Βάλτε ισορροπία σήμερα στη μέρα σας από την αρχή, με την Αφροδίτη να φέρνει υπερβολές προσέξτε αρκετά τις σχέσεις σας και γενικότερα τη συμπεριφορά σας προς τους άλλους. Ο Άρης, όπως διαβάζουμε στο rizopoulospost.com, πάλι μπορεί να πυροδοτήσει καταστάσεις πού να φέρουν εντάσεις, γι' αυτό να είστε προσεκτικοί σε όσα θέλετε να κάνετε, η μέρα απαιτεί πειθαρχία.

Κριός

Ο κυβερνήτης σας ο Άρης σήμερα μπορεί να φέρει δοκιμασίες στα επαγγελματικά σας και ιδιαίτερα σε συνεργασίες, γι' αυτό φροντίστε να έχετε την αρμόζουσα συμπεριφορά απέναντι στους άλλους, η ειλικρίνεια σίγουρα είναι καλή όμως φροντίστε να την έχετε εκεί που σήμερα χρειάζεται. Στα συναισθηματικά σας αφήστε πίσω σας αρνητικές σκέψεις και προχωρήστε με αισιοδοξία ώστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να αναπτύξετε θετικά συναισθήματα.

Ταύρος

Σήμερα θα χρειαστεί να τρέξετε για υποχρεώσεις που έχετε και να βάλετε σε τάξη όσα θέλετε να προχωρήσετε, θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί σε νομικά ζητήματα, θέματα εγγράφων και γενικότερα σε νέα σας σχέδια, διότι ο Κρόνος φέρνει σήμερα δυσκολίες. Θα πρέπει να βάλετε καλές βάσεις πριν προχωρήσετε. Στα συναισθηματικά σας φροντίστε να δώσετε την απαραίτητη σημασία σε άτομα που αγαπάτε, καθημερινές πράξεις μπορεί να κάνουν τη διαφορά και να βελτιώσουν σχέσεις.

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό οργανώστε καλύτερα επαγγελματικά σας ζητήματα, η διαίσθησή σας είναι τονισμένη έτσι έχετε την απαραίτητη καθαρότητα σκέψης ώστε να μπορέσετε να ασχοληθείτε με νέα σας σχέδια, αλλά και να προχωρήσετε καλύτερα θέματα που σας απασχολούν. Αυτό που θα πρέπει όμως να αποφύγετε είναι αρκετά σήμερα το άγχος. Στα συναισθηματικά σας μπορείτε να κάνετε νέες επαφές που μπορεί να είναι πολύ βοηθητικές, ενισχύστε γενικά τις σχέσεις σας με τους άλλους.

Καρκίνος

Σήμερα πριν προχωρήσετε, ισορροπήστε τα συναισθήματά σας. Είναι μία μέρα που καλό είναι να εκτιμήσετε ξανά επαγγελματικά σας ζητήματα και να αποφύγετε να αφήσετε την ένταση που μπορεί να σας φέρει σήμερα ο Άρης να σας οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα, ιδιαίτερα μέσα σε συνεργασίες αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις. Να είστε σήμερα προσεκτικοί, έχετε ανάγκη από ασφάλεια και ακόμα και αν κάποια πράγματα δεν είναι όπως επιθυμείτε, προσπαθήστε να κρατήσετε μία διαλλακτική στάση.

Λέων

Ο Κρόνος απαιτεί σήμερα την προσοχή σας ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας και στις καθημερινές σας ασχολίες, μπορεί να αντιμετωπίζετε αρκετά θέματα και να είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις, όμως σήμερα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και να τηρήσετε υποχρεώσεις που ήδη έχετε, μην αφήνετε πίσω σας εκκρεμότητες. Είναι σημαντικό να τηρήσετε μία σταθερή στάση στα συναισθηματικά σας, όλα μπορούν να λειτουργήσουν πιο ομαλά σήμερα, μιλήστε περισσότερο με τους άλλους.

Παρθένος

Η σύνοδο Άρη-Κρόνου σήμερα φέρνει προκλήσεις στα ερωτικά σας, γι' αυτό να είστε προσεκτικοί στην επαφή σας με τους άλλους. Προσπαθήστε να ανοιχτείτε περισσότερο και να εκδηλώσετε σωστά τα συναισθήματά σας, εξετάστε καλύτερα νέα σας σχέδια, κινηθείτε αποφασιστικά με σταθερά βήματα για να λύσετε θέματα που σας απασχολούν. Στα επαγγελματικά σας όλα μπορούν να βελτιωθούν μέσω της δικής σας ατομικής προσπάθειας.

