avatar

Ραδιοβάρκα ο Άγρυπνος
Μάνος Τσιλιμίδης

Φυσικά tips για όμορφο και λαμπερό δέρμα

Η απάντηση βρίσκεται στη φύση και όχο στα ακριβά καλλυντικά

fjhiojd395jemdawhk0p

Χυμός lime

Αναμείξτε χυμό από lime με λάδι αμυγδάλου και λίγο θαλασσινό αλάτι, και κάντε ελαφρύ scrub στο πρόσωπο. Θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, κάνοντάς το να λάμπει.

Αγγούρι

Μπορείτε να λιώσετε λίγες φέτες αγγούρι μαζί με γάλα, και να απλώσετε το μείγμα στο πρόσωπό σας για 15 λεπτά. Ξεπλύντε καλά, και σύντομα το δέρμα σας θα είναι πιο απαλό από ποτέ.

Ντομάτα

Οι ντομάτες είναι γεμάτες με αντιοξειδωτικά, και τοπικά μπορούν να ελαττώσουν την εμφάνιση ρυτίδων. Λιώστε δύο μεγάλες ντομάτες και απλώστε τις στο πρόσωπό σας, για 20 λεπτά, ξεπλένοντας με κρύο νερό. Επιπλέον, οι ντομάτες μπορούν να βοηθήσουν τη λιπαρή επιδερμίδα.

Αγγούρι και λεμόνι

Φτιάξτε ένα μείγμα με ίσα μέρη χυμό αγγουριού και λεμονιού και απλώστε σε πρόσωπο και λαιμό. Αφήστε το να απορροφηθεί για 10 λεπτά, και έπειτα μπείτε στο ντους. Σύντομα θα παρατηρήσετε λιγότερα μαύρα στίγματα, και πιο ανοιχτό δέρμα.

Μήλο

Κόψτε ένα μήλο σε πολύ λεπτές φετούλες και τοποθετήστε τις στο πρόσωπό σας για 15 λεπτά. Θα απορροφήσουν τη λιπαρότητα και θα βοηθήσουν τους πόρους να κλείσουν.

Και, ίσως το πιο σημαντικό…

Ύπνος και νερό! Μην ξεχνάτε να πίνετε πολύ νερό κάθε μέρα, αλλά και να κοιμάστε αρκετά και σωστά. Τίποτα δεν καταστρέφει την επιδερμίδα μας περισσότερο από τον λιγοστό ύπνο—και όλες τις επιπλοκές που μπορεί να προκαλέσει.

πηγή:iatronet.gr