Κριός

Προσέξτε ζημιές στον χώρο του σπιτιού. Η Αφροδίτη φέρνει εύνοια στα οικονομικά σας, αλλά μην το παρακάνετε σήμερα. Προσέξτε μια συνεργασία. Ερωτικά, αν κάτι τελειώνει, δείτε το σαν μια ευκαιρία να βάλετε κάτι άλλο που να αξίζει περισσότερο στη ζωή σας.

Ταύρος

Η περίοδος σας καλεί να δείτε πιο ανάλαφρα τις σχέσεις σας. Η Αφροδίτη σάς κάνει πιο σεξουαλικούς και φέρνει ανθρώπους στη ζωή σας. Εχετε έρωτες και πολύ πάθος, αλλά οι σχέσεις απαιτούν υπομονή. Πολύ καλύτερα τα πράγματα στην οικονομική σας διαχείριση.

Δίδυμοι

Ο Αρης αυξάνει τις ευθύνες σας και φέρνει κάποια εμπόδια στα οικονομικά σας. Προσέξτε πού βάζετε την υπογραφή σας. Ξεμπερδεύετε σήμερα με κάποιες γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Ο Ερμής θα ενεργοποιήσει μια καινούργια συνεργασία. Στην καριέρα έχετε… μεγάλα σχέδια λόγω του Ποσειδώνα.

Καρκίνος

Προσοχή σε μικροατυχήματα λόγω Πλούτωνα και Αρη και στη ρήξη σχέσεων με ένα άτομο που συνεργάζεστε. Ο Αρης μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματικές εξάρσεις στην προσωπική σας ζωή. Η Αφροδίτη φέρνει εύνοια στις φιλίες και στις δημόσιες σχέσεις. Προσέξτε ταξίδια, διαπραγματεύσεις και συνεταιρισμούς.

Λέων

Ο Αρης προκαλεί εμπόδια και δυσκολίες στην καθημερινότητά σας. Πρέπει να προσέχετε την υγεία σας και εργασία σας. Η Αφροδίτη φέρνει χρήματα και γνώση. Είστε καλά με την οικογένεια, το σπίτι, τα ακίνητα και με τους αγαπημένους σας. Μη φωνάζετε χωρίς λόγο.

Παρθένος

Η Αφροδίτη σάς βοηθά να διαπραγματευτείτε καλύτερα στις συνεργασίες σας. Πολλοί ίσως έχετε ταξίδια ή συναντήσεις με οικείους ή άτομα από το σόι σας. Ο Ερμής σάς ρίχνει προσωρινά τη διάθεση, αλλά ο Αρης σάς χαρίζει δύναμη, παρότι προκαλεί εντάσεις με φίλους.

Ζυγός

Χάρη στον Ερμή, θα βρείτε την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξιδάκι και θα έχετε συναντήσεις με φίλους, κάτι που θα τονώσει την επικοινωνία σας και παράλληλα τη διάθεσή σας. Τα οικονομικά σας πάνε καλά. Προσέξτε τα ερωτικά ρίσκα. Μην παρασύρεστε.

Σκορπιός

Ισως κάνετε μια εκκίνηση ή βγάλετε στην επιφάνεια ένα σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας καιρό. Ο Αρης σάς κάνει δυναμικούς και αποφασιστικούς στο κυνήγι των φιλοδοξιών σας. Κουράζεστε περισσότερο, είστε εκνευρισμένοι, από την άλλη, όμως, ισχυροποιείστε. Η Αφροδίτη φέρνει νέες γνωριμίες.

Τοξότης

Δεν υπάρχει ασφάλεια στις οικονομικές συναλλαγές σας, οπότε μην κάνετε κινήσεις χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες. Ερωτικά, τα πράγματα είναι καλύτερα. Ισως έχετε την ευκαιρία για ένα ταξιδάκι με τον σύντροφό σας ή να διασκεδάσετε και να τονώσετε τη διάθεσή σας.

Αιγόκερως

Η περίοδος θα σας κουράσει, κυρίως στην καθημερινότητά σας, λόγω του Αρη απέναντί σας, καθώς δεν βοηθά να αντεπεξέλθετε στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Προσέξτε την οικογένεια και το σπίτι και νοιαστείτε περισσότερο για τη σχέση σας. Εύνοια με παρέες και ομάδες.

Υδροχόος

Ο Αρης προκαλεί προβλήματα σε εργασιακά, κυρίως, θέματα. Η περίοδος είναι σύνθετη και αφορά σε μια επαγγελματική συνεργασία ή σε αλλαγές. Σας υποχρεώνει σε πολλή δουλειά και αυξημένες ευθύνες, αλλά θα έχετε επιτυχία και έσοδα. Μπορείτε να πετύχετε όσα θέλετε.

Ιχθύες

Ισως υπάρξουν αυτό το διάστημα οικονομικές απώλειες. Μικροπροβλήματα στην επικοινωνία σας. Καλή αν και απαιτητική περίοδος για τα ερωτικά σας. Ο Αρης σάς βοηθάει να ξεπεράσετε τους ανταγωνισμούς με ευκολία. Στην εργασία θα καταφέρετε να πετύχετε όσα θέλετε με τη βοήθεια συνεργατών.