Ζυγός

Ο Άρης σήμερα μπορεί να σας μεταφέρει κάποια κυκλοθυμική διάθεση και δυσκολεύει τις σχέσεις σας, ιδιαίτερα με το οικογενειακό σας περιβάλλον, γι' αυτό να είστε αρκετά προσεκτικοί αποφύγετε σήμερα συζητήσεις για σημαντικά θέματα, ειδικά αν αφορούν οικογενειακές καταστάσεις αλλά και να προχωρήσετε θέματα που αφορούν αγοραπωλησίες ακινήτων. Να είστε προσεκτικοί στην επαφή σας με τους άλλους, αποφύγετε εντάσεις αλλά και αποφάσεις σήμερα. Στις συνεργασίες σας θα πρέπει να ελέγξετε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε και να εστιάσετε στους στόχους που έχετε, μην το βάζετε κάτω.

Σκορπιός

Σήμερα προσέξτε αρκετά την επικοινωνία σας, με τον Άρη να φέρνει εντάσεις και να μη σας βοηθάει να λειτουργείτε διαλλακτικά σε συζητήσεις, αποφύγετε να γίνουν σήμερα παρεξηγήσεις, κάντε ένα βήμα πίσω και προσπαθήστε να λειτουργήσετε πιο αρμονικά με τους άλλους. Αν νιώθετε ότι δεν λαμβάνετε αυτό που πρέπει από τους άλλους, σκεφτείτε ξανά πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις, αρκετά πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα σήμερα γι' αυτό κινηθείτε με προσοχή, να είστε υπομονετικοί.

Τοξότης

Προσέξτε σήμερα σε οικονομικά σας θέματα με τον Κρόνο να απαιτεί από σας να κινηθείτε με σταθερά βήματα, αποφύγετε έξοδα και εξετάστε καλύτερα νέες κινήσεις σας. Στα επαγγελματικά σας ζητήστε συμβουλές από τα κατάλληλα άτομα που μπορούν να βοηθήσουν στην καλή εξέλιξη των σχεδίων σας. Στα συναισθηματικά σας σήμερα μπορείτε να ξεπεράσετε θέματα του παρελθόντος και με την κατάλληλη διάθεση να ξεπεραστούν θέματα μέσα σε σχέσεις.

Αιγόκερως

Με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα αλλά και επιμονή θα ξεπεράσετε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, το σημαντικό είναι να προσέχετε αρκετά τις συνεργασίες σας και την επικοινωνία σας στον επαγγελματικό σας χώρο. Στα συναισθηματικά σας η Αφροδίτη φέρνει δυσκολίες, κινηθείτε σήμερα πιο ήρεμα και με θετική στάση απέναντι στους άλλους, για αλλαγές που θέλετε να κάνετε προσεγγίστε τις με προσοχή και με ηρεμία σκέψης.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη να περνάει σήμερα στον Σκορπιό μπορείτε να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με επαγγελματικές σας υποθέσεις και να μιλήσετε με περισσότερο κόσμο για τα σχέδιά σας. Διοχετεύστε σωστά την ενέργειά σας και ασχοληθείτε με οικονομικές σας εκκρεμότητες. Στα συναισθηματικά σας ενισχύστε σήμερα τις σχέσεις σας, μπορείτε να έλξετε πιο εύκολα τους άλλους κοντά σας και να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν καιρό.

Ιχθύες

Ο αστεροειδής Εστία (Vesta) που περνάει σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις προτεραιότητες που υπάρχουν αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας. Μπορεί να σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν την οικονομική σας πορεία αλλά και εκκρεμότητες. Στα συναισθηματικά σας σήμερα έχετε την κατάλληλη ενέργεια ώστε να κάνετε περισσότερα βήματα για την επίτευξη της αρμονίας στις σχέσεις σας, το σημαντικό είναι να εξετάσετε περισσότερο τα συναισθήματά σας και τις σχέσεις σας αλλά και να βασιστείτε και στη διαίσθησή σας για να βελτιώσετε καταστάσεις.