Έχετε φίλους που τους αρέσουν τα ταξίδια; Τότε σίγουρα χρειάζεστε μερικές συμβουλές για τα ιδανικά δώρα για εκείνους!

Φυσικά, ανάμεσα στα καλύτερα δώρα για όλους τους ταξιδιώτες είναι ένα… αεροπορικό εισιτήριο πρώτης θέσης με ανοιχτό προορισμό. Αν όμως αυτό δεν είναι μέσα στον προϋπολογισμό σας, το αμέσως καλύτερο δώρο που μπορείτε να χαρίσετε σε φίλους που ταξιδεύουν συχνά είναι κάτι που κάνει ευκολότερη τη διαμονή του σε αεροδρόμια και φουαγιέ ξενοδοχείων.

Διαβάστε ακόμα: Γούρια, χριστουγεννιάτικα στολίδια και δώρα στο Μουσείο Ακρόπολης (εικόνες)

Βρείτε δώρα που θα «πάρουν από πάνω τους» την ταλαιπωρία, την κόπωση και θα διευκολύνουν την μετακίνησή τους. Μικρά και έξυπνα δώρα που μπορούν να λύσουν τα χέρια σε έναν ταξιδιώτη θα τον κάνουν να σας λατρέψει για πάντα!

Για πιο εύκολες αγορές φτιάξαμε μια λίστα με τα καλύτερα προϊόντα που ταιριάζουν σε κάθε τύπο ταξιδιώτη.

Αυτά είναι τα καλύτερα δώρα για όσους αγαπούν τα ταξίδια:

  1. Ζώνη για βαλίτσα

Όποιος ταξιδεύει συχνά έχει σίγουρα χρειαστεί να τοποθετήσει την τσάντα του πάνω στη βαλίτσα ή τη χειραποσκευή του. Και αυτό από μόνο του είναι ένα δύσκολο task. Ρυθμιζόμενοι ιμάντες που μπορούν να στερεώσουν με ασφάλεια κάθε μικρότερη τσάντα στις λαβές μια βαλίτσας απελευθερώνουν το ένα χέρι ή τον ώμο και κάνουν κάθε διαδρομή εντός και εκτός αεροδρομίου πιο εύκολη.

  1. Φακός διαβάσματος

Είτε ο αγαπημένος σας ταξιδιώτης διαβάζει στο αεροπλάνο, στο τρένο ή στο κρεβάτι, αυτό το δώρο θα του είναι πολύτιμο. Γιατί μπορεί να έχουν τα τεχνολογικά gadgets κατακλύσει τη ζωή μας, αλλά την αίσθηση του διαβάσματος δεν μπορεί κανείς να την στερηθεί. Ένα μικροσκοπικό φως διαβάσματος θα λύσει τα χέρια σε όσους δεν αποχωρίζονται το βιβλίο τους ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

  1. Μαξιλάρι ταξιδιού

Ο ύπνος στα αεροπλάνα και τα τρένα δεν είναι ποτέ εύκολος. Υπάρχει όμως ένα μαγικό ταξιδιωτικό μαξιλάρι Trtl που τα κάνει όλα λίγο πιο εύκολα. Εξαιρετικά ελαφρύ και βολικό καταλαμβάνει τον μισό χώρο από ένα κλασικό μαξιλάρι ταξιδιού και αγκαλιάζει το λαιμό με τον κατάλληλο τρόπο. Το μαλακό fleece πλένεται στο πλυντήριο και διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα, ώστε να μπορείτε να πάρετε αυτό που ταιριάζει με το σακίδιο του ταξιδιού του.

View this post on Instagram

A post shared by Skylar Lanham (@skylanham)

  1. Θήκες οργάνωσης

Ιδανικό για αυτούς που αγαπούν την οργάνωση και θέλουν η βαλίτσα τους να τα χωράει όλα αλλά και να είναι τέλεια. Θήκες για όλες τις χρήσεις, κατάλληλες για ρούχα, εσώρουχα, παπούτσια και αξεσουάρ κάνουν το πακετάρισμα παιχνιδάκι. Διαφορετικά μεγέθη για όλες τις ανάγκες αλλά και χρώματα για να βρίσκετε τα πάντα έυκολα.

View this post on Instagram

A post shared by Eagle Creek (@eaglecreek)

  1. Μπιζουτιέρα ταξιδιού

Οι μέρες που τα σκουλαρίκια και τα κολιέ που μπλέκονταν και χρειάζεται άπειρος χρόνος μέχρι να φορεθούν έχουν περάσει προ πολλού. Φορητό κουτί κοσμημάτων ειδικό για ταξίδι θα κάνει τη ζωή σας εύκολη και σίγουρα πιο οργανωμένη. Για γυναίκες που θέλουν να έχουν μαζί τους τον μικρό τους θησαυρό αλλά και άνδρες που θέλουν τα ρολόγια, τα μανικετόκουμπα και οι αλυσίδες τους να είναι πάντα σε τάξη.

  1. Μάσκα ύπνου

Οι μέρες μακριά από το σπίτι κρύβουν ταλαιπωρία που φαίνεται πάντα στα μάτια. Και αυτό έρχονται να προλάβουν οι νέες μάσκες ύπνου. Εκτός από την δυνατότητα για απόλυτη απομόνωση και χαλάρωση σε κάθε μέρος, το ειδικό ύφασμα και η νέα τεχνολογία επιτρέπει στις μάσκες ύπνου να καταπραΰνουν τους ερεθισμούς στα μάτια και να κρατούν τους μακριά τους μαύρους κύκλους.

  1. Μπουκαλάκια ταξιδιού

Η μεταφορά των προϊόντων περιποίησης σε κάθε ταξίδι είναι μια σπαζοκεφαλιά. Στις χειραποσκευές οι ποσότητες είναι δεδομένες αλλά και στις βαλίτσες ο χώρος δεν είναι ποτέ αρκετός. Μπουκαλάκια που μπορούν να μεταφέρουν τα προϊόντα μακγιάζ, τις κρέμες, το υγρό των φακών επαφής, ακόμα και τα καθημερινά χάπια θα σας λύσουν τα χέρια.

View this post on Instagram

A post shared by Cadence (@keepyourcadence)