Κριός
Εως το απόγευμα θα σας απασχολήσουν κυρίως πρακτικά ή οικονομικά ζητήματα, όπως η αγορά κάποιων δώρων ή η τακτοποίηση κάποιων υποχρεώσεων. Προς το βραδάκι τη σκυτάλη παίρνουν οι επισκέψεις σε γνωστούς και φίλους, αλλά και κάποιες βόλτες ή συναντήσεις.

Ταύρος
Μέχρι το απογευματάκι θα ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας ή θα «προσαρμόσετε» τη συμπεριφορά σας στις ανάγκες της επικοινωνίας σας με κάποια άτομα. Προς το βραδάκι θα αφεθείτε να απολαύσετε τις στιγμές, σε ένα τραπέζι ή ένα μπαράκι.

Δίδυμοι
Εως το απόγευμα θα προτιμήσετε την ανάπαυση και τη χαλάρωση ή, γενικότερα, τη μοναχικότητα και ίσως την πνευματική ανάταση. Με το που δύει ο ήλιος ωστόσο ξαναβρίσκετε τον επικοινωνιακό εαυτό σας και θέλετε… να ξεσαλώσετε, αλλά και να επικοινωνήσετε.

Καρκίνος
Θα προσπαθήσετε να ξεμπερδέψετε με τις υποχρεώσεις της ημέρας -ευχές, συναντήσεις κ.λπ.- όσο το δυνατόν νωρίτερα, γιατί το βράδυ θα θελήσετε να χαλαρώσετε, προτιμώντας ένα βιβλίο, μια ταινία, την ενασχόληση με τα χόμπι σας ή μια στενή, καλή παρέα.

Λέων
Τουλάχιστον έως το μεσημέρι και ίσως και λίγο αργότερα θα είστε στην πρίζα, έχοντας διάφορες δουλειές ή κοινωνικές υποχρεώσεις. Προς το βραδάκι ωστόσο θα βρεθείτε με φίλους και παρέες της αρεσκείας σας και θα περάσετε καλά. Στολιστείτε και βγείτε έξω.

Παρθένος
Πνευματικά ή θρησκευτικά καθήκοντα θα έχετε έως το απόγευμα, εκτός κι αν βρίσκεστε σε ταξίδι. Πιο αργά θα αναγκαστείτε ή να κάνετε κάποιες επισκέψεις ή επαφές, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων. Η διάθεσή σας θα είναι περίεργη.

Ζυγός
Στην αρχή της μέρας κάποιοι θα βρίσκεστε στο κυνήγι του χρήματος ή του έρωτα και άλλοι θα είστε κάπως κλεισμένοι στον εαυτό σας, σε μια υπαρξιακή αναζήτηση. Από το μεσημέρι και μετά είτε θα είστε σε δρόμο είτε θα έχετε πνευματικές εμπειρίες.

Σκορπιός
Η σχέση σας θα είναι το ζητούμενο στην αρχή της ημέρας, εκτός κι αν βρεθείτε με κάποιους συνεργάτες. Μερικοί, λόγω δουλειάς, θα έρθετε σε επαφή με το κοινό. Θα έχετε κάποιες αγωνίες είτε για τα οικονομικά σας είτε για τα προσωπικά σας.

Τοξότης
Πολλοί από σας σήμερα θα εργάζεστε, ενώ άλλοι θα έχετε υποχρεώσεις που, έως το μεσημέρι τουλάχιστον, θα σας κουράσουν. Ωστόσο θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Εύνοια με το κοινό.

Αιγόκερως
Τα παιδιά σας, κάποιο φλερτ ή μια καλλιτεχνική δραστηριότητα θα είναι οι προτεραιότητές σας έως το απόγευμα, αλλά στη συνέχεια είτε θα αναγκαστείτε να εργαστείτε είτε θα μπείτε στη διαδικασία να φροντίσετε τον εαυτό σας, τα μαλλιά σας, τα νύχια σας κ.λπ.

Υδροχόος
Η μέρα ξεκινάει με τη φροντίδα της οικογένειας και του σπιτιού, ιδίως αν έχετε να φροντίσετε κάποια ηλικιωμένα πρόσωπα. Ωστόσο από το απόγευμα και μετά είστε σε καλή διάθεση και φροντίζετε να διασκεδάσετε, να εκφραστείτε ή και να φλερτάρετε.

Ιχθύες
Μερικοί θα είστε σε δρόμο, στο ξεκίνημα της ημέρας, ή θα κάνετε επισκέψεις σε συγγενείς, γείτονες και άλλα οικεία πρόσωπα. Αργά, είτε θα καλέσετε κόσμο στο σπίτι σας είτε… θα αράξετε στον καναπέ σας, θέλοντας να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.