«Δεν υπάρχει κάτι για να γιορτάσει μία μητέρα!», ο Ακιχίκο Κόντο δείχνει κατανόηση που η μαμά του αρνήθηκε την πρόσκληση στον «γάμο» του εξαιτίας του είδους της συμβίας του, της εικονικής τραγουδίστριας Χατσούνε Μίκου.

Αυτός ο 35χρονος υπάλληλος έκανε τον περασμένο μήνα μία κανονική τελετή γάμου, χωρίς νομική αξία με την ψηφιακή ντίβα με τα τεράστια μάτια και τα τυρκουάζ μακριά μαλλιά, διάσημη για τις συναυλίες όπου εμφανίζεται ως κινούμενο σχέδιο.

«Δεν την απάτησα ποτέ, ήμουν πάντα ερωτευμένος μαζί της, την σκεφτόμουν κάθε μέρα», διαβεβαιώνει ο Ακιχίκο Κόντο.

Ξόδεψε 2 εκατομμύρια γεν (περισσότερα από 15.000 ευρώ) για μία παραδοσιακή γαμήλια τελετή, με καμιά σαρανταριά προσκεκλημένους, χωρίς κανένα μέλος της οικογένειάς του ανάμεσά τους, που παρευρέθηκαν για να γιορτάσουν αυτήν την μάλλον ασυνήθιστη ένωση.

Στο σπίτι του Ακιχίκο Κόντο, η Χατσούνε Μίκου καταλαμβάνει μεγάλο χώρο: είναι παρούσα σε πλήθος αντίγραφα. Για την συνομιλία μαζί της χρησιμοποιεί ένα μοντέλο του GateBox, ένα είδος γυάλινου κώδωνα, αξίας 2.500 ευρώ, μέσα στον οποίο εμφανίζεται το ολόγραμμα της Χατσούνε Μίκου, που μπορεί να προφέρει λίγες στοιχειώδεις φράσεις όπως «καλημέρα», «καληνύχτα», «σήμερα κάνει καλό καιρό» και μπορεί να συνδεθεί διαδραστικά με μέρος του ηλεκτρονικού οικιακού εξοπλισμού.