Η γιορτή των ερωτευμένων είναι μία καλή ευκαιρία να ετοιμάσεις κάτι ξεχωριστό για σένα και το ταίρι σου και να αναθερμάνεις την ερωτική σας ζωή! Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Διάβασε το ζώδιο του έρωτά σου, πάρε ιδέες και προγραμμάτισε του Αγίου Βαλεντίνου, να του κάνεις μία ιδιαίτερη ερωτική έκπληξη, για να περάσετε απίστευτες ερωτικές στιγμές που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Μάθε τα ερωτικά γούστα του ατόμου που ποθείς και αιφνιδίασέ το με μία μοναδική, ερωτική έκπληξη! 

ΚΡΙΟΣ
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

«Προετοίμασε εκπλήξεις»

Του Αγίου Βαλεντίνου θα γιορτάσεις τον έρωτα με ένα παρορμητικό και αυθόρμητο Κριαράκι; Τότε θα πρέπει η βραδιά που θα ετοιμάσεις να είναι γεμάτη εκπλήξεις, που του αρέσουν πάρα πολύ! Μην του ανακοινώσεις τα σχέδιά σου για την βραδιά των ερωτευμένων, άφησέ τον να αναρωτιέται και να υποθέτει ποια θα είναι τα σχέδιά σου, για να του κινήσεις την περιέργεια! Άφησε να εννοηθεί ότι έχεις ξεχάσει ότι γιορτάζετε, αγόραέε του το δώρο που τόσο πολύ περιμένει και κάνε τις ακόλουθες κινήσεις για το βράδυ σας: 1) Κάνε την εμφάνισή σου εκεί που δεν το περιμένει – πες του ότι σήμερα δεν θα βρεθείτε και παρουσιάσου εντελώς ξαφνικά για να τον αιφνιδιάσεις-2) πηγαίνετε μία βόλτα σε ένα ήσυχο και ρομαντικό μέρος – άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο και εξέφρασε όλα σου τα συναισθήματα για να τον κάνεις να νιώσει σημαντικός! 3) Κάλεσέ τον στο σπίτι ή σε ένα μέρος που θα είστε μόνο οι δυο σας. Βάλε ρομαντική μουσική, άναψε κεράκια με αιθέρια έλαια και άφησε το πάθος να σας παρασύρει! Σίγουρα στη φετινή γιορτή του Βαλεντίνου ... το Κριαράκι θα φουντώσει από λαχτάρα και ικανοποίηση! ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ: Στον αστρολογικό σου χάρτη υπάρχουν όλες οι απαντήσεις! 


ΤΑΥΡΟΣ
21 Απριλίου – 20 Μαΐου

«Δημιούργησε αισθησιακή ατμόσφαιρα»

Με κυβερνήτη του τον πλανήτη του Έρωτα, την Αφροδίτη, ο Ταύρος είναι ένας απίστευτα ρομαντικός αλλά και αισθησιακός ερωτικός σύντροφος. Παρόλο που μπορεί να «αμφισβητεί» την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, περιμένει πως και πως να απολαύσει γλυκές ερωτικές στιγμές μαζί με το ταίρι του. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι πριν προγραμματίσεις τα σχέδιά σου για την ημέρα των ερωτευμένων, είναι ότι οι Ταύροι έχουν δύο ευαίσθητα σημεία: 1) Το φαγητό και 2) τα αισθησιακά εσώρουχα. Προετοίμασε λοιπόν το αγαπημένο του φαγητό, γιατί ο έρωτας πάντα περνά από το στομάχι για τον καλοφαγά Ταύρο. Αν δεν έχεις τον επιθυμητό χρόνο για να ασχοληθείς με την κουζίνα, τότε κλείσε τραπέζι στο αγαπημένο του εστιατόριο και διάλεξε ένα ξεχωριστό μενού για την βραδιά σας! Φρόντισε να ντυθείς ξεχωριστά, με το στυλ ντυσίματος που του αρέσει και φυσικά μην παραμελήσεις να φορέσεις το ολοκαίνουριο σετ εσωρούχων που αγόρασες ειδικά για την περίπτωση! Φρόντισε τη βραδιά των ερωτευμένων να κάνεις το Ταυράκι σου να νιώσει σιγουριά και ασφάλεια για τα συναισθήματά σου και με αυτό τον τρόπο θα περάσει ακόμα πιο τέλεια!ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ: Στον αστρολογικό σου χάρτη υπάρχουν όλες οι απαντήσεις!


