Brunch και πάλι! Ναι, παραδέχοµαι ότι η τάση αυτή µου αρέσει. Βέβαια, η διαφορά κρύβεται στη λεπτοµέρεια και στο αποτέλεσµα.

∆ηλώνω υπεύθυνα ότι έφαγα ένα από τα καλύτερα πρωινά. Η αδερφή µου (έχει Εxcel και βαθµολογεί τα µαγαζιά που πάµε – η γνώµη της έχει βαρύτητα) µου πρότεινε να πάµε στη Βούλα, στο «Family». Τι να σας πρωτοπώ;

Ο χώρος µαγικός και κάπως ευρωπαϊκός. Σαν σπίτι από ταινία, από αυτά τα µεγάλα, µε τις σκάλες και το τζάκι στην άκρη του σαλονιού. Ξύλινο πάτωµα και ξύλινα τραπέζια, ταπετσαρία µε λουλουδάκια στους τοίχους, έπιπλα σε παστέλ αποχρώσεις και µεγάλες µαξιλάρες... Εξίσου ενθουσιασµένη είµαι και µε το µενού.

Ξεκινάει µε ολοκληρωµένες προτάσεις πρωινού (φρέσκους χυµούς και smoothies µε healthy χαρακτήρα), συνεχίζει µε εκπληκτικά brunches και καταλήγει σε γευστικότατα δείπνα. Και όταν λέµε brunch... µιλάµε για το απόλυτο! Προτείνω ανεπιφύλακτα όλα όσα δοκίµασα.

Αυγά Benedict, σε αγγλικό muffi n, µε γαλοπούλα τρούφας και σάλτσα hollandaise, γαλλική οµελέτα µε µανιτάρια, τυρί chevre, ζαµπόν ωρίµανσης και σαλάτα και το απόλυτο πιάτο... salty pancakes, µε µπέικον, γκούντα, ντοµάτα και τηγανητό αυγό!

Ε, και ένα γλυκάκι για το τέλος. Classic pancakes µε βούτυρο και σιρόπι σφενδάµου, που δεν βλάπτει όπως η ζάχαρη.

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Παύλου 74, Βούλα

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στην στήλη «ρουά Ματ»