Στα τραπέζια του «κλείστηκαν» σημαντικές συμφωνίες, χτίστηκαν φιλίες, ξεκίνησαν σχέσεις ζωής, γράφτηκαν αναμνήσεις από εκείνες που σηματοδοτούν μια ολόκληρη εποχή.

Εκείνο το ένα και μοναδικό στέκι του Ψυχικού έχει και πάλι τη θέση που του αξίζει. Ξανασχεδιασμένο απο την αρχή αυτή τη φορά με τη φρέσκια ματιά του αρχιτέκτονα Τάσου Ζέππου, και με ολοκαίνουριο όνομα, το «Tier et tout», έσβησε ήδη το πρώτο του κεράκι και σχεδόν ένα χρόνο μετά την έναρξη της λειτουργίας του αποτελεί και πάλι το meeting point του Ψυχικού. Τα ηνία στην κουζίνα έχει αναλάβει ο ταλαντούχος σεφ Δημήτρης Σταμούδης.

Έτσι λοιπόν το Tier et tout (πρώην Deals, Patron και Faro Capo), έχει και πάλι τη θέση που του αξίζει με τη βαθμολογία αυτή τη φορά να είναι ακόμα πιο υψηλή καθώς στη νέα του αυτή εκδοχή εκτός από το ιδανικό location και την ζεστή ατμόσφαιρα του χώρου έρχεται να προστεθεί και το εξαιρετικό του μενού.

Best seller πιάτα του νέου μενού είναι η ψητή σφυρίδα με φρικασέ από άγρια χόρτα (σπανάκι, καυκαλήθρες, μυρώνια) και αυγολέμονο αρωματισμένο με yuzu, το ταρτάρ σολομού με τζίντζερ, σόγια και γουασάμπι, κολοκυθόσουπα βελουτέ με κάστανα, τζίντζερ & μέλι αλλά και η στηθοπλευρα black angus με ξινολάχανο.

Το Tier et tout αποτελεί ιδανικό σημείο για να ξεκινήσεις τη μέρα σου, για να απολαύσεις το μεσημεριανό σου, για να πιεις απογευματινό καφέ, για να τσουγκρίσεις το πρώτο ποτό της ημέρας και να δειπνήσεις με φίλους κερδίζοντας μια γευστική εμπειρία από εκείνες που δεν τις ξεχνάς εύκολα. Επίσης στο Tier το πρωί της Κυριακής θα διαβάσεις την εφημερίδα σου δοκιμάζοντας το εξαιρετικό Brunch που ετοιμάζει ο Δημήτρης Σταμούδης και θα πιεις τον καφέ ή το κρασί σου χαλαρώνοντας σ’ ένα περιβάλλον που θυμίζει Γαλλικό μπιστρό.