Το σωστό feng shui φέρνει χαρά στο σπίτι σου και ηρεμία.

Διάβασε 5 οικονομικές ιδέες που αξίζει να δοκιμάσεις για να δημιουργήσεις ένα πιο αρμονικό σπίτι.

Κάνε ένα πρωινό και ένα βραδινό τελετουργικό
Διάλεξε μερικά πράγματα που θέλεις να κάνεις κάθε μέρα και να δημιουργήσεις μία ρουτίνα. Για παράδειγμα, μπορείς κάθε πρωί να ανοίγεις τα παράθυρά σου και να στρώνεις το κρεβάτι σου. Οι υγιείς συνήθειες βελτιώνουν την διάθεσή σου και σου δίνουν περισσότερη ενέργεια.

Κάνε μία βόλτα σε όλο το σπίτι μία φορά την ημέρα
Καλό είναι να είσαι εξοικειωμένη με κάθε σημείο του σπιτιού σου. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να παρατηρείς τυχόν αλλαγές που μπορεί να χρειάζεται να γίνουν μέσα στο σπίτι σου αλλά και να τακτοποιείς ό,τι είναι ακατάστατο.

Καθάριζε τα παράθυρα και τους καθρέφτες τακτικά
Σύμφωνα με το feng shui είναι πολύ καλό να καθαρίζεις συχνά τα παράθυρα του σπιτιού σου. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και με τους καθρέφτες οι οποίοι δίνουν ενέργεια σε όλο το σπίτι. Όπως και να το κάνουμε, ένα σπίτι δείχνει πολύ πιο όμορφο όταν είναι καθαρές οι γυάλινες επιφάνειες.

Φέρε τη φύση μέσα στο σπίτι σου
Βάλε έναν μικρό καταρράκτη μέσα στο σπίτι ή στη βεράντα σου. Με αυτόν τον τρόπο το νερό θα σου δίνει ενέργεια και θα σε χαλαρώνει. Επίσης, είναι πολύ καλό να έχεις φυτά και λουλούδια μέσα και έξω από το σπίτι σου.

Όταν αγοράζεις κάτι καινούργιο, δώσε κάτι παλιό

Πρόκειται για έναν υπέροχο τρόπο να ξεφορτώνεσαι πράγματα που δεν χρειάζεσαι στο σπίτι σου. Έτσι, μειώνεται και η ακαταστασία μέσα σε αυτό.