Είστε έτοιμοι να καλέσετε κόσμο στο σπίτι ή να επισκεφτείτε τους φίλους σας μέσα στις γιορτές; Να μερικά κολπάκια για να μην χαλάσετε τη διατροφή σας!

-Αποφύγετε να κάνετε δώρο γλυκά και αρκεστείτε σε λουλούδια, διακοσμητικά, βιβλία, ρούχα και ό, τι άλλο σας έρθει στο μυαλό. Έτσι, γλιτώνετε από τον πειρασμό.

-Ελαττώστε το αλκοόλ βάζοντας περισσότερο πάγο και σόδα στο ποτήρι σας. Να θυμάστε πως μπορεί μερικά παραπάνω ποτά να σας προκαλούν ευφορία, αλλά ο πονοκέφαλος της επόμενης ημέρας θα σας χαλάσει κατά πολύ τη διάθεση.

-Μην κόψετε τη γυμναστική, αντίθετα επιδοθείτε στο κλασικό χάζεμα των χριστουγεννιάτικων βιτρινών, κάντε βόλτες με τους φίλους σας και περπατήστε όσο πιο πολύ μπορείτε.

-Καταναλώστε σνακ δημητριακών, γιαούρτια και φρούτα πριν τα γεύματα σας. Έτσι, θα είστε χορτάτοι με υγιεινές τροφές και θα φάτε λίγη ποσότητα που δε θα σας επιβαρύνει.

-Ξεφύγετε κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αλλά μαζευτείτε τις υπόλοιπες μέρες. Δε χρειάζεται να κακομάθετε τον εαυτό σας όλη τη γιορτινή περίοδο παρά μόνο τις επίσημες μέρες που θα είστε καλεσμένες.