Η Valeria Lukyanova είναι μια πραγματική κούκλα, γνωστή και ως «η ανθρώπινη Barbie», καθώς φέρνει μια στενή ομοιότητα με το γνωστό παιχνίδι. Όπως δηλώνει η νεαρή, έχει πετύχει να κάνει το σώμα της σαν της κούκλας μέσω ενός συνδυασμού προπόνησης, πλαστικής χειρουργικής και εξειδικευμένης διατροφής.  

Επίσης, κάνει ειδικό μακιγιάζ στο πρόσωπό της και χρησιμοποιεί φακούς επαφής, ενώ στην προσπάθειά της να έχει την άψογη σωματική συμμετρία της κούκλας η νεαρή έχει υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση αύξησης στήθουs.  

Αυτή την περίοδο, η Valeria ζει στην Ουκρανία, ωστόσο η καταγωγή της είναι από τη Μολδαβία.

Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, είχε εμμονή με τις κούκλες Barbie από τότε που ήταν παιδί και ήταν ιδιαίτερα γοητευμένη από την άψογη συμμετρία τους. Ως εκ τούτου, μεγάλωσε με το όνειρο να καταφέρει κάποια στιγμή να γίνει μια ανθρώπινη Barbie.     

Η Valeria έχει μια αδερφή με το όνομα Olga, η οποία αρχικά ήταν μελαχρινή και είχε τη δική της φυσική ομορφιά, όμως, όπως η Olga παραδέχτηκε στο παρελθόν, η ζήλια για την εμφάνιση της αδερφής της την έκανε να θέλει να της μοιάσει και έτσι άρχισε να παλεύει για να ταιριάξει σε αυτό το... πακέτο.  

Βέβαια, πλέον δηλώνει ότι νιώθει καλά με τον εαυτό της και ότι δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να αποκαλούν την αδερφή της Barbie, καθώς η Valeria είναι πολλά παραπάνω από την εικόνα της.   

Πηγή: E-Daily