Κριός

Ο Aρης φέρνει αντιπαραθέσεις ή προβλήματα με συγγενείς ή γείτονες. Προσέξτε ζημιές στο αυτοκίνητό σας. Σε ό,τι αφορά μια σχέση ή μια συνεργασία, μη στενοχωρηθείτε για ό,τι φεύγει τώρα. Δείτε το σαν μια ευκαιρία να βάλετε κάτι άλλο, καλύτερο, στη ζωή σας.

Ταύρος

Οικονομικά είστε αρκετά ζορισμένοι από τα έξοδα που αυξάνονται και πληθύνονται. Ο Αρης αναστατώνει την καθημερινότητά σας με καθυστερήσεις και μικροπροβλήματα στα οικονομικά. Η Αφροδίτη επηρεάζει θετικά τον τομέα σχέσεων - συνεργασιών, αλλά βγάζει στην επιφάνεια ανταγωνισμούς, παράπονα και απωθημένα.  

  Δίδυμοι

Η Αφροδίτη σάς δίνει την ευκαιρία να φτάσετε ψηλά και να κάνετε νέες γνωριμίες, ερωτικές ή για συνεργασίες. Ο Αρης σάς κάνει πιο δυναμικούς και αποφασιστικούς στην επιδίωξη των φιλοδοξιών σας, αλλά κουράζεστε περισσότερο και έχετε εκνευρισμό. Κάτι καλό στα οικονομικά.    

Καρκίνος Ο Πλούτωνας απέναντί σας δεν σας αφήνει να έχετε μεγάλη τύχη. Τονισμένη είναι, όμως, η σεξουαλικότητά σας. Είναι σημαντικό για σας να προσέχετε και την υγεία σας. Ο Ερμής προκαλεί ένα ευχάριστο αλαλούμ στην καθημερινότητά σας. Η Αφροδίτη ίσως φέρει χρήμα.  

  Λέων

Δεν υπάρχει, πλέον, η ανασφάλεια του προηγούμενου καιρού, οπότε μπορείτε να κάνετε κινήσεις και να πάρετε αποφάσεις χωρίς συνέπειες. Ερωτικά, τα πράγματα είναι αρκετά καλά, αλλά εσείς δεν το καταλαβαίνετε. Μάλιστα, ίσως βρείτε την ευκαιρία να το «σκάσετε» για ένα ταξιδάκι.    

Παρθένος

Θα βρείτε την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξιδάκι στο πατρικό ή στον τόπο καταγωγής σας και να τονώσετε τη διάθεσή σας. Τα οικονομικά σας σάς ζορίζουν κάπως, αλλά θα καταφέρετε να βρείτε όσα χρειάζεστε. Προσέξτε τα ρίσκα στον έρωτα, γιατί παρασύρεστε.

 Ζυγός

Η περίοδος είναι πιο σύνθετη και σας οδηγεί σε αλλαγές, ενώ σας υποχρεώνει σε πολλή δουλειά και ευθύνες που κάθε μέρα αυξάνονται. Καταλαβαίνετε ότι θα χρειαστείτε αρκετά αποθέματα αισιοδοξίας και ψυχραιμίας για να τα βγάλετε πέρα. Ο Ερμής λύνει οικονομικά θέματα.    

Σκορπιός

Ο Αρης σάς ρίχνει προσωρινά τη διάθεση, προκαλεί εσωτερική ένταση και εκνευρισμούς. Η Αφροδίτη επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σας και έτσι μπορεί να δημιουργηθεί η ανάγκη να διαπραγματευτείτε καλύτερα. Πιθανές ερωτικές περιπέτειες με ξένους ή με άτομα από μακριά. Καυτές στιγμές!  

Τοξότης

Ο Αρης και ο Πλούτωνας σας καλούν να επανεξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε την οικονομική σας διαχείριση. Η Αφροδίτη σάς κάνει πιο γοητευτικούς και φέρνει ανθρώπους στη ζωή σας, τονώνει τη δημόσια εικόνα σας και ενισχύει τα οικονομικά σας.

 Αιγόκερως

Αρης και Κρόνος κάνουν δύσκολη τη ζωή σας. Ωστόσο, χάρη στην Αφροδίτη και στον Δία θα έχετε θετικές εξελίξεις στη δουλειά. Προσέξτε τα ταξίδια, τις υπογραφές και τις διαπραγματεύσεις καθώς και μικροατυχήματα. Συναισθηματικές εξάρσεις. Θα… αναστατωθείτε και θα αναζητήσετε… πιπεράτες στιγμές.    

Υδροχόος Ο Αρης αυξάνει τις ευθύνες σας και φέρνει κάποια εμπόδια και «εχθροπραξίες» με τα παιδιά σας ή άλλα, νεαρότερα άτομα. Ο Ερμής σάς καλεί να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και αντιδράτε απέναντι στα γεγονότα. Μια νέα σχέση ή δουλειά είναι πιθανά σενάρια.    

Ιχθύες Η δουλειά δεν σας κουράζει ούτε η καθημερινότητά σας. Ο Ερμής σάς βοηθά να αντεπεξέλθετε καλά στην επικοινωνία. Θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι ή με την καριέρα εγείρει ο Αρης. Προσέξτε τις σχέσεις σας με τους φίλους σας.