Της Γεωργίας Κουμπούνη

Κριός
Κάποιες στιγμές θα νιώσετε μια σύγχυση, αλλά ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς επηρεάζει θετικά την υγεία, την ψυχολογία ή την εργασία σας, οπότε δεν κινδυνεύετε από κάτι σημαντικό. Πάνε καλύτερα τα πράγματα για σας. Τρέξτε τώρα για ό,τι σας ενδιαφέρει.

Ταύρος
Η περίοδος θα σας κουράσει, κυρίως στην καθημερινότητά σας. Τουλάχιστον, μπορείτε να αντεπεξέλθετε στην επικοινωνία με καθαρή κρίση. Η Αφροδίτη σάς κάνει να σκέφτεστε περισσότερο τις ανάγκες σας. Οικονομικά είστε ζορισμένοι, από τα έξοδα που αυξάνονται και πληθύνονται. Κάντε οικονομία.

Δίδυμοι
Προσέξτε τις ερωτικές σχέσεις σας αυτήν την περίοδο. Εχετε αρκετά έξοδα, αλλά και έσοδα. Κάποιοι μπορεί να έχετε κέρδη από λαχεία κ.λπ. Η διαίσθηση και το πάθος σάς ακολουθούν. Ο Αρης σάς κάνει νευρικούς και ίσως χάσετε τον ύπνο σας.


Καρκίνος
Ο Αρης στο 12ο ηλιακό σας σπίτι και το τετράγωνο του Ποσειδώνα μπορεί να φέρουν δηλητηριάσεις, αν δεν προσέχετε τι τρώτε και, κυρίως, τι πίνετε. Επίσης, καθιστούν την ψυχολογία σας ευαίσθητη, το νευρικό σας σύστημα τεταμένο και το ανοσοποιητικό σας ευάλωτο.

Λέων
Ο Ερμής θα επηρεάσει θετικά την εργασία σας. Παρ’ όλα αυτά, θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναποδιές που θα δοκιμάσουν τα νεύρα σας. Φροντίστε να είστε τυπικοί, ιδιαίτερα στις συναντήσεις και τα ραντεβού σας με ανωτέρους και προϊσταμένους σας. Καλά τα ερωτικά σας.

Παρθένος
Ο Δίας σάς φέρει χρήμα, καυτό σεξ και… πιπεράτες εμπειρίες. Ο Κρόνος, όμως, από τον Τοξότη σάς κάνει τετράγωνο, οπότε χρειάζεται προσπάθεια για κάθε άνοδο εργασιακή, για συνταξιοδότηση ή άλλη εξασφάλιση. Τουλάχιστον παίρνετε λεφτά, έστω κι αν πρόκειται για λιγότερα απ’ όσα σας αξίζουν.

Ζυγός
Καλά θα κάνετε να προσέχετε στην οδήγηση και να μην είστε παρορμητικοί στο τιμόνι. Θα νιώσετε το άγχος να σας κυριεύει αρκετά συχνά. Η μέρα φέρνει καλές ειδήσεις και αρμονικές σχέσεις με φίλους. Ισως έχετε έσοδα, ενώ μπορεί να εμφανιστούν ευκαιρίες ανόδου.

Σκορπιός
Οι ερωτικές σας σχέσεις πάνε, πλέον, καλά, αφού έως τώρα είχαν κάποιους… τριγμούς, είτε ήσασταν δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι. Χάρη στην Αφροδίτη ξεκινούν τα καλύτερα για τα επαγγελματικά σας. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το χρήμα δεν σας φτάνει, αλλά ίσως φταίτε και σεις.

Τοξότης
Πιθανότητες για κέρδη! Ο έρωτας είναι η προτεραιότητά σας, αλλά προς το παρόν δύσκολα θα ξεκινήσετε μια σοβαρή και καλή σχέση οι αδέσμευτοι. Με τον Δία σε καλή γωνία, είναι μια ευνοϊκή περίοδος για όσους ασχολείστε με ΜΜΕ, τεχνολογίες και δημόσιες σχέσεις.

Αιγόκερως
Προσοχή σε θέματα υγείας και ψυχολογικά. Φροντίστε τον εαυτό σας και μείνετε ψύχραιμοι, γιατί τα καλύτερα έπονται. Ο Δίας βοηθά να ξαναβρείτε τη χαμένη λάμψη σας αλλά και τη διάθεση για οράματα και άνοδο που σας χαρακτηρίζει. Προσέξτε αντιδικίες με τους οικείους σας.

Υδροχόος
Λάμψη, δύναμη, ιδανικά και αισιοδοξία θα σας χαρακτηρίζουν, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιο όμορφο ταξίδι. Γενικά είστε αισιόδοξοι και ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες. Ευκαιρίες για διασκέδαση. Μολονότι δεν θα διαθέτετε πάντα την απαιτούμενη ψυχραιμία, τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα.

Ιχθύες
Αφροδίτη και Δίας είναι βοηθοί σας, οπότε καλά θα είναι τα οικονομικά σας, με λίγες εξαιρέσεις. Προσέξτε μην παρασυρθείτε με τον τζόγο. Πρέπει να σταματήσετε στο κατάλληλο σημείο. Δεν πρέπει να αφεθείτε σε καταχρήσεις και υπερβολές στο φαγητό, το ποτό κ.λπ.