ΔΙΔΥΜΟΣ
21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

«Δείξε τον έρωτά σου με ένα sms, με ένα email και με πολλά τηλεφωνήματα»

Μπορεί ο Δίδυμος να μην είναι ο πιο ρομαντικός άνθρωπος που υπάρχει στη Γη, όμως η μέρα των Ερωτευμένων είναι μία καλή ευκαιρία για αυτόν, να διασκεδάσει και να έρθει πιο κοντά με το άτομο που ποθεί. Έστω και αν έχει αρχίσει τις θεωρίες του και λεει ότι δεν πιστεύει σε αυτή την γιορτή ή ότι ο έρωτας γιορτάζει κάθε μέρα, περιμένει πως και πως να του δείξεις τον έρωτά σου. Στείλε του ένα«αγαπησιάρικο», ερωτικό γραπτό sms στο κινητό του, ακριβώς στις 00:01, γράψε του ένα email που θα του εξομολογείς τα συναισθήματά σου, αφιέρωσέ του ένα τραγούδι στο ίντερνετ και γενικότερα αιφνιδίασέ τον μέσα από τις επικοινωνίες σας. Όπως ήδη γνωρίζεις το Διδυμάκι είναι λάτρης της τεχνολογίας, αλλά και της επικοινωνίας, γι αυτό λοιπόν προετοίμασέ του αρκετές επικοινωνιακές εκπλήξεις για την ημέρα των ερωτευμένων. Για το βράδυ του Αγ. Βαλεντίνου προγραμμάτισε μία βραδιά με την παρέα και άλλων ζευγαριών, πηγαίνετε στο αγαπημένο σας μπαράκι και διασκεδάστε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ...εξάλλου πάντα προτιμά να βρίσκεται με παρέα!ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ: Στον αστρολογικό σου χάρτη υπάρχουν όλες οι απαντήσεις!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

«Είναι μία καλή ευκαιρία του Αγ. Βαλεντίνου, να του επιβεβαιώσεις τα συναισθήματά σου»

Το τρυφερό και συναισθηματικό καρκινάκι δεν περιμένει τίποτα παραπάνω από εσένα, παρά μόνο την ζεστή σου αγκαλιά και τα γλυκά λόγια αγάπης. Αν ξεχάσεις στην γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου να του ευχηθείς ή να προετοιμάσεις κάτι ξεχωριστό για την βραδιά σας, τότε θα δεχτείς όχι μόνο τα μουτράκια του, αλλά και την ατελείωτη γκρίνια του! Φρόντισε λοιπόν να του στείλεις ένα μπουκέτο με τα αγαπημένα του λουλούδια και γράψε του και ένα μπιλιετάκι με τις πιο γλυκές και αγαπησιάρικες ευχές. Προγραμμάτισε ένα ρομαντικό ραντεβού για δύο, προτίμησε ένα ήσυχο μέρος που θα παίζει χαλαρή μουσική και θα έχει μία ατμόσφαιρα ειδικά διακοσμημένη για την γιορτή των ερωτευμένων. Εναλλακτικά το Καρκινάκι θα μπορούσε να απολαύσει και μία ερωτική βραδιά μαζί σου στο σπίτι του, γιατί εκεί θα μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του και να σου δείξει την αγάπη του με κάθε τρόπο. Προσπάθησε όσο μπορείς του Αγ. Βαλεντίνου να αφήσεις στην άκρη την κούραση, το άγχος ή τα προβλήματα που έχεις και αφιέρωσε την αποκλειστικότητά σου στο Καρκινάκι, που τόσο πολύ έχει ανάγκη την αγάπη σου! ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ: Στον αστρολογικό σου χάρτη υπάρχουν όλες οι απαντήσεις! 

