Από τη Λίτσα Γάκη

Κριός Μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στις επαγγελματικές σας σχέσεις, όμως είναι μια καλή στιγμή να τα επιλύσετε με αισιοδοξία. Για οποιεσδήποτε ανασφάλειες υπάρχουν για τα εργασιακά, ακούστε άτομα που συναναστρέφεστε και δείτε τη δική τους οπτική, που πιθανόν κρύβει πιο άμεσες λύσεις.

Ταύρος Ασχοληθείτε με τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και προωθήστε όλα όσα είναι απαραίτητα. Αφήστε για αργότερα πράγματα που δεν είναι επείγοντα. Μπορείτε να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του επαγγελματικού σας χώρου και να καταπνίξετε τις κακές συνήθειες.

Δίδυμοι Η μέρα φέρνει ανανέωση και μια εμφανή δημιουργικότητα. Βελτιώνεται η ερωτική σας ζωή και θέλετε να ξεπεράσετε όλες τις διαφορές που έχουν προκύψει με το ταίρι σας, λόγω εσωτερικών συγκρούσεων και εργασιακών εντάσεων. Συνδυάστε τη διασκέδαση με ευχάριστες εξόδους και ανανεωτικές αγορές.

Καρκίνος Συζητήστε για τα σχέδιά σας και τις αλλαγές που θα θέλατε να κάνετε στον χώρο του σπιτιού με μέλη της οικογένειας. Όποιες αναστατώσεις υπάρξουν πρέπει να τις απομακρύνετε και να δείξετε την ανάγκη σας για βαθύτερα συναισθήματα. Καλέστε φίλους και δείξτε τους πόσο ευχάριστοι μπορείτε να γίνετε.

Λέων Επικοινωνιακή δράση και θετική προσέγγιση επικρατούν, καθώς και ανάγκη ξεκαθαρίσματος του τι πρέπει να πείτε και να πράξετε. Ωστόσο αυτό θα ήταν καλύτερο να γίνει κάτω από συνθήκες λογικής και όχι βιασύνης. Μη γίνεστε εριστικοί με το περιβάλλον και εκφράστε τις επιθυμίες σας.

Παρθένος Φροντίστε να είστε προσεκτικοί με τα χρήματά σας, γιατί λόγω ανασφάλειας μπορεί να κάνετε παρορμητικές αγορές. Κινηθείτε με φειδώ και μέτρο σε ανάγκες που προκύπτουν λόγω σχεδίων που θέλετε να ολοκληρώσετε. Ξοδέψτε τόσα όσα είναι απαραίτητα χωρίς υπερβολές  

Ζυγός Ευχάριστες οι εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Για τους δεσμευμένους, ίσως ο σύντροφος να σας εκπλήξει θετικά με τα νέα του ή κάνει κάτι για εσάς που το προσδοκούσατε. Πιθανόν να προκύψουν καθυστερήσεις και μπερδέματα στον επαγγελματικό χώρο. Δείτε φίλους από το παρελθόν και διασκεδάστε.

Σκορπιός Εκτιμήστε σωστά τις καταστάσεις στο εργασιακό περιβάλλον και προσπαθήστε να συνεννοηθείτε με όλους σωστά, χωρίς να βγαίνουν στην επιφάνεια οι εσωτερικές σας ανασφάλειες. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε με τα άτομα που αγαπάτε. Μια πιο σωστή διαχείριση στα οικονομικά θα σας γλίτωνε από πολλές άσκοπες σπατάλες.

Τοξότης Τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σας στον κοινωνικό τομέα. Εάν εμπλέκεστε με συλλόγους και διάφορες ομάδες για δραστηριότητες που έχουν επωφελείς σκοπούς, θα αναδειχθείτε πρωταγωνιστές. Πάρτε ιδέες για αγορές από άτομα διαφορετικής αισθητικής από εσάς και τολμήστε την ανανέωση.

Αιγόκερως Πρέπει να βρείτε ισορροπία στον άξονα καριέρας και οικογένειας, προσπαθώντας να είστε λιγότερο απαιτητικοί με άτομα που συνεργάζεστε, αλλά και με τους αγαπημένους σας. Μπορείτε να προσπεράστε κάθε εμπόδιο εστιάζοντας την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και να πάψετε να καταπιέζεστε.

Υδροχόος Όνειρα για ταξίδια και διάφορες συζητήσεις σάς έλκουν σήμερα. Ανανεώστε τις σχέσεις σας φιλικές και αισθηματικές, παίρνοντας πρωτοβουλίες για συναντήσεις. Ο οικονομικός τομέας είναι ένα κομμάτι που σας προβληματίζει ακόμα, ωστόσο παρουσιάζονται μικρές ευκαιρίες για τη βελτίωση του εισοδήματός σας.

Ιχθύες Επαγγελματικά, ύστερα από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα νιώθετε ότι υπάρχουν άτομα που σας στηρίζουν, έστω και αν δεν εκδηλώνονται ακόμη εμφανώς. Μην είστε αναβλητικοί σε ό,τι έχετε να ολοκληρώσετε, ώστε ό,τι θέλετε να πραγματοποιήσετε να έρθει πιο γρήγορα. Προς το παρόν μην υπογράφετε τίποτα, γιατί τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα.