Από τη Λίτσα Γάκη 


Κριός

Προσέχετε πώς χειρίζεστε τον λόγο και φροντίστε ό,τι απρόσμενο και αν συμβεί σε θέματα καριέρας να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Είστε αποφασισμένοι να βάλετε τους δικούς σας όρους σε οποιαδήποτε συμφωνία. Ερωτικά τα πράγματα θα κυλήσουν θετικά. Εάν πρόσφατα κάνατε σχέση, μην το κοινοποιήσετε ακόμη.

Ταύρος

Είναι καλό να διαπραγματευτείτε υποθέσεις σχετικές με ακίνητα. Να είστε πρακτικοί και να σκέφτεστε μακροπρόθεσμα. Το ενδιαφέρον σας στρέφεται και στα μέλη της οικογένειάς σας που χρειάζονται τη βοήθειά σας. Ασχολείστε με περισσότερη λεπτομέρεια με θέματα δουλειάς ύστερα από μια αναπάντεχη είδηση.

Δίδυμοι

Ευκαιρία για συζητήσεις ώστε να προωθήσετε θέματα δουλειάς, έχοντας λογική και μέθοδο. Δεν είστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι. Φροντίστε όποιες πρωτότυπες ιδέες σάς περιβάλλουν να μη σας παρασύρουν και να τις σκεφτείτε προσεκτικά. Ωραία ημέρα για έξοδο σε μέρη με όμορφη θέα, με αγαπημένους ανθρώπους ή συγγενείς.

Καρκίνος

Οικονομικοί προβληματισμοί που αφορούν κυρίως το σπίτι και την οικογένεια σας απασχολούν, ωστόσο έχετε πρόσωπα που σας στηρίζουν σε οτιδήποτε προκύψει. Επίσης συζητήσεις για ακίνητη περιουσία μπορεί να γίνουν έντονες ύστερα από ένα απρόοπτο νέο. Συναισθηματικά, είστε σε θέση να συμφιλιωθείτε με τον σύντροφο και να προχωρήσετε θετικά.

Λέων

Εάν ασχολείστε με γραπτά, επικοινωνία ή έχετε οργανώσει ένα ταξίδι, πιθανόν να έχετε ανατροπές. Φυσικά στο χέρι σας είναι ή να συμβιβαστείτε με τις καταστάσεις ή να εφεύρετε ιδέες που θα φέρουν λύσεις. Ο σύντροφός σας πιθανόν να σας εκπλήξει θετικά με τη στάση και τη συμπεριφορά του.

Παρθένος

Η προσοχή σας στρέφεται σε οικονομικά ζητήματα με μια διάθεση σκεπτικισμού και εσωστρέφειας. Προσπαθήστε να βλέπετε τα πράγματα πιο θετικά και μην παρασυρθείτε σε άσκοπες αγορές. Συνδυάστε τη χαρά με την εργασία. Ερωτικά η επικοινωνία είναι θετική, ωστόσο εσείς μην κλείνεστε στον εαυτό σας και αφήστε καταστάσεις να εξελιχθούν.

Ζυγός

Επαγγελματικά η θετική επικοινωνία σάς επιτρέπει να χαλαρώσετε. Είστε γεμάτοι ευαισθησίες, γι' αυτό και δεν μπορείτε να αναλύσετε σήμερα με τη λογική καταστάσεις που σας προβληματίζουν. Εάν προγραμματίσετε ένα ταξίδι, να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε. Ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση και ηρεμήστε. Μια έξοδος για διασκέδαση με καλούς φίλους σάς γεμίζει χαρά.

Σκορπιός

Μην αντιστέκεστε σε αλλαγές που πιθανόν να προκύψουν. Στα επαγγελματικά ίσως μάθετε πράγματα που θα σας προβληματίσουν και ίσως σας εκπλήξουν. Ερωτικά νιώθετε μεγαλύτερη σταθερότητα και θα έχετε μια καλή επικοινωνία με το ταίρι σας. Δείτε τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Οι αδέσμευτοι θα περάσετε καλά παρέα με φίλους.

Τοξότης

Επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να προκαλέσουν ρήξεις και όρια στα «θέλω» σας. Απρόβλεπτοι παράγοντες πιθανόν να σας αναγκάσουν να ματαιώσετε σχέδια που είχατε στο μυαλό σας για ένα ταξίδι ή για μια συζήτηση με άτομα που είναι μακριά. Έχετε υπομονή και αξιοποιήστε τον χρόνο σας σε θέματα που σας ευχαριστούν.

Αιγόκερως

Στα επαγγελματικά, μια καλή (σχετική με τα οικονομικά) είδηση πιθανόν να σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα. Αποφύγετε να κάνετε κάτι καινούριο εάν δεν ολοκληρώσετε πράγματα που έμειναν στη μέση. Είστε κοινωνικοί με μια παράλληλη τάση καχυποψίας, παρ' όλα αυτά θα νικήσει η καλή διάθεση και θα ξεκαθαρίσουν θέματα ερωτικά με μια ξαφνική συζήτηση.

Υδροχόος

Αν ασχοληθείτε με οικονομικές και φορολογικές εκκρεμότητες, θα δείτε αποτελέσματα που πιθανόν να είναι θετικά. Οι δεσμευμένοι θα έχετε στήριξη από τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Μια κοντινή απόδραση είναι πολύ ωραία ιδέα. Οι αδέσμευτοι ίσως δείτε φίλους που είχατε να συναντηθείτε καιρό και μέσω αυτών ίσως να προκύψει μια γνωριμία.

Ιχθύες

Αξιοποιήστε τη διαίσθησή σας και μείνετε μακριά από άτομα που σας βγάζουν αρνητικά συναισθήματα. Έχετε υπομονή σε εργασιακά θέματα και μη σκέφτεστε απαισιόδοξα. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, μη βγάζετε ζήλια και ανασφάλεια. Εκφράστε ελεύθερα αυτό που θέλετε και μη γίνεστε καχύποπτοι με οποιαδήποτε είδηση μάθετε.