Η Ρούλα Αγγελοπούλου έχει ταλέντο και ξεχωριστές ιδέες. Χρησιμοποιεί πρωτότυπα υλικά και μέχρι σήμερα τις δημιουργίες της τιμούν μεγάλα ονόματα της σόουμπιζ. Η ίδια αποκαλύπτει τα μυστικά της στο «Secret»:

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με τιςγραβάτες;

Έτυχε να δω μία φωτογραφία μιας μη συνηθισμένης γραβάτας σε ένα από τα site μόδας του εξωτερικού και έτσι η ιδέα γεννήθηκε. Μπορώ να πω ότι αποτέλεσε μια πρόκληση για εμένα το να ασχοληθώ με ένα ανδρικό αξεσουάρ, καθώς επικρατεί η άποψη ότι η γυναίκα κρατάει τα σκήπτρα στη βιομηχανία της μόδας.

Τι το ξεχωριστό έχουν οι δικές σου δημιουργίες;

Η πρωτοτυπία των υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους πιστεύω πως είναι αυτό που τις κάνει μοναδικές. Plexiglass, ξύλο και μεταλλικά στοιχεία είναι τα βασικότερα συστατικά της προς το παρόν. Η κύρια πηγή έμπνευσής μου είναι ο άνθρωπος που με το ιδιαίτερο στυλ του θέλει να αφήνει το στίγμα του χωρίς πολλά πολλά. Είμαι λάτρης του απλού αλλά και συνάμα πρωτότυπου.

Είναι πια μόδα η γραβάτα στους άντρες;

Θεωρώ πως η γραβάτα πάντα θα είναι στη μόδα, καθώς είναι ένα αξεσουάρ που αντιπροσωπεύει την αυτοπεποίθηση, τη δύναμη και το κομψό στυλ. Σίγουρα στις μέρες μας ο συμβολισμός της έχει αλλάξει και δεν χρησιμοποιείται μόνο για πολύ επίσημες -επαγγελματικές κυρίως- υποχρεώσεις. Συνεργάζεσαι και με αρκετούς επώνυμους.

Πώς νιώθεις που σε εμπιστεύονται;

Εκτιμώ ιδιαίτερα το γεγονός ότι άνθρωποι με σημαντική πορεία στον δικό τους χώρο με εμπιστεύονται και αυτό σίγουρα μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω. Τους ευχαριστώ πολύ.

Δημοσιεύτηκε στο ένθετο secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου