Θα ξυπνήσει το πάθος και την αποφασιστικότητά μας, τον απόλυτο, τον μοιραίο, τον σαγηνευτικό και σεξουαλικό εαυτό μας. Οι έντονες επιθυμίες θα είναι κυρίαρχες και προκειμένου να τις ικανοποιήσουμε θα αναλάβουμε τον έλεγχο των καταστάσεων προκειμένου να τις καθοδηγήσουμε εκεί που θέλουμε εμείς. Κύριο χαρακτηριστικό αυτής της Αφροδίτης είναι η μυστικότητα που κινείται και οι υπόγειες διαδρομές που ακολουθεί για να φτάσει στον στόχο της, όπως επίσης και η ισχυρή της θέληση γι’ αυτό και δεν υποχωρεί αν δεν γίνει το δικό της.

Έτσι, λοιπόν κι εμείς θα γίνουμε πιο επίμονοι μέχρι να κατακτήσουμε ολοκληρωτικά το αντικείμενο του πόθου μας και να μας παραδοθεί αμαχητί.

Το ζητούμενο είναι η αποκλειστικότητα και το παντοτινό δέσιμο με ένα πρόσωπο, οπότε ούτε παζάρια, ούτε εκπτώσεις και συμβιβασμοί μας αφορούν. Το «όλα ή τίποτα» ή το «έτσι ή καθόλου» θα είναι φράσεις που θα βγουν αβίαστα μεν, αληθινές δε. Επαγγελματικά και οικονομικά επίσης θα βοηθήσει αρκετά, αρκεί να υπάρχει μέθοδος και να είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες.

Κριός

Με την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό σας οίκο, η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αρκετές από τις επιθυμίες είναι μεγάλη, αρκεί βέβαια να παραμείνετε αποφασιστικοί, συγκεντρωμένοι και επίμονοι. Θα έχετε τις ευκαιρίες σας να υλοποιήσετε τον στόχο σας είτε είναι ερωτικός ή σεξουαλικός είτε είναι οικονομικός όμως θα πρέπει να τον κυνηγήσετε αλλά και να κερδίσετε επιπλέον χρήματα. Η λίμπιντό σας πάντως θα είναι στα ύψη και η έλξη σας ακατανίκητη, οπότε αναμένονται συναρπαστικές στιγμές κι αν είστε μόνοι, κι αν είστε δεσμευμένοι. Ίσως μάλιστα στην πρώτη περίπτωση, βιώσετε βαθιά αισθήματα για ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί στη ζωή σας.
 

Ταύρος

Η Αφροδίτη μπαίνει στον 7ο ηλιακό σας οίκο, φέρνοντάς σας ευκαιρίες για βελτίωση σε όλες τις σχέσεις σας. Αν είστε δεσμευμένοι, θα δείτε να ξαναφουντώνει το πάθος ανάμεσά σας, ενδεχομένως ο άνθρωπός σας να εκδηλώνει τον έρωτά του για σας, ακόμα και να ζηλεύει και να σας διεκδικεί, ξυπνώντας και τα δικά σας αισθήματα που είχαν ατονήσει. Από την άλλη θα κάνετε επικερδείς επαγγελματικές συνεργασίες, συνεταιρισμούς και συμφωνίες. Αν είστε μόνοι, η δημοφιλία σας θα εκτοξευθεί και η απήχησή σας στο αντίθετο φύλο θα είναι μεγάλη γι’ αυτό είναι πολύ πιθανή και η δημιουργία ενός δεσμού.
 

Δίδυμοι

Οι συνθήκες στο εργασιακό σας περιβάλλον βελτιώνονται οπότε κι εσείς θα χαλαρώσετε αρκετά και δε θα διακατέχεστε από άγχος και εκνευρισμό. Μπορεί να πάρετε ένα δώρο ή συγκεκριμένες βοήθειες που θα κάνουν τη δουλειά σας πιο εύκολη ή μια προαγωγή ενώ αν δεν εργάζεστε, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να βρείτε κάτι που θα σας αποφέρει ένα σταθερό εισόδημα. Επιπλέον θα επιδοθείτε σε γαστριμαργικές απολαύσεις κι είναι πιθανό να αποκτήσετε βάρος, χωρίς να το καταλάβετε. Ερωτικά ένα πρόσωπο από το χώρο που κινείστε θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας.

Καρκίνος

Η τύχη είναι στο πλευρό σας, τουλάχιστον για να δημιουργήσετε εκείνες τις συνθήκες που θα επιφέρουν μια σαφή βελτίωση στην ερωτική σας ζωή, αν δεν την απογειώσουν. Αν είστε μόνοι, εκμεταλλευτείτε την πέραση που έχετε στο αντίθετο φύλο, κυκλοφορήστε, διασκεδάστε και κάντε τις κατάλληλες επιλογές. Ακόμα όμως κι αν στην πορεία στραβοπατήσετε, μην ανησυχείτε, γιατί για καλό σας θα είναι, αφού θα προκύψει κάτι άλλο πιο αξιόλογο. Αν έχετε σχέση, ο έρωτάς σας για το ταίρι σας θα πάρει μεγάλες διαστάσεις. Επαγγελματικά θα κάνετε επαφές που θα σας στηρίξουν υλικά ή με τις διασυνδέσεις τους.
 

Λέων

Η Αφροδίτη στον 4ο οίκο σας έρχεται να σας προσφέρει ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές, καλοπέραση και εξωραϊσμό του χώρου σας που θα φέρει άνεση και ανανέωση, περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και τραπεζώματα ή φιλοξενία τους και φυσικά σύσφιξη σχέσεων, Από την άλλη, μπορεί να αποκτήσετε ένα ακίνητο ή να υπάρξουν θετικές εξελίξεις που το αφορούν. Ερωτικά, ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σας ανοίγει τα χαρτιά του και σας κάνει γνωστό ότι σας θέλει. Αν κι εσείς νιώθετε το ίδιο, δε θα χρειαστεί να προσπαθήσει πολύ για να σας καταφέρει.

Παρθένος

Η καθημερινότητά σας διανθίζεται με όμορφες στιγμές που θα περάσετε με πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος. Όντως πιο επικοινωνιακοί θα τραβάτε κοντά σας ανθρώπους, θα εμπνέετε αξιοπιστία και φυσικά θα κερδίσετε τις θετικές εντυπώσεις με τη συνολική σας παρουσία, κάτι που θα βοηθήσει και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Ίσως πληθύνουν και οι εκδρομές ή τα σύντομα ταξίδια που θα σας αναζωογονήσουν. Ερωτικά, μια καινούργια γνωριμία είναι προ των πυλών, ενώ μια ειλικρινής συζήτηση και παραδοχή συναισθημάτων θα βάλει μια επαφή σας σε τελείως διαφορετική βάση και πλέον όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Ζυγός

Η Αφροδίτη σας άφησε, αλλά πηγαίνοντας στον 2ο οίκο σας θα φροντίσει να ικανοποιήσει αρκετές από τις επιθυμίες σας. Αν μέχρι τώρα αμφιβάλατε, διστάζατε ή δε γνωρίζατε τι ακριβώς θέλατε, τώρα θα είστε πιο σίγουροι από ποτέ και οι ευκαιρίες να το αποκτήσετε θα είναι αρκετές. Η ερωτική σας ζωή παίρνει τα πάνω της ενώ ένα φλερτ θα καταλήξει σε φλογερό ειδύλλιο που θα σας προσφέρει αρκετές νύχτες πάθους. Ακόμα με την επιμονή σας θα καταφέρετε να κερδίσετε την καρδιά του προσώπου που αγαπάτε. Και στα οικονομικά σας όμως θα διακρίνετε μια άνθηση.
 

Σκορπιός

Με τον Δία αλλά και την Αφροδίτη πλέον στο ζώδιό σας είστε αναμφισβήτητα ένα βήμα πριν τη μεγάλη επιτυχία τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Ελέγχετε τις καταστάσεις, ασκείτε ακαταμάχητη έλξη κι όλα τα χατίρια σας γίνονται αμέσως και χωρίς διαμαρτυρία. Ό,τι λαχταράτε θα το έχετε με χαρακτηριστική ευκολία, είτε πρόκειται για ένα πρόσωπο είτε για χρήματα, συνεργασίες ή οτιδήποτε σκεφτείτε και θέλετε να το αποκτήσετε. Κανείς δε μπορεί να σταματήσει πλέον την ανοδική σας πορεία. Αν μάλιστα κάνετε και μια αλλαγή στο στιλ ντυσίματος ή την εμφάνισή σας, τότε θα είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στην καρδιά πολλών ανθρώπων.

Τοξότης

Όλα θα είναι ξεκάθαρα μέσα σας και θα ξέρετε πάρα πολύ καλά και τι θέλετε αλλά και τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσετε για να το αποκτήσετε, ώστε να νιώθετε ικανοποιημένοι. Ακόμα και κάποιοι συνάδελφοί σας θα σταματήσουν να σας υποτιμούν ή τουλάχιστον θα αναγνωρίσουν καλά σας στοιχεία, αφήνοντάς σας παράλληλα το πεδίο ελεύθερο, αν θέλετε να το εκμεταλλευτείτε. Ερωτικά κάτι παίζει στο παρασκήνιο και παρότι δεν είστε από τα άτομα που τους αρέσουν οι κρυφές καταστάσεις, εν τούτοις τώρα θα το απολαμβάνετε. Δεν αποκλείεται μέρα με τη μέρα τα συναισθήματά σας για ένα πρόσωπο να θεριεύουν.

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη στον 11 οίκο σας ο κύκλος σας θα διευρυνθεί περισσότερο, θα γοητεύετε τους πάντες, θα συγκεντρώνετε τα βλέμματα πάνω σας και θα σας δοθεί η δυνατότητα να διακριθείτε κοινωνικά ή να αποκτήσετε σημαντικές και ισχυρές επαφές. Όλα είναι ευνοϊκά για να κάνετε αξιόλογες γνωριμίες, επαγγελματικές, φιλικές ή ερωτικές, άλλωστε το στιλ σας και η έντονη προσωπικότητά σας δεν περνούν απαρατήρητα και εμπνέουν εμπιστοσύνη και σιγουριά, οπότε στο χέρι σας είναι να συμβούν πράγματα. Επιπλέον θα θέλετε να καλοπεράσετε, οπότε σπάνια θα αρνείστε προτάσεις για διασκεδάσεις και βραδινές εξόδους με την παρέα σας.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στον 10ο οίκο σας έχετε τη δυνατότητα να κάνετε γνωστό το έργο σας, να πάρετε τα εύσημα ή να κατακτήσετε πιο εύκολα έναν επαγγελματικό σας στόχο, αφού θα βρείτε πρόσωπα σε θέσεις κλειδιά που θα είναι πρόθυμα να σας στηρίξουν. Η επιτυχία θα έρθει πιο γρήγορα, αν φυσικά κι εσείς εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματά σας, δημιουργήσετε τις συνθήκες και δεν βαρεθείτε γιατί κάποια πράγματα γίνονται χωρίς να κοπιάσετε. Ερωτικά το ενδιαφέρον ενός ισχυρού προσώπου προς εσάς θα είναι έντονο και θα σας γοητεύσει ωστόσο για να υπάρξει συνέχεια θα πρέπει να κάνετε αρκετές παραχωρήσεις και δεν είστε έτοιμοι.

Ιχθείς

Ταξίδια, γνώσεις και ευχάριστες στιγμές με φίλους, συγγενείς και γνωστούς έρχεται να σας προσφέρει η Αφροδίτη στον 9ο οίκο σας, ενώ αν είχατε γραφειοκρατικά, νομικά ή άλλα εκπαιδευτικά θέματα, τώρα όλα θα τακτοποιηθούν προς όφελός σας, ώστε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την καθημερινή σας ζωή. Μια επαφή με το εξωτερικό ενδεχομένως να σας ανοίξει προοπτικές ακόμα και για επαγγελματική συνεργασία. Ερωτικά εκπέμπετε έναν έντονο αισθησιασμό και ταυτόχρονα είστε προσεγγίσιμοι, κάτι που βοηθά να σας πλησιάζουν καινούργια πρόσωπα και να κερδίζετε τις εντυπώσεις, οπότε είναι πιθανό να βρεθεί στο δρόμο σας το άτομο που θα σας συγκινήσει.

Πηγή: Astrologos.gr