Κριός
Καταφέρνετε να πάρετε τον δικό σας δρόμο. Είστε θετικοί και ενθουσιώδεις, ειδικά στον έρωτα. Πρέπει να φροντίσετε περισσότερο για τους οικονομικούς πόρους και τα περιουσιακά στοιχεία σας. Θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με κάποιες ιδέες των φίλων σας, που είναι ανεφάρμοστες.

Ταύρος
Σήμερα θα αναλάβετε πολλές πρωτοβουλίες. Ξεκινάτε μια διαδικασία ανανέωσης, πετώντας παλιά πράγματα. Είναι καλύτερο να είστε ενεργοί και να δράτε, παρά να σκέφτεστε. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι, αν θέλετε κάτι, θα το καταφέρετε. Μην πετάτε όμως στα σύννεφα. Παραμείνετε γειωμένοι.

Δίδυμοι
Μπορεί να υπάρξουν κάποιες έντονες σκηνές με ανθρώπους στη γειτονιά, με τα αδέρφια ή άλλους συγγενείς σας και ίσως δεν είναι η πιο αρμονική περίοδος για να μιλήσετε για όλα αυτά. Αισθάνεστε δυνατοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση και γενικά είστε σε θέση ισχύος.


Καρκίνος
Σε ό,τι αφορά την αγάπη, εξακολουθείτε να έχετε τον έλεγχο. Θα υπάρξει μια αλλαγή και μια έμφαση στη δουλειά για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Να είστε ήρεμοι, καθώς με αυτόν τον τρόπο μπορείτε καλύτερα να επικοινωνείτε με τους συνεργάτες σας.


Λέων
Νιώθετε αρκετή ψυχολογική πίεση. Η μέρα βοηθάει να φροντίσετε τις θεμελιώδεις ανάγκες σας, όπως για την προστασία της οικογένειας. Οι επιλογές σας σάς δίνουν νέα κατεύθυνση. Εμπιστευθείτε τα βαθύτερα και πιο αληθινά σας συναισθήματα για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Παρθένος
Δώστε προσοχή στο πώς αισθάνεστε για την επιρροή των δικών σας ανθρώπων πάνω σας. Αναζητάτε ακόμη την απομόνωση και την ξεκούραση και διατηρείτε μάλλον χαμηλό προφίλ, είτε πρόκειται για θέματα που σχετίζονται με την εργασία είτε για αισθηματικά ζητήματα.

Ζυγός
Θα διαπιστώσετε ότι η φαντασία σας είναι υπερβολική και ίσως να φτάνει στο σημείο να σας κάνει να αισθάνεστε ότι οι άνθρωποι σας εκμεταλλεύονται συνεχώς. Ωστόσο θα απελευθερωθείτε από τα φαντάσματα και θα βρεθείτε από το σκοτάδι στο φως. Ηρεμήστε λίγο.


Σκορπιός
Είναι μια πολύ ενεργή περίοδος για εσάς κοινωνικά και επαγγελματικά, η οποία έχει τόσο θετικές όσο και αρνητικές πλευρές, επειδή οι φίλοι τείνουν να είναι αρκετά δύσκολοι μαζί σας. Παράλληλα, αγωνίζεστε με εσωτερικά ζητήματα. Πρόκειται απλώς για μια κρίση αξιών.


Τοξότης
Θα έχετε πολύ θετικές εξελίξεις, ιδιαίτερα όσον αφορά τις ρομαντικές και τις οικονομικές σας σχέσεις. Οι επενδύσεις στο σπίτι ευνοούνται. Η Αφροδίτη κάνει τη ζωή λιγότερο έντονη και πολύ πιο ανάλαφρη. Προσέξτε ωστόσο μην εμπλακείτε σε επαγγελματικές διαμάχες και χάσετε ευκαιρίες.


Αιγόκερως
Μπορεί να περάσατε μια κρίση ιδεών και να βρεθήκατε το προηγούμενο διάστημα υπό πίεση. Πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι είστε πολύ «κολλημένοι» σε κάποιες πεποιθήσεις, αλλά αυτό έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι να αφήσετε πίσω σας πράγματα που σας έχουν κουράσει.


Υδροχόος
Η προσοχή σας μετατοπίζεται στην ιδιωτική σας ζωή, στις σχέσεις σας με τους οικείους σας, καθώς και στην επέκταση των πολιτιστικών σας οριζόντων. Φυσικά, φαντάζεστε συνεχώς τις διακοπές σας. Είναι η τέλεια περίοδος για ταξίδια. Διώξτε για πάντα τη δυσφορία.


Ιχθύες
Θα θελήσετε να εξετάσετε όλες τις σχέσεις σας και τα συναισθήματά σας, αλλά και να εξαλείψετε τα αίτια οποιασδήποτε δυσφορίας. Αποκτάτε πολύ βαθύτερη ψυχολογική συνειδητοποίηση της ουσίας της ζωής. Μπορείτε να αποκτήσετε πολύ χαρισματικούς φίλους ή να μπείτε και σε ομάδες με ομοϊδεάτες.