεραπείες ομορφιάς που μπορείτε να απολαύσετε εύκολα -και ανέξοδα- εντάσσοντάς την στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Για ακόμα πιο σωστό και πιο γρήγορο αποτέλεσμα, συνδύαστε το μασάζ προσώπου με την εφαρμογή της αγαπημένης σας συσφικτικής κρέμας.

Πριν ξεκινήσετε, καθάριστε το πρόσωπο και τα χέρια σας. Χρησιμοποίηστε μια μικρή ποσότητα ορού, λαδιού ή βάλσαμου καθαρισμού, ώστε τα δάχτυλά σας να γλιστρήσουν και να κυλήσουν πάνω από το δέρμα εύκολα.

Είτε έχετε 5 λεπτά είτε μια ολόκληρη ώρα, μπορείτε να συγκεντρώσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία για να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη ρουτίνα μασάζ προσώπου. Υπάρχουν πολλές τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Συσκευή Περιποίησης Προσώπου inFace Ion 

Ένα εργαλείο που θα βοηθήσει το σώμα να παράγει κολλαγόνο και να αφαιρέσει πιο εύκολα τη βρωμιά που κρύβεται κάτω από το δέρμα.

Προσφέρει ενδελεχή καθαρισμό προσώπου με χρήση ιόντων, μπλε και κόκκινο φως και θερμοθεραπεία. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, έχει αντιβακτηριδιακή δράση και αυξάνει την αποτελεσματικότητα των καλλυντικών.



 Facial Roller & Massager Χαλαζίας

Αν ξυπνάτε το πρωί και νιώθετε τα μάτια σας πρησμένα, υπάρχει ένα εργαλείο για αυτό. Τα Jade Rollers! Ουσιαστικά πρόκειται για ένα εργαλείο μασάζ προσώπου από σφυρηλατημένο νεφρίτη (jade stone) που αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, ελαττώνει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια και βοηθά τα προϊόντα να απορριφθούν καλύτερα στο δέρμα σας.

Το roller από μόνο του βοηθά να αποβάλλει το περιττό υγρό κάτω από τα μάτια ή όπου αλλού υπάρχει πρήξιμο, ενώ η παγωμένη πέτρα νεφρίτη συσφίγγει τους πόρους και μειώνει το πρήξιμο ακόμα περισσότερο μειώνοντας και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Ενισχύει τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε καθώς απορροφόνται στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Χρησιμοποιήστε το με σέρουμ, ενυδατική και λάδι προσώπου.



Roller Προσώπου

Έχετε πίεση και άγχος για να τα προλάβετε όλα; Μυϊκές ενοχλήσεις επειδή κάθεστε όλη μέρα μπροστά από έναν υπολογιστή; Κακή διάθεση επειδή παραμελείτε τον εαυτό σας σε μόνιμη βάση; Το 3D Massager είναι εδώ για σας. Το μυστικό είναι στην απλότητα! Οι δύο σφαίρες ανάγλυφης επιφάνειας του 3D Massager φέρνουν την επανάσταση στην περιποίηση του προσώπου και της επιδερμίδας. Νιώστε ξανά όμορφη εύκολα, άμεσα και κυρίως; Οικονομικά! Ταυτόχρονα το 3D Massager είναι ιδανικό για ένα χαλαρωτικό μασάζ μετά από μια δύσκολη μέρα. Και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να το φορτίζετε ή να αλλάζετε μπαταρίες.

Το ηλιακό panel τροφοδοτεί τις μπάλες με μικρο-ηλεκτρισμό (περίπου 38uA)ο οποίος είναι πολύ κοντά στον μικρο-ηλεκτρισμό που έχει το δέρμα μας. Με αυτό τον τρόπο ενεργοποιούνται τα κύτταρα και αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος.


Πέτρα Gua Sha Danielle Creations

Η πέτρα Body & Face Contouring Gua Sha φέρνει τα οφέλη του μασάζ προσώπου σε ολόκληρο το σώμα σας. Ένα ιδανικό εργαλείο για μασάζ gua sha, δηλαδή την τεχνική ανάπλασης και σύσφιξης του δέρματος, που λειτουργεί από μέσα προς τα έξω και γίνεται τόσο θεραπευτικά όσο και προληπτικά ως μέθοδος αντιγήρανσης.

Ενσωματώστε την Gua Sha στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σας και χαρίστε στο δέρμα σας μια εμπειρία σπα από το σπίτι.

Η καμπυλωτή, λεία πέτρα παρασκευάζεται από 100% φυσική ρητίνη.

Αφήστε την πέτρα να κυλήσει στο δέρμα σας και να σας χαρίσει την παραδοσιακή κινέζικη μέθοδο μασάζ Gua Sha. Οι στρογγυλεμένες άκρες είναι ιδανικές για να αγκαλιάζουν τα περιγράμματα του σώματός σας, όπως ο λαιμός, τα χέρια και τα πόδια. Στοχεύστε τους σφιγμένους μυς σας με την καθορισμένη άκρη για να ανακουφιστείτε από τη μυϊκή ένταση.

Σετ περιποίησης

Φυσικά εκτός από το μασάζ θα χρειαστείτε και μια σειρά καθημερινών προϊόντων περιποίησης για το πρόσωπο σας.

Μπορείτε να προμηθευτείτε ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης προσώπου για μείωση ρυτίδων &σύσφιξη με τη WINE ELIXIR Αντιρυτιδική Κρέμα για σύσφιξη & lifting ελαφριάς υφής, το 3 σε 1 Γαλάκτωμα Καθαρισμού για Πρόσωπο & Μάτια και το WINE ELIXIR Λάδι Προσώπου σε ειδικό μέγεθος της Apivita.




Το set περιλαμβάνει:

WINE ELIXIR Αντιρυτιδική Κρέμα για Σύσφιξη & Lifting ελαφριάς υφής με Πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης (50ml): Μειώνει τις ρυτίδες, ενώ ενισχύει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση άμεσου φυσικού lifting χάρη στις πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης.

Γαλάκτωμα καθαρισμού 3 σε 1 για Πρόσωπο & Μάτια με Χαμομήλι & Μέλι (50ml): Απομακρύνει το make-up και τους ρύπους, τονώνει την επιδερμίδα και την αφήνει άνετη και απαλή. Προσφέρει επιπλέον anti-pollution δράση.

WINE ELIXIR Λάδι Προσώπου για Αναδόμηση & Σύσφιξη με Πολυφαινόλες από Λάδι Σταφυλιού (10ml): Θρέφει και αναδομεί, μειώνει τις ρυτίδες και χαρίζει πιο σφριγηλή επιδερμίδα.

Μην ξεχνάτε τα χείλη σας

Τα προϊόντα περιποίησης χειλιών είναι η κλειδαριά προς την απόλυτη απαλότητα και υγιή εμφάνιση των χειλιών σας. Με μια ποικιλία από lip balms, και ενυδατικές μάσκες, αυτά τα προϊόντα προσφέρουν εντατική φροντίδα που ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει τα χείλη σας.

Όπως το lip Balm Lierac  επαναπύκνωσης που λειαίνει τις λεπτές αυλακώσεις γύρω από τα χείλη και αποκαθιστά τον όγκο τους. Το αποτέλεσμα του ενέσιμου lifting παρέχεται από το εκχύλισμα μωβ τουλίπας και το σύμπλοκο Hyalu-3 υποβοηθούμενο από το εκχύλισμα tara.

Αν πάλι αναζητάτε μια επανορθωτική φροντίδα με αντιβακτηριδιακό δραστικό συστατικό που επανορθώνει, θρέφει και προστατεύει τα σκασμένα χείλη τότε το Baume Χειλιών της Avene είναι ιδανικό.

Βοηθά στην επανόρθωση της επιδερμίδας σε συνδυασμό με τον θειικό ψευδάργυρο που μειώνει τον κίνδυνο βακτηριδιακού πολλαπλασιασμού.



Τέλος, το  lip Balm της Nuxe είναι ένα θρεπτικό βάλσαμο θρέψης των χειλιών βασισμένο στις ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες του μελιού ακακίας. Περιποιείται την ξηρή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα.

Oλα τα απαραίτητα για κορυφαία περιποίηση και χαλάρωση θα τα βρείτε στην τεράστια ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε είδη υγείας και ομορφιάς. Έτσι, όχι μόνο βρήκαμε τα πάντα σε χαμηλή τιμή και σούπερ προσφορές – αλλά όλα θα φτάσουν στην πόρτα μας άμεσα, αφού η πλατφόρμα φημίζεται για τις έγκαιρες παραδόσεις της σε ολόκληρη την Ελλάδα.