Από τη ΛΙΤΣΑ ΓΑΚΗ 


Κριός
Είστε οργανωτικός και αναλαμβάνετε πολλές επαγγελματικές ευθύνες ξέροντας ότι θα αντιμετωπιστούν όλα σωστά, ενώ έχετε μεγάλες φιλοδοξίες για μια εργασία, είτε για μια καινούργια είτε για την υπάρχουσα. Μην είστε όμως τόσο προσηλωμένοι στην εργασία και δώστε παραπάνω χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα κανονίζοντας εξόδους που θα σας χαλαρώσουν.

Ταύρος
Απορροφημένοι από εργασιακές και επαγγελματικές ευθύνες αλλά και άγχη, δεν προσέχετε τι γίνεται γύρω σας. Δείξτε υπομονή και επιμονή και πολλά πράγματα θα αλλάξουν με θετικό τρόπο. Εάν σκέφτεστε νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικά σχέδια, φροντίστε να προστατέψετε τον εαυτό σας από λεκτικές εντάσεις. Ρομαντισμός και πάθος επικρατούν στις σχέσεις σας.

Δίδυμοι
Ημέρα συναντήσεων και συζητήσεων για συλλογικές εργασίες και ενάρξεις δραστηριοτήτων. Εάν έχετε παιδιά ενδιαφερθείτε για τις προτιμήσεις τους και λάβετε μέρος σε συζητήσεις για το συλλογικό καλό. Μακριά από υπερβολικές ιδέες. Μην αναλαμβάνετε πολλές ευθύνες που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Προσοχή στις αγορές και στις σπατάλες.

Καρκίνος
Μη βιάζεστε να ενδώσετε σε καινούργιες ευθύνες και προσέξτε την ολοκλήρωσή τους. Η υπομονή είναι ένας σύμμαχος που θα σας οδηγήσει σε καλύτερο δρόμο επαγγελματικά. Οι συζητήσεις για θέματα σπιτιού ή οικογένειας θα σας κάνουν να διαπιστώσετε ότι οι απαιτήσεις σας είναι υπερβολικές. «Ξεριζώστε» την γκρίνια από μέσα σας.

Λέων
Αλλάξατε παλιές συνήθειες και αυτό σας έδωσε περισσότερο χρόνο για τους στόχους σας. Θετικό το κλίμα για συμφέρουσες αγορές και ανανέωση γενικότερα, ωστόσο αποφύγετε την επίδειξη και την υπερβολή. Η ασχολία σας με γραπτά ή επικοινωνία σάς κάνει ευτυχισμένους. Διεκδικήστε το καλύτερο για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας.

Παρθένος
Ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε το πώς χειρίζεστε τα οικονομικά και τον χρόνο σας. Συζητήσεις για ισορροπία εσόδων και εξόδων με άτομα που εμπιστεύεστε είναι καλό να γίνουν. Ο έρωτας καλά κρατεί και είστε γεμάτοι πάθος και έντονες απαιτήσεις από τους αγαπημένους σας. Ξεκαθαρίστε μέσα σας γιατί έχετε εριστική διάθεση.

Ζυγός
Με ανταγωνιστική διάθεση ξεκινά η μέρα και οι στόχοι σας στα επαγγελματικά είναι υψηλοί. Κερδίζετε σε εντυπώσεις και συμμάχους. Κρυφά σχέδια ή συναισθήματα καλό είναι να μην τα εκθέσετε, τουλάχιστον όχι ακόμη. Τώρα που η κοινωνικότητά σας είναι αυξημένη, αποδεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους από τον σύντροφο και από καλούς φίλους.

Σκορπιός
Νιώθετε ότι κάποιες επαγγελματικές ανάγκες σας βρίσκονται στο περιθώριο και αυτό σάς προκαλεί ένταση και έντονες ανησυχίες. Η υπομονή και η επιμονή σε θέματα εργασίας θα σας βοηθήσουν, εάν οι απαιτήσεις προς τους άλλους μειωθούν. Ερωτικά χρειάζεται κατανόηση για να φέρετε τα πράγματα στη ροή που επιθυμείτε. Προσέχετε κρυολογήματα και ιώσεις.

Τοξότης
Οι κόποι σας στο επαγγελματικό στερέωμα αποδίδουν και αυτό σας κάνει να θέλετε να απολαύσετε την κοινωνική σας ζωή και τους φίλους σας. Έχετε την ανάγκη να διασκεδάσετε και αν είστε ελεύθεροι το φλερτ σάς βοηθάει πολύ. Φροντίστε να μην κάνετε επίδειξη γνώσεων και δείξτε τη χαλαρή πλευρά του εαυτού σας.

Αιγόκερως
Τα οικογενειακά θέματα χρειάζονται την προσοχή σας. Αντιπαραθέσεις και διαφωνίες καλό είναι να μην υπάρξουν, αναπροσαρμόζοντας τη συμπεριφορά σας. Συναισθηματικά βρίσκεστε μπερδεμένοι με το τι θέλετε ακριβώς και η διάθεσή σας αλλάζει. Οι ελεύθεροι γίνεστε το επίκεντρο σε παρέες και υπάρχουν πιθανότητες για καινούργιους έρωτες.

Υδροχόος
Επικοινωνιακά φορτισμένη ημέρα, παρόλο που εσείς έχετε θετική διάθεση. Πιθανόν να βγείτε ωφελημένοι από τα σχέδιά σας για σπουδές ή επαφές με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Μην υπερβάλλετε και τα θέλετε όλα με τον δικό σας τρόπο, γιατί ο σύντροφος μπορεί να αντιδράσει διαφορετικά απ' ό,τι συνήθως.

Ιχθύες
Για να επιτύχετε στόχους πρέπει να δουλέψετε και παράλληλα να αναπτύξετε το πρακτικό σας πνεύμα. Διευθετήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες προς τους άλλους. Ερωτικά υπάρχει ρομαντισμός και πάθος, αλλά οι υπερβολικές επιθυμίες σας δεν βοηθούν στη σωστή επικοινωνία με τον σύντροφό σας.