Πως να τον κατακτήσεις ανάλογα με το ζώδιό του
c1jayao3vwemi24kwqsl
Ζωή

Πως να τον κατακτήσεις ανάλογα με το ζώδιό του

Αναλυτικές αστρολογικές συμβουλές για να τον κατακτήσετε για πάντα!

Από τότε που τον γνώρισες δε μπορείς να τον βγάλεις από ο μυαλό σου, θέλεις να τον βλέπεις συνέχεια και θέλεις να είστε μαζί για πάντα! Μήπως είναι στον κόσμο του ή κάτι άλλο παίζει στην ζωή του; Η Staxtopouta είναι εδώ και με τις αναλυτικές αστρολογικές συμβουλές θα τον κατακτήσετε για πάντα!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι πρέπει να κάνετε για να το κατακτήσετε;


Πώς θα κατακτήσεις τον άντρα Κριό

Η τυχοδιωκτική φύση του Κριού τον κάνει να έλκεται απ΄ οτιδήποτε εμπεριέχει κίνδυνο. Για να τον κατακτήσετε, λοιπόν, προτείνετέ του μια αναρρίχηση στο Κιλιμάντζαρο, μια πτήση «χανγκ-γκλάιντινγκ», μια εκδρομή καβάλα σε στρουθοκαμήλους…

Το να γοητεύσετε έναν Κριό δεν είναι δύσκολη υπόθεση, καθώς είναι πάντα πρόθυμος… να συνεργαστεί. Το πρόβλημα είναι πώς θα καταφέρετε να τον κρατήσετε στη ζωή σας περισσότερο από μερικές μέρες. Για να το κατορθώσετε, πρέπει αναγκαστικά να καταφύγετε στο μυστήριο και εν ανάγκη και στη φυγή. Πολεμοχαρής φύση, ο Κριός δεν διασκεδάζει με το να αποκτήσει απλά ένα πράγμα. Πρέπει να επιτεθεί και να το κατακτήσει. Πρέπει να μπορεί να πιστέψει ότι γκρέμισε τα τείχη της αντίστασης –πραγματικά ή φανταστικά – με τις ίδιες τους τις δυνάμεις. Γι’ αυτό, όσο περισσότερες δυσκολίες αντιμετωπίζει, τόσο μεγαλώνει το πείσμα του. Φτάνει να μην τραβήξετε το παιχνίδι πέρα από τα όρια της υπομονής του, που δεν είναι μεγάλη. Αν βαρεθεί τη συγκεκριμένη πολιορκία, την εγκαταλείπει ξαφνικά για να εκπορθήσει άλλο οχυρό…

Η τυχοδιωκτική φύση του πάλι τον κάνει να έλκεται απ΄ οτιδήποτε εμπεριέχει κίνδυνο. Για να τον κατακτήσετε, λοιπόν, προτείνετέ του μια αναρρίχηση στο Κιλιμάντζαρο, μια πτήση «χανγκ-γκλάιντινγκ», μια εκδρομή καβάλα σε στρουθοκαμήλους: θα διασκεδάσει πολύ και σίγουρα θα εκτιμήσει την πρωτοβουλία σας. Το να τον ακολουθείτε όμως, έστω και με το δικό σας πρόγραμμα, έχει συνέπειες μεγάλης κούρασης.

΄Ενα άλλο κόλπο για να κρατήσετε στραμμένη πάνω σας την προσοχή του Κριού είναι η μεταμόρφωση: π.χ. σήμερα να ντυθείτε οδαλίσκη και να του κάνετε επίδειξη ανατολίτικων χορών, αύριο να μετατραπείτε σε γυναίκα-πανκ, μεθαύριο σε παρθενική κόρη. Η μανία του Κριού για καινοτομίες θα ικανοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό, όσο και η ακόρεστη δίψα του για κατάκτηση: Θα έχει την εντύπωση πως δεν κατέκτησε μόνο μία γυναίκα αλλά πολλές, κι αυτό θα τον κάνει ίσως για μια ολόκληρη εβδομάδα να μην ενδιαφερθεί για άλλες κυρίες. Ο δρόμος για την κατάκτηση ενός Κριού είναι πάντα δύσκολος και παρόλο που τον αφορούν οι σχέσεις του με τους άλλους και ο έρωτας γενικά, φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσει το δικό του εγώ.