ΛΕΩΝ
23 Ιουλίου – 21 Αυγούστου

«Γιόρτασε με το Λιονταράκι μεγαλόπρεπα, τον Άγιο Βαλεντίνο»
Αν το ταίρι σου ανήκει στον αστερισμό του Λέοντα, ετοιμάσου να καταξοδευτείς στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο, γιατί και το λιονταράκι δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο. Πρέπει να τον κάνεις να αισθανθεί ότι του Αγίου Βαλεντίνου, είσαστε πιο ερωτευμένοι από ποτέ άλλοτε. Κάνε του ένα δώρο έκπληξη (σύμφωνα με τις προτάσεις που θα σου δώσει το Oroskopos.gr). Κλείσε μία σουίτα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και περάστε μία ρομαντική βραδιά μέσα στη χλιδή ...Και αν τα οικονομικά δεν ευνοούν, φρόντισε να μεταμορφώσεις το χώρο σου σε ένα μικρό παλατάκι, ντύσου επίσημα και υποδέξου τον με μεγαλοπρέπεια στο χώρο σου! Σερβίρισέ του το αγαπημένο του κρασί στα επίσημα κρυστάλλινα ποτήρια και μείνε στην αγκαλιά του, λέγοντάς του λόγια αγάπης που θα τον κάνουν να αισθανθεί μοναδικά! Είναι πολύ σημαντικό για το Λέοντα να νιώσει ότι είναι το τιμώμενο πρόσωπο της ημέρας...Είναι στο χέρι σου λοιπόν να τον κάνεις να αισθανθεί πως η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι αφιερωμένη σε σας!ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ: Στον αστρολογικό σου χάρτη υπάρχουν όλες οι απαντήσεις!
22 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

«Η μέρα των ερωτευμένων, είναι για τον Παρθένο μια μέρα σαν όλες τις υπόλοιπες»

Μην περιμένεις από τον λογικό και εγκρατή Παρθένο να θέλει να προετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό, για την ημέρα των ερωτευμένων. Όσο ερωτευμένος και να είναι μαζί σου, δεν πιστεύει ότι υπάρχουν συγκεκριμένες μέρες που γιορτάζεται ο έρωτας και θεωρεί λιγάκι «σαχλά» τα δωράκια και τις εξόδους, που είναι αφιερωμένες στον Άγιο Βαλεντίνο. Για να μην δεχτείς λοιπόν την αυστηρή και απότομη κριτική του, θα πρέπει να κανονίσεις την μέρα αυτή να την περάσετε όπως συνηθίζετε να απολαμβάνετε οποιαδήποτε άλλη μέρα του έτους! Δεν χρειάζεται να αναφερθείς καθόλου στον Άγιο Βαλεντίνο, δείξε μόνο τα συναισθήματά σου και πες του πόσο πολύ τον νοιάζεσαι. Προγραμμάτισε μία ήσυχη και ρομαντική βραδιά μόνο για εσάς τους δύο, δείτε μία ευχάριστη ταινία, κουβέντιασε μαζί του και προσπάθησε να τον φέρεις περισσότερο κοντά σου!ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ: Στον αστρολογικό σου χάρτη υπάρχουν όλες οι απαντήσεις!

ΖΥΓΟΣ
24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου

«Ετοίμασε ρομαντικές εκπλήξεις»

Αν το ταίρι σου ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού, τότε σίγουρα έχει πολύ ρομαντικές διαθέσεις για την ημέρα των ερωτευμένων. Επηρεάζεται από το ερωτικό κλίμα της ημέρας και επιθυμεί να περάσει όσο πιο ερωτικά και ρομαντικά γίνεται. Πριν επιλέξεις πως θα περάσετε μαζί το βράδυ των ερωτευμένων, θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου δύο πραγματάκια για το αγαπημένο σου ζυγάκι 1) του αρέσει να βρίσκεται σε ένα ήσυχο, ρομαντικό και αρμονικό περιβάλλον, που θα υπάρχουν ρομαντικές μελωδίες και πρωτότυπες λιχουδιές 2) του αρέσουν πολύ οι μουσικές παραστάσεις, το θέατρο και το σινεμά! Επομένως έχεις πολλές επιλογές για την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου. Ετοίμασε ένα άκρως ρομαντικό κλίμα στο σπίτι σου και προσκάλεσέ τον για να χαλαρώσετε παρέα, ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική και απολαμβάνοντας τον έρωτά σας, ή κλείσε θέσεις για μία καλλιτεχνική εκδήλωση που θέλει να επισκεφτεί!ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ: Στον αστρολογικό σου χάρτη υπάρχουν όλες οι απαντήσεις! 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου


« Του Αγίου Βαλεντίνου είναι η βραδιά του έρωτά σας»


Ως γνωστόν ο Σκορπιός έχει πάρει τον τίτλο του πιο ερωτικού ζωδίου, επομένως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι το τιμώμενο πρόσωπο! Είναι μία καλή ευκαιρία στη γιορτή των ερωτευμένων να πλησιάσεις τον ερωτικό Σκορπιό και να θυμηθείτε μαζί τις πρώτες παθιασμένες στιγμές της σχέσης σας. Πώς θα τον κάνεις όμως να περάσει ιδιαίτερα ξεχωριστά; Πες του πόσο πολύ θέλεις να περάσετε ένα βράδυ μακριά από όλους και από όλα, φύγετε ένα μικρό διήμερο ταξιδάκι σε ένα απόμερο και ρομαντικό μέρος , άφησε πίσω σου τα πάντα ...και αφιερώσου αποκλειστικά σε αυτόν! Γενικότερα επειδή του αρέσει πολύ το μυστήριο, προσπάθησε να προγραμματίσεις κάτι που δεν το περιμένει! Παρέσυρέ τον σε ένα μέρος μακριά από την πόλη, χωρίς να του έχεις ανακοινώσει τον προορισμό σας και περάστε μαζί ένα βράδυ που θα μείνει αξέχαστο και για τους δύο. ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ: Στον αστρολογικό σου χάρτη υπάρχουν όλες οι απαντήσεις! Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724 για να δούμε αναλυτικά το μέλλον των ερωτικών σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

«Ετοιμάσου για διασκέδαση και περιπέτεια»

Αν νομίζεις ότι του Αγίου Βαλεντίνου θα περάσεις με το Τοξοτάκι ήσυχες, ρομαντικές στιγμές στο σπίτι, τότε μάλλον τα σχέδιά σου θα χαλάσουν, γιατί ο Τοξότης είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια, που δεν του αρέσει να κλείνεται και να απομονώνεται. Θέλεις να προετοιμάσεις κάτι ξεχωριστό για την ημέρα των ερωτευμένων; Τότε θα πρέπει να θυμάσαι δύο πράγματα 1) Ο Τοξότης λατρεύει τη δράση, την περιπέτεια και τις προκλήσεις, 3) Λατρεύει την κοινωνική ζωή και την διασκέδαση! Κάνε του ένα δώρο που δεν το περιμένει, προκάλεσέ τον με το ντύσιμο και τους τρόπους σου ή και πηγαίνετε μαζί σε ένα μέρος που δεν έχετε ποτέ ξανά ως τώρα επισκεφτεί οι δύο σας. Εναλλακτικά, αν θέλεις να ακολουθήσεις την «ασφαλή» οδό και να περάσετε σίγουρα καλά την βραδιά του Βαλεντίνου, κλείσε τραπέζι σε ένα καλό club ή μπαράκι και πηγαίνετε παρέα με όλα τα φιλικά σας ζευγάρια, για να γιορτάσετε όλοι μαζί, χορεύοντας και διασκεδάζοντας! ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ: Στον αστρολογικό σου χάρτη υπάρχουν όλες οι απαντήσεις!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

« Κάνε ένα απλό πρόγραμμα και σίγουρα θα περάσετε απίστευτα»

Μην σκέφτεσαι πολύ σύνθετα πράγματα για την βραδιά των ερωτευμένων! Δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι για το δώρο που θα επιλέξεις ή για την βραδιά που θα προετοιμάσεις για το Αιγοκεράκι. Δεν ζητάει πολλά για την γιορτή των ερωτευμένων, θέλει να περάσει κάπου ήσυχα και σπιτικά και να απολαύσει την αγάπη και την συντροφικότητά σου! Γι αυτό λοιπόν η ιδανική πρόταση για την ημέρα των ερωτευμένων είναι να οργανώσεις μία βραδιά για σένα και για εκείνον στο σπίτι! Προετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, μαγείρεψε το αγαπημένο του φαγητό και φτιάξε το αγαπημένο του γλυκό. ¨Οσο πιο απλό και παραδοσιακό θα είναι το τραπέζι σας, τόσο το καλύτερο! Δεν χρειάζεται να ντυθείς πολύ προκλητικά, την βραδιά του Βαλεντίνου πρέπει να είσαι ο εαυτός σου, να έχεις τον αυθορμητισμό και την άνεσή σου. Απολαύστε μαζί ήσυχες και χαλαρές στιγμές που θα βοηθήσουν το Αιγοκεράκι να αποβάλει το άγχος της ημέρας και μην ξεχνάς ούτε στιγμή να του επιβεβαιώνεις την αγάπη σου.ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ: Στον αστρολογικό σου χάρτη υπάρχουν όλες οι απαντήσεις!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

«Του Αγίου Βαλεντίνου φρόντισε να περάσετε απρόβλεπτα και ανατρεπτικά»

Σκέψου απρόβλεπτα, ετοίμασε εκπλήξεις και ξάφνιασε ευχάριστα τον Υδροχόο σου την ημέρα των ερωτευμένων. Δεν του αρέσει να κάνει όλο τα ίδια και τα ίδια, θέλει να ξεφεύγει από τη ρουτίνα, επομένως οι προτάσεις για να περάσετε αξέχαστα του Αγίου Βαλεντίνου είναι πολλές : 1) Κάνε του ένα δώρο έκπληξη , 2)προγραμμάτισε μία βραδιά χωρίς να του ανακοινώσεις τα σχέδιά σου, πηγαίνετε για φαγητό, για ποτό, για χορό και μετά ότι ήθελε προκύψει και άφησέ τον συνέχεια να είναι στην αμφιβολία και να μην ξέρει ποια θα είναι η συνέχεια της βραδιάς, 3) αν η τόλμη είναι στοιχείο και του δικού σου χαρακτήρα, μπείτε στο αυτοκίνητο ...βγείτε εθνική οδό και πηγαίνετε μαζί όπου σας βγάλει! 4) Προσπάθησε με τα λόγια και τις πράξεις σου να τον προκαλέσεις...Οι ξαφνικές αποφάσεις, οι απρόβλεπτες συναισθηματικές εκδηλώσεις και οι απρογραμμάτιστες δραστηριότητες, θα τον κάνουν να νιώσει μοναδικά!ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ: Στον αστρολογικό σου χάρτη υπάρχουν όλες οι απαντήσεις! 

ΙΧΘΥΣ
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

« Η γιορτή των ερωτευμένων πρέπει να είναι μία μέρα, σαν ρομαντικό μυθιστόρημα»

Αν ο σύντροφός σου είναι Ιχθύς, τότε θα πρέπει να οπλιστείς με όλο τον ρομαντισμό σου και την τρυφερότητά σου και να προετοιμάσεις κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό για την βραδιά των ερωτευμένων . Μην καθυστερήσεις ούτε στιγμή να του δείξεις το ενδιαφέρον σου και τον έρωτά σου. Στείλε του μηνύματα, πάρε τηλέφωνα, επιδίωξε να τον δεις το συντομότερο δυνατό και κάνε τον να νιώσει ξεχωριστά, αλλιώς θα ξεκινήσει τις κλάψες! Το ψαράκι πολύ θα ονειρευόταν του Αγίου Βαλεντίνου να του έκανες πρόταση γάμου, γιατί είναι ένας άνθρωπος που ονειροπολεί, που είναι ρομαντικός και έχει πολύ ισχυρή φαντασία. Αν είναι λοιπόν στα σχέδιά σου ένας γάμος, τότε η μέρα των ερωτευμένων είναι η ιδανική για να κάνεις το όνειρό του πραγματικότητα. Αν πάλι σκέφτεσαι κάτι πιο χαλαρό για του Αγίου Βαλεντίνου, τότε πηγαίνετε σε ένα ρομαντικό, ήσυχο και παραθαλάσσιο μέρος, να απολαύσετε μαζί το ηλιοβασίλεμα και να ανταλλάξετε λόγια αγάπης!ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ: Στον αστρολογικό σου χάρτη υπάρχουν όλες οι απαντήσεις

πηγη: oroskopos.gr