Από τη Λίτσα Γάκη  

Κριός
Με αισιοδοξία ξεκινά η ημέρα, έχοντας στο μυαλό σας σχέδια για επαγγελματικά ζητήματα. Εάν είστε επαγγελματίας, ίσως ευνοηθείτε από καινούργιες συνεργασίες. Εάν, πάλι, ψάχνετε για εργασία, ίσως κάτι καινούργιο να βρεθεί μέσα από γνωστούς ή φίλους. Ερωτικά ενισχύεστε: εάν έχετε σχέση ανανεώνεστε, εάν ψάχνετε για σχέση θα έχετε ευχάριστες γνωριμίες.

Ταύρος
Μην το παρακάνετε σήμερα με τον λόγο και χάσετε το μέτρο. Εάν θέλετε να γοητεύσετε ένα άτομο, να είστε προσεκτικοί. Συζητήσεις για τα εργασιακά και τα οικονομικά είναι προτεραιότητα για τη βελτίωσή τους. Πιθανόν να ακούσετε πράγματα που δεν σας αρέσουν και να δείτε και τα κίνητρα κάποιων ατόμων.

Δίδυμοι
Εάν είστε μόνοι, υπάρχει πιθανότητα μιας γνωριμίας που θα σας ενθουσιάσει. Οι δεσμευμένοι θα έχετε ανεβασμένη διάθεση και οι προσωπικές σχέσεις αισθάνεστε ότι είναι πολύ σημαντικές. Ευνοούνται οι συζητήσεις και ίσως οι μικρές μετακινήσεις για θέματα της δουλειάς. Προσέχετε την υγεία σας και δώστε σημασία στη διατροφή σας.

Καρκίνος
Ασχοληθείτε με το σπίτι και τη διακόσμησή του. Φροντίστε την οικογένεια γενικότερα και σταθείτε δίπλα σε άτομα που αισθάνεστε ότι νιώθουν παραμελημένα. Στα θέματα της δουλειάς, όποιες ανατροπές γίνουν πιθανόν να φέρουν αναστάτωση και να σας βγάλουν εκτός προγράμματος, ωστόσο οι συζητήσεις φέρνουν λύσεις.

Λέων
Αλλαγές που επιδιώκατε πιθανόν να γίνουν πραγματικότητα. 'Οποιες συζητήσεις και επαφές κάνετε που αφορούν ταξίδια, επικοινωνία και γραπτά ίσως ανατραπούν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εσείς πτοείστε. Οι ελεύθεροι ίσως έρθετε πιο κοντά με κάποιο γνώριμο πρόσωπο, ενώ οι δεσμευμένοι ανανεώνεστε συναισθηματικά.

Παρθένος
Προσέχετε τον παρορμητισμό και τον ενθουσιασμό σας και μην παρασύρεστε από αγορές που αργότερα θα μετανιώσετε. Καλύτερα να επικεντρωθείτε σε συζητήσεις για τα οικονομικά και πώς μπορείτε είτε να κλείσετε μια συμφωνία είτε να διεκδικήσετε περισσότερη στήριξη και εύνοια. Ερωτικά, μαγεύετε με τον λόγο σας και φαίνεστε γοητευτικοί.

Ζυγός
Το βλέμμα σας στρέφεται στα οικονομικά. Φροντίστε να δείξετε αυτοέλεγχο, εάν μια λύση που σας παρουσιαστεί σας ενθουσιάσει. Προσέχετε ανταγωνιστές και ό,τι έχει να κάνει με νομικές υποθέσεις. Φροντίστε να μη λειτουργήσετε στο παρασκήνιο. Ερωτικά, απολαμβάνετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο ή προσπαθείτε να γοητεύσετε το άτομο που θέλετε.

Σκορπιός
Ίσως ακούσετε μια είδηση που θα σας χαροποιήσει και θα αισθανθείτε πιο αισιόδοξοι. Πιθανόν να έχει να κάνει με εργασιακά σας και, κατά συνέπεια, με το οικονομικό κομμάτι. Στον τομέα των ερωτικών, τα συναισθήματα για τους δεσμευμένους είναι πιο έντονα. Ευχάριστες συζητήσεις μπορεί να έχετε για ταξίδια που κάποτε θεωρούσατε ανέφικτα.

Τοξότης
Είναι μια μέρα κατάλληλη για καινούργιες γνωριμίες και συλλογική δουλειά. Οι φίλοι σάς δίνουν διέξοδο ψυχολογική για τη ζητούμενη ισορροπία σας. Επαγγελματικά μπορείτε να κάνετε το περιβάλλον σας πιο ευχάριστο και να δώσετε λύσεις σε ζητήματα κακών χρόνιων συνηθειών. Ερωτικά, φροντίστε με καθαρή καρδιά να δείτε τι ακριβώς θέλετε.

Αιγόκερως
Επαγγελματικά, αν και με άγχος, συνειδητοποιείτε ότι οι ευκαιρίες είναι αρκετές για την εξέλιξή σας. Θα υπάρξει επαφή με άτομα σε θέσεις ισχύος ή με πρόσωπα που μπορείτε να κάνετε πολύ καλές συμφωνίες. Στο οικογενειακό περιβάλλον κάποιο αγαπημένο μέλος ίσως χρειαστεί τη βοήθειά σας. Πιθανόν να λάβετε μια χαρούμενη είδηση από τον σύντροφο.

Υδροχόος
Εμπόδια ίσως να σας αναγκάσουν να αλλάξετε πορεία σε επαγγελματικές προοπτικές. Εάν λειτουργήσετε με καθαρά κίνητρα, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Προσέχετε τα λάθη, για να μην υπάρξουν απώλειες. Ερωτικά, κάνετε σχέδια με το ταίρι σας για ένα ταξίδι, που ίσως μπορείτε να το συνδυάσετε με τα επαγγελματικά σας.

Ιχθύες
Τονισμένα στο μυαλό σας τα οικονομικά, και ιδιαίτερα οι οφειλές σας προς τρίτους. Μην αφήνετε στην ασάφεια αυτά τα θέματα και κάντε ένα τολμηρό σχέδιο για τη διεκπεραίωσή τους. Πιθανόν να μάθετε ένα ευχάριστο νέο που έχει σχέση με τον σύντροφο, επηρεάζοντας και εσάς θετικά.