Πώς θα κατακτήσεις τον άντρα Ταύρο

Το πράο ύφος του Ταύρου κρύβει έναν καχύποπτο που δεν εμπιστεύεται κανέναν και φοβάται διαρκώς μήπως κάνει λάθος επιλογή. Μπορεί να περάσουν και χρόνια μέχρι να αποφασίσει…

Η αποπλάνηση ενός Ταύρου είναι δυσκολότερη υπόθεση απ’ ό,τι δείχνει. Το πράο ύφος του κρύβει έναν καχύποπτο που δεν εμπιστεύεται κανέναν και φοβάται διαρκώς μήπως κάνει λάθος επιλογή. Μπορεί να περάσουν και χρόνια μέχρι να αποφασίσει. Στην περίπτωση αυτή σημαίνει ότι για κείνον το πράγμα «είναι σοβαρό». Αλλά οι τόσο αργές καταστάσεις δεν αρέσουν σε όλες τις γυναίκες, γι’ αυτό, αν ο Ταύρος σας προχωρά με αργό ρυθμό κι εσείς θέλετε με κάθε τρόπο να τον ζέψετε στο ζυγό της αγάπης, πρέπει να κάνετε το παν για να γίνετε όπως σας θέλει – ή τουλάχιστον να μοιάζετε ότι είστε έτσι και η εικόνα αυτή να παραμένει σταθερή.

Στο μεταξύ φανείτε εγκρατής στα έξοδα. Ο Ταύρος, που ρέπει προς το συντηρητισμό, πανικοβάλλεται με μια «πολυέξοδη» γυναίκα, γιατί σκέφτεται με τρόμο ότι μετά αυτή θα ξοδεύει τα δικά του χρήματα. ΄Ενας τέτοιος τύπος προφανώς δεν θα σας πάει για φαγητό στα εστιατόρια των «βιπς», ούτε θα σπαταλήσει μεγάλα ποσά σε μια βραδιά για χάρη σας. Θα σας πηγαίνει, όμως, ευχαρίστως στην εξοχή για να θαυμάσετε – δωρεάν – το πανόραμα της ωραίας φύσης και πότε πότε σε κανένα ταβερνάκι με «οικογενειακό περιβάλλον», για να φάτε καλά και προπάντων φτηνά.
Με ακόμα περισσότερη ευχαρίστηση θα σας πηγαίνει σπίτι του, όπου θα του φτιάχνετε νόστιμα μεζεδάκια και διάφορα άλλα εδέσματα μέσα σε μια ατμόσφαιρα γαλήνης.

Πώς θα κατακτήσεις τον άντρα Δίδυμο…

Οι κυρίες που ένας Δίδυμος γνωρίζει και φλερτάρει τον ερωτεύονται όλες λίγο πολύ. Τα υπόλοιπα είναι μύθος…

Κατακτά τους πάντες, ιδιαίτερα τις γυναίκες. Το να σαγηνεύει, γενικώς, είναι το αγαπημένο χόμπι του Διδύμου. Γι’ αυτό περνιέται για μέγας Καζανόβας. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του – και των άλλων, αφού καταφέρνει να τους πείσει – δεν του ξεφεύγει καμία, και κατά κάποιο τρόπο είναι αλήθεια… Θεωρητικά! Οι κυρίες που ένας Δίδυμος γνωρίζει και φλερτάρει τον ερωτεύονται όλες λίγο πολύ. Τα υπόλοιπα είναι μύθος.

Στον έρωτα – όπως και σ’ όλα τα άλλα – οι Δίδυμοι, περισσότερο απ’ το να κάνουν, λένε. Αφήνουν να εννοηθεί ότι έχουν ποιος ξέρει τι παράνομους δεσμούς αλλά σπάνια τους ολοκληρώνουν στην πράξη. Δεν έχουν χρόνο. ΄Η στο μεταξύ τους προέκυψαν καινούρια ενδιαφέροντα ή δεν έχουν την επιμονή να κυνηγήσουν μια περιπέτεια.

Για τους ίδιους, όμως, αυτό δεν είναι πρόβλημα∙ το αντίθετο μάλιστα. Το να φέρουν μια κυρία στο κρεβάτι τους είναι ο τελευταίος σταθμός στο παιχνίδι της αγάπης – και ο λιγότερο συναρπαστικός. Εκείνο που τους γεμίζει είναι η ξιφομαχία του έρωτα, η διαλεκτική, η παγίδα, η καταδίωξη, η φυγή και φυσικά η φαντασία: είναι τόσο μεγάλη για τον Δίδυμο η απόλαυσή του να φαντάζεται την τελειωτική κατάκτηση, ώστε στην πραγματικότητα με δυσκολία την ισοφαρίζει. Προτιμά, λοιπόν, να τα παρατήσει μια στιγμή πριν από την απογοήτευση.

Οι δικαιολογίες που βρίσκει ο Δίδυμος απέναντι στον εαυτό του για τη λιποταξία της τελευταίας στιγμής είναι ατελείωτες – από επείγουσα δουλειά μέχρι στομαχόπονο, από ξαφνική αρρώστια της γιαγιάς του μέχρι επαγγελματική σύσκεψη. Το φοβερό του μυαλό, ψάχνοντας μια αφορμή για να το σκάσει μετά το γεύμα, μπορεί να του υποβάλλει και την ιδέα ότι κινδυνεύει να πάθει έμφραγμα. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, λοιπόν, όταν φτάνει η στιγμή του φινάλε… ο Καζανόβας απουσιάζει.

Ωστόσο οι Δίδυμοι εξακολουθούν να περνούν για σπουδαίοι κατακτητές, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι στη ζωή πιο σπουδαίο είναι το να φαίνεσαι ότι είσαι κάτι από το να είσαι – κι έχουν μεγάλο ταλέντο στο να πλασάρουν την εικόνα τους.

Φτάνει ο ενδιαφερόμενος να μην πολύ ψάξει το πράγμα – γιατί τότε η εικόνα του Διδύμου θα διαλυθεί, όπως το είδωλο ενός φαντάσματος μέσα στον καθρέφτη.

Πώς θα κατακτήσεις τον άντρα Καρκίνο

Εκείνο που γοητεύει τον Καρκίνο είναι η μυστικιστική εκπλήρωση – περισσότερο, βέβαια, η δική του παρά η δική σας – με άλλα λόγια, δυο καρδιές να χτυπούν συγχρονισμένες σαν ελβετικά ρολόγια…

Θα υπέθετε κανείς ότι σ’ ένα τέτοιο άτομο, ρομαντικό και άυλο – τουλάχιστον όπως φιλοδοξεί να δείχνει – η ερωτογενής ζώνη θα βρισκόταν στην ψυχή, κάτι που αληθεύει πέρα για πέρα.
Δεδομένου ότι η μεγαλύτερη συναισθηματική επιθυμία του Καρκίνου είναι να δημιουργήσει με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη του μια πνευματική επικοινωνία.

Εκείνο που τον γοητεύει είναι η μυστικιστική εκπλήρωση – περισσότερο, βέβαια, η δική του παρά η δική σας – με άλλα λόγια, δυο καρδιές να χτυπούν συγχρονισμένες σαν ελβετικά ρολόγια.
Ωστόσο η τακτική που πρέπει να ακολουθήσετε για να ξυπνήσετε τις ερωτικές επιθυμίες του Καρκίνου της ζωής σας … είναι το φιλί.

Ένα φιλί διαρκείας, πολύ δυνατό, παθιασμένο, βαθύ ως το στέρνο, εκεί που υποθέτουν πως φωλιάζει η ψυχή. Για να μην κατεβείτε τόσο χαμηλά, μπορείτε να περιοριστείτε στην αντίστοιχη εξωτερική περιοχή, αυτή που αποκαλείται κοινώς στήθος. Λιώνουν στο άγγιγμα της θηλής και διεγείρονται ακόμη περισσότερο όταν νιώθουν να τη χαϊδεύετε απαλά με τα χείλη – αχ, το μητρικό αίσθημα, τι αναστάτωση φέρνει!

Οσες πείθονται μόνον ιδίοις όμμασι, μπορούν να περάσουν αργά το χέρι πάνω από το θώρακα του Καρκίνου, χωρίς να τον αγγίξουν. Θα δουν τις τριχίτσες να ορθώνονται σαν ηλεκτρισμένες. Και όχι μόνον αυτές…

Πώς θα κατακτήσεις τον άντρα Λέων

Να θυμάστε, βλέποντάς τον Λέοντα, ότι δεν αντικρύζεται έναν κοινό θνητό, μα ένα βασιλιά. Το περπάτημά του είναι εκπληκτικό, το χαμόγελό του εκτυφλωτικό, η παρουσία του αρκεί από μόνη της να φωτίσει τα πάντα γύρω…

Για να εντυπωσιάσετε ένα Λέοντα, αφήστε να σας εντυπωσιάσει εκείνος, κάτι διόλου απίθανο με την ακτινοβολία που διαθέτει. Όμως πρέπει να σπρώξετε κι εσείς την κατάσταση: παινέψτε τον, κολακέψτε τον, εξυμνήστε τον κι αν δεν σας κοστίζει πολύ – υποκλιθείτε στο πέρασμά του.
Να θυμάστε, βλέποντάς τον, ότι δεν αντικρύζεται έναν κοινό θνητό, μα ένα βασιλιά. Το περπάτημά του είναι εκπληκτικό, το χαμόγελό του εκτυφλωτικό, η παρουσία του αρκεί από μόνη της να φωτίσει τα πάντα γύρω, ενδεχομένως και τη γη ολόκληρη.

Φυσικά όλα αυτά δεν είναι αλήθεια, αλλά αφού ο ίδιος τα πιστεύει, θα ήταν κουτό να τα αρνηθείτε. Και αντιπαραγωγικός, αν θέλετε να τον τσακώσετε. Ή, μάλλον, να τον αφήσετε να σας τσακώσει εκείνος. Να απολαύσετε την ασύγκριτη τιμή να γίνετε δική του. Βέβαια ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Πρέπει να παραμερίσετε ένα πλήθος αντίζηλες για να κατορθώσετε όχι να τον χαϊδέψετε – απλά να αγγίξετε μια και μοναδική τρίχα της χαίτης του.

Η πιο αποτελεσματική κίνηση για να σας προσέξει είναι να ρίξετε τη ζωή σας στα πόδια του, ικετεύοντάς τον να μην την ποδοπατήσει. Κάποιος άλλος θα γελούσε μαζί σας. Ο Λέων ποτέ. Εκείνος μια τέτοια κίνηση θα την πιστέψει. Θα την πάρει σαν φόρο τιμής και ίσως θα σας παραχωρήσει ένα χαμόγελο. Να του χρωστάτε ευγνωμοσύνη. Εσαεί. Αλλά πάνω απ’ όλα να του το πείτε. Θα το πιστέψει κι αυτό. Μπορείτε να του πείτε οποιοδήποτε παραμύθι, φτάνει να τον ευχαριστεί. Μεγαλομανής καθώς είναι, δεν θα αμφισβητήσει το γεγονός ότι η θεία σας κατάγεται από έναν Κινέζο αυτοκράτορα, ο παππούς σας είναι εξάδελφος του Κάιζερ κι εσείς μεγαλώσατε στη Βρετανική Αυλή.

Ο Λέων είναι σπουδαίος στις μπλόφες, γι’ αυτό δέχεται και τις μπλόφες των άλλων: σε ανταπόδοση θέλει μόνο να του επιστρέψετε τη φιλοφρόνηση με το να εκστασιάζεστε μπροστά στο μεγαλείο του. Κάντε το, αλλά πάνω απ’ όλα συμφωνήστε με την πεποίθησή του ότι είναι αθάνατος. Θα τον κατακτήσετε.

Πώς θα κατακτήσεις τον άντρα Παρθένο

Ο Παρθένος φυλάει ζηλόφθονα τα δοχεία του από τα περίεργα μάτια του κόσμου, δοχεία που περιέχουν την πεμπτουσία της προσωπικότητάς του, όπως σκέψεις, ψυχή, υποθέσεις, ανακαλύψεις και άλλα που μόνον εκείνος ξέρει…

Ο Παρθένος, λοιπόν, είναι ένας τύπος άντρα εσωστρεφή, επιφυλακτικού στην έκφραση και τις περισσότερες φορές ερμητικά κλειστού στον εξωτερικό κόσμο. Τα κρατά όλα κλεισμένα μέσα του. Ιδέες, σκέψεις, απόψεις, γνώμες. Ακριβώς όπως τα περίφημα αλχημιστικά δοχεία του Ερμή του Τρισμέγιστου, που σφραγίζονται με λιωμένο γυαλί. Το να τα ανοίξεις δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Πόσο μάλλον να τα κάνεις να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.

Ο κύριος αυτός φυλάει ζηλόφθονα τα δοχεία του από τα περίεργα μάτια του κόσμου, δοχεία που περιέχουν την πεμπτουσία της προσωπικότητάς του, όπως σκέψεις, ψυχή, υποθέσεις, ανακαλύψεις και άλλα που μόνον εκείνος ξέρει. Όλα είναι χωμένα στα δοχεία. Ίσως κάπως στριμωγμένα αλλά, αναμφίβολα, σε απόλυτη θρησκευτική τάξη.

Ο εσωτερικός κόσμος του κυρίου Παρθένου είναι πάντα γεμάτος και συχνά ενδιαφέρων. Αλλά, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι ο πάσα ένας άξιος να τον θαυμάσει. Αν του ζητήσετε να σας τον δείξει, θα διστάσει. Πάντα δυσπιστεί ή είναι υποψιασμένος. Είναι εχθρός της αδιακρισίας και κυρίως απεχθάνεται να χώνουν οι ξένοι τη μύτη τους στα ιδιωτικά του, όποια κι αν είναι αυτά. Αυτή η στάση δημιουργεί αρκετές δυσκολίες στις επαφές του κυρίου αυτού με τον υπόλοιπο κόσμο.

Φοβούμενος ύποπτους, παρείσακτους ή διαφυγή πληροφοριών, καταλήγει, τις περισσότερες φορές να περάσει τη ζωή του σε μια ατμόσφαιρα μελαγχολικής μοναξιάς, φυλάγοντας προσεχτικά τα δοχεία του.

