Ένας νέος χώρος στο Ίντερνετ, για γυναίκες που είναι μαμάδες αλλά και για όλους όσοι ενδιαφέρονται για πράγματα που αφορούν τα παιδιά και την οικογένεια ήρθε για να μείνει.
Το όνομα του είναι πολύ… έξυπνο: Genius Mom.

Η δημιουργός του, δημοσιογράφος και μαμά δύο μικρών αγοριών, Τζίνα Γαβαλά δίνει το δικό της ορισμό της λέξης Genius και τον αποδίδει σε κάθε μαμά που καταφέρνει να ισορροπεί στην απαιτητική καθημερινότητα της οικογένειας. Χωρισμένη η ίδια, μεγαλώνει τα δύο της παιδιά με πολλή αγάπη και αφοσίωση, όμως στην πορεία της διαδρομής έχει καταλάβει ότι μια μαμά δεν μπορεί να είναι καλή αν πρώτα δεν είναι καλά η ίδια με τον εαυτό της.

Στο www.geniusmom.gr παρουσιάζει καθετί που κρίνει ποιοτικό, καθώς η ποιότητα είναι το βασικό της κριτήριο σε ότι κάνει ή επιλέγει στη ζωή της. Προτάσεις για δράσεις όπου πάει και η ίδια με τα παιδιά της και αφηγείται τις εμπειρίες της, συνεντεύξεις με ανθρώπους η ιστορία των οποίων μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για όποιον την ακούσει, αλλά και ιδέες για μαμάδες που θέλουν να νιώθουν όμορφες, ήρεμες και πλήρεις, το genius mom τα παρουσιάζει όλα με την δική του genius ματιά.

Το geniusmom αφουγκράζεται τις αλλαγές που συμβαίνουν στον κόσμο, τις ανάγκες της σύγχρονης μαμάς, κατανοεί τις νέες τάσεις, τα νέα πρότυπα, τις νέες μορφές διασκέδασης και τις πιο σύγχρονες μεθόδους της παιδαγωγικής, καθώς και τον λίγο χρόνο που μένει πια στις μαμάδες για ποιοτικές στιγμές με το παιδί τους. Έτσι, χωρίς να υποτιμά την δυνατότητα των γυναικών να χωρέσουν 1000 πράγματα σε ένα 24ωρο που δεν είναι ποτέ αρκετό, κάνει ποιοτικές επιλογές και γνωρίζει ανθρώπους που κάνουν τη διαφορά.

Θέλουμε ιδιοφυή, ώριμα και καλλιεργημένα παιδιά, θέλουμε όμως και την αθωότητα των χρόνων τους. Θέλουμε αφοσιωμένες μαμάδες που δεν ξεχνούν όμως την γυναικεία τους υπόσταση. Μαθαίνουμε τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες. Ενημερωνόμαστε για τα πάντα. Φιλτράρουμε και μοιραζόμαστε τις πιο πρωτοποριακές ιδέες, για παιδιά genius, κάθε ηλικίας, από genius μαμάδες που θα κάνουν τα πάντα για να μεγαλώσει όλη η οικογένεια σε ένα υγιές περιβάλλον.
Εσείς, είστε Genius Mom;


Περισσότερες πληροφορίες: www.geniusmom.gr