Από μόνοι μας όμως θα έχουμε ορμή και  ζωντάνια, θα είμαστε εύστροφοι και έντονα επικοινωνιακοί. Πολλές θα είναι οι επαφές, οι μετακινήσεις και οι συζητήσεις, ενώ η ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, αλλά και μηνυμάτων, υπονοούμενων και πονηρών πειραγμάτων θα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Από την άλλη, θα καταφέρουμε να σπρώξουμε τα πράγματα προς την κατεύθυνση που θέλουμε και στα επαγγελματικά μας, ενδεχομένως να διεκδικήσουμε με θάρρος αυτά που θεωρούμε ότι μας αξίζουν αλλά δεν τολμούσαμε να ζητήσουμε. Πιθανόν να γίνουν και κάποιες προτάσεις, αλλά επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο δεν πρέπει να καθυστερήσουμε να αποφασίσουμε. Πάντως ας είμαστε πιο προσεκτικοί γιατί μπορεί να μας ξεφύγει κάτι αυθόρμητα ή από τη βιασύνη μας να κάνουμε κάποια γκάφα και να παρεξηγηθούμε.

Κριός

Είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση και να κάνετε ό,τι θέλετε πολύ, το θέμα ωστόσο είναι ότι λειτουργείτε παρορμητικά και τα αποτελέσματά σας δεν θα είναι τα καλύτερα γι’ αυτό ελέγξτε τον αυθορμητισμό σας. Τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά σας η πολύ αυτοπεποίθηση ή σιγουριά μπορεί να σας χαντακώσει και να πείτε ή να κάνετε κάτι απερίσκεπτο που θα σας εκθέσει. Αν είστε σε σχέση, έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίστε το τοπίο μέσα από μια συζήτηση. Ακόμα, ίσως λογοφέρετε με ένα φιλικό σας πρόσωπο που θα αισθανθείτε ότι παρεμβαίνει στα προσωπικά σας.

Ταύρος

Θα σας αποκαλυφθούν κάποια κινήσεις ή λόγια που έχουν ειπωθεί μέσα στο περιβάλλον της εργασίας σας που μεν θα σας αναστατώσουν αλλά θα είναι αρκετά χρήσιμα γιατί θα μπορέσετε να πάρετε έγκαιρα τα μέτρα σας και βέβαια να διακρίνετε ποιοι είναι οι φίλοι και σύμμαχοί σας και ποιοι σας ανταγωνίζονται. Ωστόσο επειδή θα είστε συγχυσμένοι, καλό θα ήταν να αποφύγετε οποιαδήποτε κίνηση, να προσπαθήσετε να ηρεμήσετε και μετά να αποφασίσετε τι θα κάνετε. Επίσης, ίσως αναγκαστείτε να κόψετε κάποιες κακές διατροφικές συνήθειες ή να έχετε μια έντονη αλλά περαστική ενόχληση στην υγεία σας.

Δίδυμοι

Η μέρα έχει ταχείς ρυθμούς και σας ταιριάζει, ενώ θα σας δώσει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να ανταλλάξετε απόψεις αλλά και να συναναστραφείτε με αρκετό κόσμο. Ίσως μάλιστα συζητήσετε και μια πρόταση συνεργασίας. Δεν αποκλείεται επίσης, όσο θα είστε σε κίνηση, να γνωριστείτε με ένα πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Οι πιθανότητές σας να συναντηθείτε με τον… έρωτα πάντως είναι πιο μεγάλες αν βρίσκεστε σε ταξίδι. Επιπλέον, μια νομική σας υπόθεση, αν είχε κολλήσει, τώρα μάλλον θα εξελιχθεί γρήγορα.

Καρκίνος

Η μέρα αναμένεται κάπως έντονη, γι’ αυτό καλό θα ήταν να οπλιστείτε με ψυχραιμία. Πιθανόν να δημιουργηθεί μια αναστάτωση στην οικογένειά σας, ενώ δεν αποκλείεται και εμπλοκές με ένα ακίνητο ή μια ζημιά στο σπίτι σας η οποία θα σας αναγκάσει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Από την άλλη βέβαια μπορεί να κάνετε εσείς κάποιες αλλαγές ή τεχνικές εργασίες. Και οικονομικά όμως μπορεί να «σκάσει» ένα έκτακτο έξοδο που θα σας εκνευρίσει ή να παραβιαστούν οι όροι μιας συμφωνίας, πάνω που ήσασταν έτοιμοι να την αποδεχτείτε και τελικά να την ακυρώσετε.

Λέων

Γενικά η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη με αρκετές επιπλοκές, ακυρώσεις, αλλά και παρεξηγήσεις που θα χαλάσουν τη διάθεσή σας και ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν έντονο εκνευρισμό, που μπορεί να οδηγήσει σε τσακωμό με τον άνθρωπό σας ή άλλο αγαπημένο σας πρόσωπο. Επίσης, κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις που αφορούν σε στενούς συγγενείς σας ή μια βλάβη που δεν επιδιορθώνεται στον εξοπλισμό σας θα δυσκολέψουν την καθημερινότητά σας. Ερωτικά, φαίνεται να κάνετε αλλαγή πλεύσης, αφού η κατάσταση δε φαίνεται να εξελίσσεται, όπως ελπίζατε ή παραμένει στάσιμη.

Παρθένος

Θα κάνετε κάποιες κινήσεις στα εργασιακά σας που θα έχουν αντίκτυπο και στα οικονομικά σας. Έχετε όλα τα προσόντα να πετύχετε τους επαγγελματικούς και ερωτικούς σας στόχους και μάλιστα χωρίς να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια, αρκεί να έχετε μελετήσει καλά τους αντιπάλους ή ανταγωνιστές σας και να κινηθείτε άμεσα. Είναι πιθανό επίσης να ξεκινήσετε μια διατροφή ή δίαιτα-αστραπή ή να κάνετε ένα τεστ που αναβάλλατε καιρό. Ερωτικά ένα φλερτ με πρόσωπο της δουλειάς σας δημιουργεί πολλές, πονηρές σκέψεις όμως μάλλον σύντομα θα σας φύγουν.

Ζυγός

Θα βγάλετε μια θέρμη, θα πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες, ενδεχομένως να παραμερίσετε και κάποιους δισταγμούς που είχατε για να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο που σας αρέσει. Με τη γοητεία που αναδύετε άλλωστε είστε ακαταμάχητοι και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει ένα ερωτικό ειδύλλιο που θα σας χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές. Από την άλλη θα γνωρίσετε αρκετούς ανθρώπους και θα κάνετε ανοίγματα για επαγγελματικές συνεργασίες. Αν είστε σε σχέση, το παιχνίδι με την ανταλλαγή υπαινιγμών και πονηρών υπονοούμενων με το ταίρι σας θα έχει την επιθυμητή κατάληξη.
 

Σκορπιός

Τα νεύρα σας θα είναι πολλά αφού η κακή συνεννόηση με ένα μέλος της οικογένειάς σας, οι υποδείξεις του στην προσωπική σας ζωή ή μια ζημιά του σπιτιού μπορεί να σας κοστίσει σε χρόνο και χρήμα. Από την άλλη, ίσως έχετε κι εσείς μια υπερένταση, με αποτέλεσμα να πιάνεστε από το παραμικρό και να ξεσπάτε. Ερωτικά πάντως η έκβαση μιας υπόθεσης θα είναι δυσάρεστη, είτε γιατί θα μπει τέλος λόγω εξωτερικών συνθηκών είτε εξ αιτίας της αποκάλυψης του πραγματικού χαρακτήρα του ατόμου, ενώ ήσασταν έτοιμοι να προχωρήσετε.

Τοξότης

Και ενέργεια έχετε και θα βγάλετε τον ενθουσιώδη και αυθόρμητο εαυτό σας που θα σας κάνει πιο προσιτούς, με αποτέλεσμα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, αφού θα γνωριστείτε με ανθρώπους που έχετε κοινές απόψεις. Δεν αποκλείεται και να σας φλερτάρουν κάτι που θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Από την άλλη, η επικοινωνία σας με κάποιο πρόσωπο θα πάρει έντονο ερωτικό χαρακτήρα και θα ξεσηκωθείτε. Ίσως μάλιστα εκφράσετε με ειλικρίνεια το τι νιώθετε, αφού βλέπετε ότι υπάρχει θερμή ανταπόκριση από την άλλη πλευρά.

Αιγόκερως

Μια ένταση με συνεργάτη σας ή ανώτερό σας είναι πιθανή, ενδεχομένως γιατί έχετε ήδη φορτωθεί με αρκετές ευθύνες και υποχρεώσει και έχετε ξεπεράσει τα όρια της αντοχής σας οπότε είστε ευερέθιστοι. Από την άλλη και οικονομικά ανησυχείτε, αν θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας και ταυτόχρονα να κάνετε κι αυτά που θέλετε. Στα ερωτικά σας μπορεί να τελειώσετε μια ιστορία που τραβάει καιρό, καθώς βλέπετε ότι η άλλη πλευρά δεν προτίθεται να αναλάβει καμία πρωτοβουλία και περιμένει συνεχώς από σας, οπότε θα συμπεράνετε ότι δεν υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Είστε σε εγρήγορση έτσι κι αλλιώς οπότε σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να τρέξετε προσωπικές υποθέσεις σας που τις αναβάλλατε καιρό. Ενδεχομένως να δραστηριοποιηθείτε και όσον αφορά στα επαγγελματικά σας, λειτουργώντας όμως αυτόνομα ή επιχειρώντας μια ανοιχτή συνεργασία χωρίς δεσμεύσεις. Δεν αποκλείεται κιόλας να κάνετε κάποιες αναγνωριστικές συζητήσεις και να εκφράσετε τις θέσεις ή τους όρους σας. Από την άλλη ο έντονος ερωτισμός σας σε συνδυασμό με τη διάθεσή σας για επικοινωνία και απόκτηση νέων επαφών σίγουρα δε θα αφήσει ασυγκίνητο το αντίθετο φύλο οπότε μια καινούργια γνωριμία είναι πολύ πιθανή.

Ιχθείς

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με αρκετά γρήγορους ρυθμούς που θα πρέπει κι εσείς να υιοθετήσετε παρότι δεν είναι του χαρακτήρα σας, προκειμένου να διευθετήσετε επείγουσες υποθέσεις σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ζητήσετε τη βοήθεια κάποιου προσώπου που θα σας την προσφέρει άμεσα και θα σας λύσει τα χέρια. Από την άλλη και τελείως απρόσμενα μπορεί να σας αποκαλυφθεί μια πληροφορία που θα σας φανεί πολύτιμη. Ερωτικά μια χειμαρρώδης εξομολόγηση θα σας εκπλήξει ευχάριστα και θα σας δώσει την άνεση να εκφράσετε τις δικές σας επιθυμίες.

Πηγή: astrologos.gr