Πώς θα κατακτήσεις τον άντρα Ζυγό

Όταν έρθει η ώρα να εξωτερικεύσετε τα αισθήματά σας σ’ έναν αμφιταλαντευόμενο Ζυγό, χρησιμοποιήστε ευγένεια και διακριτικότητα. Αν του ορμήσετε, μπορεί να φοβηθεί…

Με το Ζυγό συμβαίνουν τα πιο απίθανα πράγματα: μπορεί να σας πολιορκεί στενά κι όταν είστε έτοιμη να ενδώσετε, τότε ξαφνικά να μην ενδίδει εκείνος. Η αναποφασιστικότητα της τελευταίας στιγμή είναι το μειονέκτημά του, και από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα και δικό σας. Γιατί είναι φανερό ότι αν θέλετε να … αμαρτήσετε με έναν άντρα Ζυγό, εσείς πρέπει να κάνετε τη ζυγαριά να γείρει από τη σωστή πλευρά. Θα διερωτάστε, βέβαια, πώς. Πάνω απ’ όλα με το να του το πείτε. Δεν πρέπει να διστάσετε να δηλώσετε σε έναν Ζυγό το θαυμασμό και την αγάπη σας: οποιοσδήποτε αρσενικός θα κολακευόταν αλλά εκείνος ακόμη περισσότερο. Είναι ένας ματαιόδοξος αλλά άλλο τόσο είναι και εχεμύθης. Ερωτοτροπώντας μαζί του, δεν κινδυνεύετε να εκτεθείτε καθόλου στον περιβάλλοντα κόσμο, είτε το δικό σας είτε το δικό του.

Ωστόσο, όταν έρθει η ώρα να εξωτερικεύσετε τα αισθήματά σας σ’ έναν αμφιταλαντευόμενο Ζυγό, χρησιμοποιήστε ευγένεια και διακριτικότητα. Αν του ορμήσετε, μπορεί να φοβηθεί. Μην ξεχνάτε ότι απεχθάνεται τις χυδαίες εκδηλώσεις και η κακογουστιά μπορεί να τον τρέψει σε φυγή. Το δύσκολο είναι ότι δεν γίνεται να καθορίσετε εκ των προτέρων τι θεωρεί χυδαίο αυτός ο άντρας. Βλέπετε, η αισθητική του είναι τόσο εκλεπτυσμένη, που αγγίζει τα όρια του παθολογικού για τους περισσότερους που είναι έξω από το κλίμα του. Για παράδειγμα, μπορεί να θεωρήσει χυδαίο έναν αναστεναγμό ή τον τρόπο σας να μισοκλείνετε τα μάτια ή ένα στιγμιαίο τρεμούλιασμα των χειλιών σας, καθώς τα προτείνετε για φιλί. Όπως, επίσης, ένα σωρό άλλες μικρές χειρονομίες, αυθόρμητες και ασήμαντες, τέλος πάντων φυσιολογικές για τον περισσότερο κόσμο, σε εκείνον μπορεί να φανούς απρεπείς, αν όχι διεστραμμένες.

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι το να πέσει ένα τέτοιο οχυρό δεν είναι εύκολη υπόθεση, όσο κι αν είναι γλυκιά η όψη και εύκολη η πρόσβαση.

Πώς θα κατακτήσεις τον άντρα Σκορπιό

Όσο κι αν σας τρομάξει ένας Σκορπιός, παράλληλα σας σαγηνεύει. Θα πέσετε στην αγκαλιά του προσφέροντας το λαιμό σας σαν τα θύματα του κόμη Δράκουλα…

Αν ένας Σκορπιός σας φλερτάρει, μη διανοηθείτε ότι θα κατορθώσετε να του αντισταθείτε. Ακόμη κι αν ένα κουδουνάκι κινδύνου ηχεί στη συνείδησή σας και σας προειδοποιεί για την τρέλα που πάτε να κάνετε, το κεντρί του θα σας τρυπήσει. Όσο κι αν σας τρομάξει, παράλληλα σας σαγηνεύει. Θα πέσετε στην αγκαλιά του προσφέροντας το λαιμό σας σαν τα θύματα του κόμη Δράκουλα.

Όπως εκείνος άλλο θέλει από σας και είτε το πει είτε όχι, το εννοεί: η ψυχή σας είναι εκείνο που θέλει. Δώστε την. Αν υποχωρήσετε, εγκαταλείποντας εαυτούς ολοκληρωτικά στη θέλησή του, θα καταλήξετε να τον λατρέψετε. Αν, όμως, προσπαθήσετε να του αντισταθείτε… όλα μπορεί να σας συμβούν. Σε καμιά περίπτωση, πάντως, μη βάλετε ποτέ στο μυαλό σας ότι θα κατακτήσετε ένα Σκορπιό. Είναι αδύνατον. Το πολύ πολύ να καταδεχτεί εκείνος να κατακτήσει εσάς.

Αν δεν είστε ανάμεσα στους επιλαχόντες, μη νιώσετε πικραμένοι. Ευχαριστήστε τότε την καλή σας τύχη. Δεν φαντάζεστε από τι γλιτώσατε. Αν, όμως, είστε μέσα στις επιλογές του, βαστάτε γερά. Ο Σκορπιός σας θα σας γκρεμίσει στην άβυσσο της Κόλασης ή θα σας ανυψώσει στις κορυφές του Παραδείσου. Ποτέ μα ποτέ δεν θα γνωρίσετε το Καθαρτήριο. Γι’ αυτόν παραείναι μπανάλ!

Από το να γίνετε αποδεκτοί από ένα Σκορπιό μέχρι το να τον γοητεύσετε υπάρχει μεγάλη απόσταση. Αν του είστε αδιάφοροι, δεν θα τον μετακινήσετε ούτε ένα εκατοστό, ενώ εσείς θα καίγεστε από το πάθος γι’ αυτόν.

Η μόνη προσπάθεια που μπορείτε να κάνετε για να επιτύχετε κάτι είναι να τραβήξετε τον Σκορπιό σας στο κρεβάτι.

Πώς θα κατακτήσεις τον άντρα Τοξότη

Οι Τοξότες είναι ενδιαφέροντες σύντροφοι (και τα δύο φύλα), υπό τον όρο ότι δεν θα παντρευτείτε εκείνους αλλά τις χίμαιρές τους κι ότι θα είστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι ν’ αλλάξετε προγράμματα καθημερινότητας ή να φύγετε ξαφνικά για μεγάλα ταξίδια…

Από τη στιγμή που ο Κένταυρός σας θα σημαδέψει και θα σας τρυπήσει την καρδιά χωρίς να αστοχήσει καθόλου, θα πρέπει ν’ αλλάξετε πολλά πράγματα στη ζωή, στη συμπεριφορά και γενικότερα στην ερωτική σας τακτική. Ο σκοπός σας θα πρέπει να είναι μια ανώδυνη συνύπαρξη, δίχως άλλου είδους πλήγματα από βέλη.

Γενικά οι Τοξότες είναι ενδιαφέροντες σύντροφοι και τα δύο φύλα, υπό τον όρο ότι δεν θα παντρευτείτε εκείνους αλλά τις χίμαιρές τους κι ότι θα είστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι ν’ αλλάξετε προγράμματα καθημερινότητας ή να φύγετε ξαφνικά για μεγάλα ταξίδια. Ο Τοξότης είναι πάντα υπ’ ατμόν, δεν προσφέρεται καθόλου για καθιστικούς τύπους.

Μια άλλη απαραίτητη προϋπόθεση για να κρατήσετε την αγάπη του είναι ν’ αγαπάτε κι εσείς τα άλογα. Αν δεν τα αγαπάτε, παλέψτε το. Ο Τοξότης δεν μπορεί με τίποτα να αποσχιστεί από το άλογο. Αν πάλι δεν έχει άλογα, θα έχει οπωσδήποτε σκυλιά, ιδίως κυνηγετικά. Βρίσκονται κι αυτά μέσα στις προτιμήσεις του. Γενικά είναι φιλόζωος, δεν έχετε παρά να γίνετε κι εσείς.

Κάτι άλλο που πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι ότι ο τύπος δεν αντέχει την αποτελματωμένη ζωή και τις καθημερινές κοινοτοπίες. Αποφύγετε, λοιπόν, να του πείτε ότι χάλασε το πλυντήριο, ότι τρακάρατε το αυτοκίνητό σας, ότι έφυγε ξαφνικά ο υπάλληλός σας και άλλα παρόμοια. Δεν είναι θέματα άξια μνείας γι’ αυτόν. Έχετε να κάνετε με ένα άτομο που διψά για το συγκλονιστικό. Είναι ικανός να επινοήσει το θάνατο της μητέρας του για να υπάρξει θέμα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και των δύο σας, έστω κι αν γίνει αιτία να χύσετε ποταμούς δακρύων για ένα ανύπαρκτο πτώμα!

