Από τη Λίτσα Γάκη  

Κριός
Ο άξονας της οικογένειας και της επαγγελματικής ζωής επιβαρύνεται με πιέσεις που πιθανόν να σας φέρουν στα όριά σας. Προσέχετε ξεσπάσματα και ακραίες συμπεριφορές και φροντίστε την υγεία σας. Ο Δίας, που κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό, υπόσχεται καλύτερα οικονομικά και πιθανότατα εύρεση εργασίας γι' αυτούς που ενδιαφέρονται.

Ταύρος
Φροντίστε να βλέπετε σωστά ό,τι σχέδιο έχετε θέσει σε εφαρμογή. Η ανάγκη να συζητήσετε για θέματα εργασίας μπορεί να σας κάνει να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να σας φέρουν σε ρήξη. Σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα επιτέλους ξεκαθαρίζουν. Προσέχετε την υγεία και ό,τι έχει να κάνει με ταξίδια που δεν οργανώθηκαν σωστά.

Δίδυμοι
Νιώθετε ότι περιορίζεστε προσωπικά και ίσως θέλετε να μείνετε για λίγο μακριά από τον σύντροφο. Προσέχετε σε ατυχήματα εντός του σπιτιού λόγω αφηρημάδας. Στα επαγγελματικά έχετε ευρηματικές ιδέες, αλλά ο εκνευρισμός εμποδίζει την υλοποίησή τους. Μόνο με τη διπλωματία, που σας περισσεύει, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις.

Καρκίνος
Ερωτική διάθεση με ένταση και πάθος. Όμως δεν νιώθετε τη σιγουριά που θα θέλατε, γι' αυτό φροντίστε να γίνετε πιο κοινωνικοί και κυνηγήστε αυτό που θέλετε. Επαγγελματικά, οι πιέσεις είναι αρκετές, με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε να έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες. Διαχειριστείτε έξυπνα το μέλλον των οικονομικών σας και μη ρισκάρετε.

Λέων
Εσωστρέφεια και μια διάθεση ενδοσκόπησης επικρατούν, ενώ μια πιθανή απογοήτευση από ένα σχέδιο που ήταν ήδη σε λειτουργία είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας. Ερωτικά είστε προβληματισμένοι και δυσκολεύεστε να καταλάβετε τα κίνητρα του συντρόφου σας. Φροντίστε να μην έρθετε σε σύγκρουση με αγαπημένα πρόσωπα εξαιτίας κάποιων αγορών.

Παρθένος
Η οικογένεια σας πιέζει, ενώ εσείς εμπλέκεστε σε καταστάσεις που έχετε δεσμευτεί, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με συλλόγους. Ο χρόνος είναι πολύτιμος, γι' αυτό προσπαθείτε με ευρηματικές ιδέες να τον κερδίσετε. Προσέχετε την υγεία σας και ιδιαίτερα τα νεύρα σας. Χαλαρώστε γιατί με ξεκούραστο μυαλό μπορείτε να κάνετε θαύματα.

Ζυγός
Έχετε ιδέες εμπνευσμένες και δημιουργικές και θέλετε να κάνετε και αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Φροντίστε μόνο να τις συζητήσετε και να μη ρισκάρετε τίποτα προς το παρόν. Τα οικογενειακά έξοδα είναι αρκετά και χρειάζονται οργάνωση. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και στον σύντροφό σας και αναπολήστε μαζί το παρελθόν.

Σκορπιός
Σχετικά με ό,τι έχει να κάνει με κάποια γεγονότα του παρελθόντος που σας έχουν πληγώσει, φροντίστε να αποφύγετε εντάσεις και ειδικά αν έχουν σχέση με συγγενικά πρόσωπα ή αγαπημένους. Τα οικονομικά σας θέλουν μεγάλη προσοχή και όχι υπερβολές σε αγορές. Μη βγάζετε τον κακό εαυτό σας και μπλέκετε με άτομα κατωτέρου επιπέδου.

Τοξότης
Ο ανταγωνισμός και η ένταση που νιώθετε στα οικονομικά μπορεί να σας οδηγήσουν σε πολύ κακή ψυχολογία. Είστε όμως διορατικοί και μπορείτε με ηρεμία και σωστό διάλογο να γεφυρώσετε τις διαφορές. Αισθηματικά, αυτά που έχετε πιθανόν δεν σας καλύπτουν αρκετά και ίσως ζητήσετε περισσότερα από όσα μπορεί να σας δώσει ο σύντροφος.

Αιγόκερως
Καλό θα ήταν να μείνετε μακριά από εστίες εντάσεων που σας προκαλούν άγχος. Ίσως υπερβάλετε σε θέματα σχέσεων και ζητήσετε περισσότερα από ό,τι μπορούν να σας προσφέρουν φίλοι ή και ο ερωτικός σύντροφος. Η καριέρα σας θέλει ανοιχτό μυαλό. Είστε το επίκεντρο στις παρέες σας, αλλά δεν το απολαμβάνετε όσο θέλετε.

Υδροχόος
Προσοχή στην υγεία ή σε ξαφνικές αλλαγές σε θέματα εργασίας που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα. Οι οικονομικές συναλλαγές πρέπει να γίνονται με λεπτομέρεια. Πιθανόν να βρείτε οικονομική στήριξη από άτομα που σας εμπιστεύονται και σας εκτιμούν. Στα αισθηματικά σας δεν ξέρετε τι θέλετε.  

Ιχθύες
Μια γνωριμία μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρουσα για τους αδέσμευτους, ενώ για εσάς που έχετε ταίρι είναι μια πολύ ευχάριστη ημέρα. Προσοχή στον εκνευρισμό όταν οδηγείτε. Πιθανόν να δυσαρεστηθείτε με κάποια λόγια πίσω από την πλάτη σας. Η διαίσθηση σάς βοηθά να εντοπίσετε τους κινδύνους και να προστατευτείτε.