Κριός

Θα έχετε φλερτ και θαυμαστές. Επαγγελματικά, κρατάτε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε προστριβές αλλά και σχόλια που θα σας εκθέσουν. Η υγεία και η ψυχολογία σας είναι καλές, αλλά χρειάζεστε και ξεκούραση. Εύνοια, αν εργάζεστε με ΜΜΕ, τεχνολογίες και δημόσιες σχέσεις.

Ταύρος

Εύνοια με συνεργάτες, ενώ θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο, παρά την κούραση και τις εντάσεις. Η περίοδος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την προβολή σας. Θα είστε δημοφιλείς αλλά θα συγχυστείτε με κάποιους φίλους σας. Στα ερωτικά έρχονται καλύτερες μέρες.

Δίδυμοι

Προκαλείτε τους άλλους και… σας αρέσει. Ισως να σας εμπνέει και λίγη κόντρα! Στις ερωτικές σας σχέσεις να είστε προσεκτικοί, αφού υπάρχει… μεγάλη προσφορά. Όχι στο επιπόλαιο σεξ χωρίς προφυλάξεις. Εχετε νευρικότητα και άγχος και βιάζεστε να τα προλάβετε όλα στην εργασία.

Καρκίνος

Εχετε εχθρούς και ανταγωνιστές. Κινητικότητα στα οικονομικά, καθώς πολλά θα είναι τα έσοδα αλλά και τα έξοδα. Θα έχετε επιτυχίες σε οικογένεια και καριέρα. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση. Στα ερωτικά θα είστε καλά, αν δεν κάνετε επιπολαιότητες. Διαίσθηση και πνευματικότητα.

Λέων

Θα μεριμνήσετε ιδιαίτερα για τα οικονομικά σας. Μη σπαταλάτε άσκοπα χρήματα. Εχετε αρμονικές σχέσεις με την οικογένειά σας. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Η Αφροδίτη φέρνει εύνοια στην εργασία. Καθαροί και ξεκάθαροι να είστε στα ερωτικά σας αλλά και στις φιλίες σας.

Παρθένος

Ευνοείστε ιδιαίτερα όσοι ασχολείστε με την ιατρική, τα παραϊατρικά, τα πνευματικά και τα εναλλακτικά επαγγέλματα. Ο Αρης σας κάνει να αμφιβάλλετε για τους γύρω σας και οι σχέσεις σας με κάποια άτομα θα είναι τεταμένες. Εμπνευση και δημιουργικότητα σάς χαρακτηρίζουν στην εργασία.

Ζυγός

Θα είστε γοητευτικοί, αλλά θα νιώσετε ότι σας ζηλεύουν και σας ανταγωνίζονται. Ενδιαφέρεστε πολύ για την εικόνα σας προς τα έξω, αλλά δεν θα λαμβάνετε πάντα θετικά σχόλια. Εχετε αρκετά έσοδα. Δυνατοί είστε στις συναλλαγές σας. Προσέξτε την ψυχολογία σας.

Σκορπιός

Μπορείτε να πετύχετε στον έρωτα, αν υπάρχει ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας και η φιλία. Οι υποχρεώσεις αυξάνονται, αλλά σημειώνεται μια άνοδος στα επαγγελματικά σας, ιδίως αν εργάζεστε με πολύ κόσμο. Να ξεκουράζεστε και να επιδιώκετε την ηρεμία.

Τοξότης

Μετριάστε την αισιοδοξία που σας διακατέχει κάποιες φορές και αποφύγετε τις σπατάλες. Εύνοια στην εργασία, αν και θα υπάρξουν και εκδηλώσεις ζήλιας και πολλοί ανταγωνισμοί. Το σωστό τάιμινγκ είναι το παν στη δουλειά σας. Εσοδα αλλά και αρκετά έξοδα, οπότε μην κάνετε σπατάλες.

Αιγόκερως

Είναι αρκετές οι κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Κερδίζετε σε γνώση, εμπειρία και πνευματικότητα, που θα φανούν χρήσιμες και στο μέλλον. Μερικοί έχετε ταξίδια. Υπάρχουν ίντριγκες στα ερωτικά σας. Μηνύματα από συγγενείς ή φίλους θα σας προβληματίσουν. Στα οικονομικά θα υπάρξουν έσοδα.

Υδροχόος

Εύνοια στα ερωτικά σας, με την οικογένειά σας και με υποθέσεις που αφορούν σε ακίνητα. Κερδίζετε τους ανταγωνιστές. Θα υπάρξουν ευκαιρίες στα ερωτικά σας, μόνο αν επιδιώκετε μια σοβαρή σχέση. Θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα η καριέρα σας, καθώς θα εμφανιστούν σημαντικές ευκαιρίες.

Ιχθύες

Δείξτε σύνεση και αποφύγετε σχόλια και κουτσομπολιά στον χώρο της εργασίας σας. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις και σε αυτά που λέτε. Ενώ θα έχετε θαυμαστές, αν είστε σε μόνιμη σχέση, μην κάνετε λάθη. Βάζετε στη θέση τους εχθρούς και ανταγωνιστές.