Πώς θα κατακτήσεις τον άντρα Αιγόκερω

Όταν φλερτάρετε με έναν Αιγόκερω, ξεχάστε τους συναισθηματικούς ρητορισμούς που θα χρησιμοποιούσατε με άλλους. Μην του πείτε ότι είναι Σούπερμαν, Ηρακλής, Μοναδικός. Δεν θα σας πιστέψει…

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που ονειρεύονται έναν παγερό σύντροφο, ο Αιγόκερως είναι ό,τι πρέπει για σας. Αναφέρομαι φυσικά στην παγερότητα καρδιάς και μυαλού, γιατί από τη μέση και κάτω οι Αιγόκεροι γενικά, άντρες και γυναίκες, είναι ηφαιστειώδεις. Στα υπόλοιπα είναι ψυχροί. Σε όποια κατάσταση κι αν βρεθούν, θα μείνουν ανεπηρέαστοι.

Θα την εγκιβωτίσουν μέσα στα στέρεα τείχη της λογικής, χωρίς να παρασυρθούν και χωρίς να αναστατωθούν.

Όταν φλερτάρετε με έναν Αιγόκερω, ξεχάστε τους συναισθηματικούς ρητορισμούς που θα χρησιμοποιούσατε με άλλους. Μην του πείτε ότι είναι Σούπερμαν, Ηρακλής, Μοναδικός. Δεν θα σας πιστέψει. Ξέρει πολύ καλά ποιος είναι. Αντίθετα, αν πείτε τέτοια λόγια, θα χάσετε την εκτίμησή του. Ο άντρας αυτός κατά κανόνα μισεί την κολακεία και προπαντός μυρίζεται την υποκρισία από χιλιόμετρα μακριά. Είναι ρεαλιστής στα άκρα. Θέλει αποδείξεις για όλα: για την αγάπη σας, την ειλικρίνειά σας, τον πόθο σας, τις καλές σας προθέσεις. Θέλει τα πάντα να εφαρμόζονται και να αποδεικνύονται πρακτικά. Αν διατίθεστε να του δώσετε όλα αυτά που επιζητά, θα σας αγαπήσει συστηματικά με την πάροδο του χρόνου.

Στην αγάπη ένας Αιγόκερως λειτουργεί σας ένας καθηγητής μαθηματικών!

Πώς θα κατακτήσεις τον άντρα Υδροχόο

Ο Υδροχόος θα δώσει πρώτα απ’ όλα σημασία στην ψυχή σας, μετά στο μυαλό σας, ύστερα στην ευαισθησία σας, αν έχετε, και μόνο μετά, πολύ μετά, θα ρίξει το βλέμμα του στο πρόσωπό σας, όταν πια θα είναι αργά για να καταλάβει πόσο μεγάλη είναι η μύτη σας ή η ασυμμετρία του προσώπου σας…

Οποιαδήποτε προσέγγιση με τον κύριο Υδροχόο πρέπει να είναι εξαιρετικά πνευματικής φύσεως. Η αέρινη φύση του ζωδίου κάνει τον Υδροχόο άντρα όμοιο με τους αγγέλους, και οι άγγελοι δύσκολα προσέχουν τη σάρκα. Στην καλύτερη εξαίρεση του κανόνα, όχι αμέσως.

Ο Υδροχόος θα δώσει πρώτα απ’ όλα σημασία στην ψυχή σας, μετά στο μυαλό σας, ύστερα στην ευαισθησία σας, αν έχετε, και μόνο μετά, πολύ μετά, θα ρίξει το βλέμμα του στο πρόσωπό σας, όταν πια θα είναι αργά για να καταλάβει πόσο μεγάλη είναι η μύτη σας ή η ασυμμετρία του προσώπου σας.

Το ίδιο ισχύει και για τις γυναικείες σας χάρες. Στη φάση προσέγγισης ο Υδροχόος δεν διακρίνει ένα ζευγάρι στήθη ούτε κι αν σκοντάψει πάνω τους. Γεγονός το οποίο για μερικές κυρίες μπορεί να είναι ενθαρρυντικό: ξεπερνιούνται πλέον οι φόβοι για την κατάρρευση των εμπροσθίων ή την καταστροφή των οπισθίων, πάνε πια τα απογοητευτικά κόμπλεξ περί κυτταρίτιδας και περιττών κιλών.

Για να βάλουμε, όμως, και τα πράγματα στη θέση τους, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Υδροχόος άντρας είναι ηλίθιος ή αόμματος, αντίθετα είναι προικισμένος με μεγάλη παρατηρητικότητα.

Αν, όμως, καταφέρετε να διοχετεύσετε το ενδιαφέρον του προς τα εξαιρετικά σας χαρίσματα, όπως η κοινωνική σας συνείδηση και ο υπερέχων ιδεαλισμός σας, τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Αντίθετα, για τις κυρίες εκείνες που έχουν να προσφέρουν μόνο τα κάλλη τους, η επαφή με έναν Υδροχόο μπορεί να αποβεί ταπεινωτική: του προσφέρουν την καλλονή τους χωρίς όρους κι εκείνος απαγγέλλει ποιήματα, του επιδεικνύονται προκλητικά κι αυτός τους μιλάει για ιεραποστολές στην Ινδία.

Όσο ωραίες κι αν είστε, αν δεν έχετε πνευματικά χαρίσματα, μην ελπίσετε να έρθετε πρώτες: στα μάτια του θα φαίνεστε πάντα τελευταίες, κι αν σας έχει προσέξει.

Γιατί θα μπορούσε και να μη σας δει καθόλου. Όσο όμορφη κι αν στέκεστε μπρος του, αν το πνεύμα σας δεν του λέει τίποτα, μπορεί να μην εστιάζει πάνω σας το βλέμμα του αλλά να σας διαπερνά σαν να είσαστε γυάλινες και να κοιτάει πέρα, μακριά, όπου μια χαρακτηριστικά άσκημη κυρία, αλλά σ’ εκείνον συναφής εκλεκτικά, του χαμογελά χωρίς τη δική σας ομορφιά.
Της ανταποκρίνεται για δύο λόγους: το μυαλό της είναι εξελιγμένο και η ψυχή της πλημμυρισμένη με καλοσύνη.

Πώς θα κατακτήσεις τον άντρα Ιχθύ

Ο άντρας Ιχθύς δεν θα σας πάει πολύ μακριά στο παρελθόν. Θα αρκεστεί να περιοριστεί χρονικά και να ανακαλέσει την ευτυχισμένη εποχή όπου τον ταλαιπωρούσε μια αιμοβόρα βασίλισσα-ερωμένη που τον … αποκεφάλιζε έξι φορές τη μέρα…

Δεν είναι αλήθεια ότι για να πιάσετε τους Ιχθείς – άντρες ή γυναίκες – χρειάζεται τεράστια υπομονή κι άλλα παρόμοια. Λάθος. Πρέπει απλώς να βρεθείτε στο σωστό μέρος, όπου αφθονούν οι Ιχθείς. Παραδείγματα πολλά: δεν υπάρχει φιλανθρωπική εκδήλωση χωρίς αυτούς, δεν υπάρχει πετυχημένη επιχείρηση ή κυβέρνηση που να μην έχει βασικούς παράγοντες Ιχθείς κι αφήστε το χώρο της τέχνης, του κινηματογράφου, του θεάτρου, της μόδας κι άλλα συναφή.

Αλλά, αν θέλετε να τους τσακώσετε μονοπωλώντας το ενδιαφέρον τους, ενημερωθείτε πλήρως πάνω στις ανατολίτικες θρησκείες και ειδικά στη μετεμψύχωση. Οι Ιχθείς λατρεύουν τα εσωτερικά δόγματα και είναι πεπεισμένοι ότι έχουν ζήσει τουλάχιστον δέκα φορές πριν έρθουν σ’ αυτή τη ζωή. Ακόμη κι αν έχουν τάση να συγχέουν κάτι που έγινε πριν δύο χρόνια με μια προηγούμενη ζωή, σιγοντάρετε μαζί τους και ενθαρρύνετέ τους να σας διηγηθούν τις εμπειρίες τους, υπό μορφή σκλάβου, τυχοδιώκτη, κυνηγού ή σπανιόλας χορεύτριας!

Η γυναίκα Ιχθύς θα σας μιλήσει, δίχως άλλο, για τότε που ήταν μεσαιωνική πυργοδέσποινα και αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον πύργο, όταν έμαθε για το θάνατο του αγαπημένου της. Μπορεί ακόμη να σας πει για τότε που χόρευε το χορό των εφτά πέπλων και, φυσικά, τη λέγανε Σαλώμη.
Ο άντρας Ιχθύς δεν θα σας πάει πολύ μακριά στο παρελθόν. Θα αρκεστεί να περιοριστεί χρονικά και να ανακαλέσει την ευτυχισμένη εποχή όπου τον ταλαιπωρούσε μια αιμοβόρα βασίλισσα-ερωμένη που τον … αποκεφάλιζε έξι φορές τη μέρα. Μη δείξετε εντυπωσιασμένη, είναι η συνηθισμένη του φαντασίωση με τη γυναίκα που τον καταδυναστεύει και στο τέλος τον συντρίβει. Δείτε ποια από όλες αυτές τις αναδρομές του άρεσε περισσότερο και πείστε τον – ή πείστε τους γενικά – να το ξαναζήσουν μαζί σας. Το πείραμα θα πετύχει ακριβώς, σας διαβεβαιώ.

Δύσκολα οι Ιχθείς αντιστέκονται στον πειρασμό, όποιος κι αν είναι. Γι’ αυτό, αν καταφέρετε να τους δελεάσετε με ένα τέτοιο δόλωμα, θα τσιμπήσουν αμέσως!

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα