Στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ από τις 4 έως τις 20 Μαϊου όσοι δεν έχουν προσκληθεί στο βασιλικό γάμο της χρονιάς θα μπορούν να ευχηθούν στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη Μέγκαν Μαρκλ σε ένα ξεχωριστό μπαρ.

Οι θαμώνες θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφερθούν στο Λονδίνο όχι οποιαδήποτε μέρα, αλλά τη «μεγάλη μέρα».

Το Μπαρ του Βασιλικού Γάμου είναι ένα αντίγραφο του εσωτερικού παρεκκλησίου του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ (με την ίδια οροφή της αίθουσας του γάμου, τους θυρεούς, τα βιτρό παράθυρα και την ειδική αίθουσα του θρόνου) στον οποίο θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Μέγκαν Μαρκλ.

«Είναι δύσκολο να μην μας παρασύρει ο ρομαντισμός ενός βασιλικού γάμου, ειδικά όταν πρόκειται για ένα σύγχρονο παραμύθι πραγματικής ζωής», ανέφερε η Άντζι Φέδερστον, διευθύνουσα σύμβουλος της Drink Company που δημιούργησε το θεματικό μπαρ. «Είμαι φανατική θαυμάστρια των γαλαζοαίματων από παιδί και μόλις ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ αρραβωνιάστηκαν κατάλαβα ότι έπρεπε να φέρουμε ένα κομμάτι της ξεχωριστής μέρας τους σε όλους τους θαυμαστές που θέλουν να βιώσουν λίγο από τη φαντασία», ανέφερε σύμφωνα με το Harper’s Bazaar.

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