Σοβαρό πρόβλημα υγείας για την πρωταγωνίστρια της ιδιαίτερα δημοφιλούς σειράς "Big Bang Theory", Κέιτ Μικούτσι, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα. Η ηθοποιός αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με ένα βίντεο στο TikTok από το νοσοκομείο, με την κωμικό να μοιράζεται με τους θαυμαστές της, το γεγονός ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αναφέρει το People. Μάλιστα, ξεκίνησε το βίντεό της με τη χαρακτηριστική φράση "This is a sick tok", αντί για το αναμενόμενο "This is a Tik Tok".

«Βρίσκομαι στο νοσοκομείο, επειδή υποβλήθηκα σε επέμβαση λόγω καρκίνου του πνεύμονα. Τον βρήκαν πολύ νωρίς. Είναι πραγματικά περίεργο, γιατί δεν έχω καπνίσει ποτέ τσιγάρο στη ζωή μου, οπότε ήταν μια έκπληξη», είπε η πρωταγωνίστρια που υποδύθηκε τη Λούσι στην αγαπημένη κωμική σειρά του CBS.


Καρκίνος του πνεύμονα: Το πρόλαβαν νωρίς, θα επιστρέψω, είπε η πρωταγωνίστρια του Big Bang Theory



«Αλλά υποθέτω ότι συμβαίνει οπότε τα καλά νέα είναι πως το πρόλαβαν νωρίς, το έβγαλαν και είμαι καλά», πρόσθεσε.


«Ήταν ένα μικρό ταξίδι και μάλλον θα «πηγαίνω» με αργούς ρυθμούς για μερικές εβδομάδες, αλλά μετά θα επιστρέψω», δήλωσε η ηθοποιός προσθέτοντας ότι ανυπομονεί να επιστρέψει στη ζωγραφική.

Πώς "σήμανε ο συναγερμός" για το ότι έπασχε από καρκίνο του πνεύμονα


Σε ερώτηση θαυμαστή της αν είχε κάποιο σύμπτωμα που την έκανε να πάει να εξεταστεί η Μικούτσι ανέφερε.

«Είχα κάτι στις εξετάσεις αίματος που βγήκε πολύ υψηλό», σημειώνοντας αργότερα ότι είχε υψηλά επίπεδα CRP, που σημαίνει ότι υπήρχε μεγάλη φλεγμονή. «Έτσι πήγα στο γιατρό, μου έκανε μερικές εξετάσεις και βρέθηκε στον πνεύμονά μου».

Σημειώνεται ότι η νόσος αποτελεί την κύρια αιτία θανάτου από καρκίνο στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς ευθύνεται για περίπου 1 στους 5 θανάτους από καρκίνο. Σύμφωνα με την Αμερικάνικη Αντικαρκινική Εταιρεία ο καρκίνος τους πνεύμονα σε ανθρώπους που δεν καπνίζουν μπορεί να προκληθεί από έκθεση σε ραδόνιο, παθητικό κάπνισμα, ατμοσφαιρική ρύπανση ή άλλους παράγοντες.


Δείτε το βίντεο που ανήρτησε η ηθοποιός του Big Bang Theory
@katiemicucci An update on what I’ve been up to. 🫁 #sicktok #hospital #imokay #solucky #sendinglove ♬ original sound - Katemicucci