Της Γεωργίας Κουμπούνη

Κριός
Θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε… τις προμήθειες που μαζέψατε, για να θέσετε σταθερές βάσεις στη ζωή σας και να μπορέσετε να πείτε: «Τώρα νιώθω ασφαλής». Μπορείτε να αφεθείτε στις σχέσεις σας και να δείξετε εμπιστοσύνη. Σήμερα μην μπερδέψετε τη φιλία με τον έρωτα.

Ταύρος
Θα παλέψετε για την ανεξαρτησία σας, κυρίως την επαγγελματική. Θα είστε πιο αυτάρκεις, πιο πρόθυμοι να ζοριστείτε και πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσετε προκλήσεις που προκύπτουν. Να βρίσκετε χρόνο για ξεκούραση. Εχετε τρέξει πολύ και κινδυνεύετε… να κλατάρετε! Προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

Δίδυμοι
Μαζέψτε τη γλώσσα σας, για να μη ζήσετε διάφορες… κακές εκπλήξεις. Χάρη στον Δία, θα έχετε κέφια για εξόδους, για φλερτ και για ταξίδια με σκοπό την αναψυχή, και οι φίλοι σας θα είναι πάντα στο πλευρό σας. Μην είστε αφελείς στον έρωτα.

Καρκίνος
Καλύτερα πάτε στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Πισώπλατα χτυπήματα είναι πιθανά, όπως και εχθροί ή ανταγωνιστές. Αφήστε πια τον… μαραθώνιο και καταλάβετε πως μερικά πράγματα είναι θέμα τύχης. Μη φανατίζεστε, μην μπερδεύετε τον φόβο με τη διαίσθηση και μη σκέφτεστε συνεχώς.

Λέων
Δεν τα πάτε καλά με τις ομαδικές δραστηριότητες, παρότι σας αρέσουν. Ταξίδια, γνώση, όραμα, ιδανικά, επέκταση και για μερικούς διασημότητα μέσα από ένα γραπτό έργο. Κάνετε πιο πολλές επαφές με ξένους και εξωτερικό. Σήμερα οι σχέσεις και οι συνεργασίες είναι σε προτεραιότητα.

Παρθένος
Ο εγκέφαλός σας υπερλειτουργεί, γεμίζοντάς σας με φοβίες και ανασφάλειες. Προσέξτε πολύ υγεία και ψυχολογία και μην κάνετε ακραίες αλλαγές στην εμφάνισή σας και εξαντλητικές δίαιτες. Σίγουρα στην εργασία σας θα προχωρείτε… μετ’ εμποδίων. Οι ανταγωνιστές σας… καραδοκούν. Υπομονή και… σιωπή.

Ζυγός
Ο δυναμισμός, η καλή διάθεση, η αισιοδοξία και η αρμονία θα είναι τα… όπλα σας. Ο Δίας σάς καθιστά δημοφιλείς, ευχάριστους και ευδιάθετους. Θα έχετε μεγάλο σουξέ, αισθηματικά και εργασιακά, και κυριολεκτικά θα λάμψετε. Παύετε να είστε… φτερά στον άνεμο και βάζετε θεμέλια.

Σκορπιός
Ευκαιρίες να πάτε καλά θα έχετε και οι αδέσμευτοι και οι δεσμευμένοι. Κάποιοι θα βρείτε το ιδανικό ταίρι και άλλοι θα σκεφτείτε τη συμβίωση ή τον γάμο. Η εργασία θα πάει καλά, αρκεί να προσέξετε τα οικονομικά σας, τα οποία είναι επισφαλή.

Τοξότης
Βιώνετε πίεση και εργάζεστε σκληρά, αλλά θα έχετε άνοδο και προβολή. Εύνοια σε γραφειοκρατικά θέματα. Σπατάλες, δανεισμοί και κακές επενδύσεις μπορεί να σας προβληματίσουν πολύ σοβαρά, αν ακολουθήσετε τα τερτίπια του Ποσειδώνα. Προσέξτε πολύ υγεία και ψυχολογία λόγω του Αρη απέναντί σας.

Αιγόκερως
Εύνοια στο σεξ! Καλά θα είστε στα οικονομικά. Ωστόσο έχετε την τάση να χαλάσετε πολλά χρήματα για την οικογένεια ή κάποιους συγγενείς. Μην κάνετε ακριβά δώρα. Να έχετε αίσθηση της οικονομίας. Αποφύγετε καταχρήσεις και τζόγο. Μην έχετε πνευματικά «κολλήματα» και ίσως και απαισιοδοξία.

Υδροχόος
Ο Πλούτωνας… στην πλάτη σας δεν σας βοηθάει να κατανοείτε ορθά τα πράγματα. Προσέξτε τις υπερβολές και φροντίστε την υγεία σας και κυρίως την ψυχολογία σας. Αντιφατικές οι επαφές και οι σχέσεις σας με φίλους και παρέες, λόγω του Κρόνου στον Τοξότη.

Ιχθύες
Φροντίστε να έχετε πολύ καλή εικόνα προς τα έξω. Τα πάτε καλά με τους φίλους σας και αυτό είναι θετικό, γιατί τους χρειάζεστε σε αυτή τη φάση. Χρήματα θα έρθουν, αλλά θα έχετε και έξοδα. Ελέγξτε το άγχος και τα νεύρα σας.