Η κυβέρνηση της Ινδονησίας εγκρίνει το ξεκλήρισμα των ουραγκουτάγκων και δίνει άδειες για την κατασκευή υδροηλεκτρικού φράγματος. Ο καλλιτέχνης δρόμου VHILS απαντά με ένα μπαράζ γραμμών που κάνει με καλέμι, απεικονίζοντας το επόμενο θύμα της παγκοσμιοποίησης: τον χαριτωμένο ουραγκουτάγκο Ταπανούλι (έχουν απομείνει 800).

Το πραγματικό όνομα του VHILS είναι Αλεσάντρε Φάρτου. Ο Πορτογάλος καλλιτέχνης δρόμου είναι ο ένατος που συμμετέχει στην καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στη νοτιοανατολική Ασία «Splash and Burn». Οι «Splash and Burn» είναι σ' αυτό το έργο οι «καλοί», αγωνίζονται κατά των φυτειών για φοινικέλαιο, και άλλων εκδηλώσεων του αχόρταγου καπιταλισμού.

Ο VHILS λάξευσε τον ουραγκουτάγκο Ταπανούλι σε έναν τοίχο της Σουμάτρας. Γιατί, κατά πώς ενημέρωσαν το Κέντρο Πληροφοριών για Ουραγκουτάγκους και η Εταιρεία για τους Ουραγκουτάγκους της Σουμάτρας, «το υδροηλεκτρικό φράγμα θα εμποδίσει τη σύνδεση των μικρών οικοσυστημάτων μεταξύ τους μέσω διαδρόμων στο δάσος της βροχής στη νήσο. Σύνδεση, που είναι υψηλής προτεραιότητας στοιχείο για τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα αυτού του βιολογικού είδους».