Της Γεωργίας Κουμπούνη

Κριός
Θα βρεθείτε κοντά με φίλους και θα σας δοθούν ευκαιρίες να αναδειχθείτε. Νιώθετε πιο δυνατοί στις συναλλαγές σας και να είστε… ακραία ερωτικοί! Ομως, να βάζετε μόνο ό,τι αξίζει στη ζωή σας οι αδέσμευτοι. Οι δεσμευμένοι μάθετε την αξία της υπομονής.

Ταύρος
Μπορείτε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και τη σιλουέτα σας. Κάντε δώρο στον εαυτό σας μια αισθητική περιποίηση. Πλούτωνας και Ποσειδώνας σχηματίζουν καλές γωνίες με το ζώδιό σας. Αυτή είναι μια καλή συγκυρία για σας και ιδίως για την πνευματική σας εξέλιξη.

Δίδυμοι
Προσέξτε ηλικιωμένα πρόσωπα και τα παιδιά σας. Πλέον δεν υπάρχουν καθυστερήσεις οι οποίες ίσως σας έφερναν προβλήματα στην εργασία. Ομως τα πάγια προβλήματα του Αρη -αυτά που υπάρχουν εδώ και καιρό- θέλουν συνεχή εγρήγορση και προσπάθεια. Τουλάχιστον, έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Καρκίνος
Βάζετε πιο γερά θεμέλια σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Ο Αρης αυξάνει τα έσοδά σας, ενώ η Αφροδίτη φέρνει λεφτά κάθε φορά που απελπίζεστε. Μερικοί ίσως έχετε και ένα πολύ σημαντικό έσοδο. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι, επίσης, πολύ καλύτερη.

Λέων
Θα αρχίσετε να βλέπετε φως στα οικονομικά σας. Πλούτωνας και Ερμής φέρνουν έσοδα και ευκαιρίες να βρείτε και νέες πηγές εισοδημάτων. Πολλοί θα πάρετε και δώρα ή θα έχετε πληρωμές που είχαν καθυστερήσει. Βελτιώνεται η επικοινωνία σας με τους συγγενείς σας.

Παρθένος
Οι ανταγωνισμοί θα υπάρχουν σε καθημερινή βάση, αλλά έχετε αισιοδοξία και κέφι να τους αντιμετωπίσετε. Κάποια θέματα στο οικογενειακό περιβάλλον θα σας βάλουν σε σκέψεις. Θα τα ξεπεράσετε με ευκολία, αφού έχετε τη βοήθεια του Ερμή. Το ίδιο ισχύει και για τα ακίνητα.

Ζυγός
Δώστε προσοχή στον εσωτερικό σας κόσμο. Η συνεχιζόμενη πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι η πιο δύσκολη επιρροή που δεν σας αφήνει να ησυχάσετε λεπτό, μια και προκαλεί εντάσεις και εκνευρισμούς στον χώρο του σπιτιού. Θα χρειαστείτε αρκετή ξεκούραση, αισιοδοξία και ψυχραιμία.

Σκορπιός
Η φιλοδοξία σας να επιτύχετε ενισχύεται σημαντικά από τον Αρη και την Αφροδίτη, αλλά μην κάνετε υπερπροσπάθειες και καταρρεύσετε οργανικά ή ψυχολογικά. Επίσης, μπορείτε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, αλλά μην οδηγηθείτε σε εξαντλητικές δίαιτες που ίσως θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σας.

Τοξότης
Παρά τις όποιες θετικές όψεις, ωστόσο, προσέξτε το παρασκήνιο, πιθανούς εχθρούς καθώς και πώς οδηγείτε και θέματα υγείας. Ο Κρόνος ίσως φέρει θέματα υγείας - εργασίας και πρέπει να προσέχετε και τα δύο. Υπάρχει μεγαλύτερη ρευστότητα στην καθημερινότητα σας και ίσως κάποια μπερδέματα.

Αιγόκερως
Ο Ερμής βοηθά να προχωρήσουν, επιτέλους, τα επαγγελματικά σας, χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα. Ο Αρης ζορίζει την εργασιακή σας καθημερινότητα με πολλές ευθύνες και κόπο, αλλά η Αφροδίτη και ο Ουρανός σάς χαρίζουν δημιουργικότητα, έμπνευση και ίσως φήμη. Ισως νιώσετε αρκετά κουρασμένοι.

Υδροχόος
Καλά είναι τα πράγματα σε ό,τι αφορά ταξίδια, σχέσεις με ξένους και το εξωτερικό, θέματα σπουδών και εργασίες που αφορούν σε συγγραφή, εκδόσεις, εκπαίδευση και τουρισμό. Εχετε πολλή έμπνευση, λαμπερές ιδέες και καλή φήμη, αλλά και άτομα που σας κρίνουν αυστηρά.

Ιχθύες
Προσέξτε το παρασκήνιο, πώς οδηγείτε και θέματα υγείας, λόγω του τετραγώνου του Αρη. Ο Ποσειδώνας μπορεί να σας κάνει να κρίνετε λανθασμένα πρόσωπα και καταστάσεις. Εργασιακά μπορείτε να τα καταφέρετε, με όσες καθυστερήσεις, εμπόδια ή ανταγωνισμούς κι αν εμφανιστούν. Είστε ασφαλείς.