Σε σχέση ή free; Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο.

ΚΡΙΟΣ ❤

Ο άγιος Βαλεντίνος σου φέρνει μια νέα γνωριμία που μπορεί να έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που σου αρέσουν ή σε συναρπάζουν και μπορεί να συμβούν είτε σε μια έξοδό σου με φίλους/ες, είτε σε μια διαδικτυακή αναζήτησή σου. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση σίγουρα μπορείς να την ανανεώσεις με πράγματα που γίνονται… σπάνια, ίσως μάλιστα με αυτόν τον τρόπο να προλάβεις μια ανεπιθύμητη εξέλιξη.

 ΤΑΥΡΟΣ 

Ο Άρης στο ζώδιό σου επιταχύνει τις εξελίξεις και σου δίνει… κίνητρο για οτιδήποτε θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα. Επειδή ωστόσο τα δεδομένα μπορεί να αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή, μην βιαστείς να «δέσεις» κάτι, απλά ζήσε τον… Βαλεντίνο σου! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση το πιθανότερο είναι να προκύψουν εντάσεις και καβγάδες, που όμως θα εξαφανιστούν αυτομάτως με ένα καλό… σεξ.

 ΔΙΔΥΜΟΙ 

Ο άγιος Βαλεντίνος σου προσφέρει τις ευκαιρίες που αξίζεις κι αν είσαι μόνος/η δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις το πλεονέκτημά σου, επιλέγοντας το πιο κατάλληλο πρόσωπο για σένα σε συναισθηματικό αλλά και υλικό επίπεδο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μήπως μπλέξεις σε μια «παράλληλη» κατάσταση, η οποία μάλιστα θα αποκαλυφθεί σύντομα, οδηγώντας στο ξέσπασμα ενός μίνι σκανδάλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ο άγιος Βαλεντίνος συνηγορεί στο τέλος ενός κύκλου και στην χάραξη μιας νέας πορείας, είτε αυτό συμβεί μόνον μέσα σου, είτε συνδυαστεί με εξωτερικά γεγονότα, που θα γίνουν αιτία κι αφορμή για να πάρεις τις αποφάσεις σου. Ακόμη μπορεί να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα «φιλική» πρόταση, που είτε απευθύνεται… απευθείας στο πρόσωπό σου, είτε πρόκειται για μια μεσολάβηση που θα σε φέρει πιο κοντά με κάποιον/α που ενδιαφέρεται για σένα.

ΛΕΩΝ 

Αν είσαι διαθέσιμος/η, τότε είναι βέβαιο ότι ο άγιος Βαλεντίνος θα σου κάνει την… χάρη, ίσως μάλιστα να μπεις στον «χορό» μιας διεκδίκησης που θα αναδείξει τα πιο καλά και γενναιόδωρα στοιχεία σου. Πρόσεξε μόνον μήπως μαζέψεις γύρω σου άτομα που ξέρουν πώς να σε εκμεταλλευτούν. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, κράτα τις σωστές αποστάσεις, αφού η παραμικρή επίδειξη εύνοιας από ή προς το πρόσωπο σου θα δημιουργήσει «σκηνικό».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ❤

Αν είσαι μόνος/η, ο άγιος Βαλεντίνος, σου ετοιμάζει κάτι… καλό, θα πρέπει όμως κι εσύ να είσαι περισσότερο ανοικτός/η και σε πιο «ανάλαφρες» καταστάσεις, ώστε να εκμεταλλευτείς αυτήν την ευκαιρία με τον καλύτερο τρόπο. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δικαιούσαι να ζητήσεις το κάτι παραπάνω από το ταίρι σου κι αν δεν σου δοθεί μπορείς απλά να του επισημάνεις ότι μπορεί να το βρεις από… αλλού και μάλιστα άμεσα.

ΖΥΓΟΣ 

Ο άγιος Βαλεντίνος ανανεώνει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, είτε με ποικίλα «παιχνίδια» με το ταίρι σου, είτε φέρνοντας σε κοντά σε άτομα, που σου αρέσουν και τους αρέσεις και οπωσδήποτε θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ πιο καλά. Σε καμία περίπτωση όμως μην μπεις στην διαδικασία να «σοβαρέψεις» την κατάσταση με αιώνιους όρκους κι υποσχέσεις, αφού «αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Με τον άγιο Βαλεντίνο σε… παροξυσμό οι εξελίξεις φαίνεται να εξαρτώνται κυρίως από τους άλλους κι ίσως είναι σκόπιμο να δώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, ώστε να αξιολογήσεις πρόσωπα και καταστάσεις με την ησυχία σου. Αντίθετα αν πάρεις μια απόφαση «εν θερμώ», οι πιθανότητες είναι «φίφτι-φίφτι». Αν βέβαια έχεις την άνεση να κινηθείς πιο ελεύθερα, τότε δεν έχεις παρά να το… γλεντήσεις κι όπου βγει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Παρότι, «έχεις πέραση», οι καταστάσεις δεν σε βοηθούν να αποκτήσεις μια καθαρή εικόνα τόσο για αυτά που εσύ επιθυμείς, όσο και για τις προθέσεις των άλλων. Κινδυνεύεις μάλιστα να άγεσαι και να φέρεσαι, χωρίς τελικά να καταλήξεις πουθενά. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ζήτα μεν περισσότερα από το ταίρι σου αλλά μην φέρεσαι και σαν «κακομαθημένο παιδί» εξωθώντας το στα όριά του. Βαλεντίνος speaking!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ναι μεν αρέσεις αλλά αν έχεις «κολλήματα» και προσπαθείς να πετύχεις με το ζόρι αυτό που θέλεις είναι δύσκολο να υπάρξει μια οριστική κατάληξη σε μια υπόθεση που σε ενδιαφέρει. Ζήσε λοιπόν το σήμερα, χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες κι όταν έρθει η ώρα, θα δεις τα πράγματα να εξελίσσονται από μόνα τους. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση και «παίζει το μάτι σου», πρόσεξε μήπως ο άγιος Βαλεντίνος σε… ξεμπροστιάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Αν είσαι μόνος/η, ο άγιος Βαλεντίνος θα σε διευκολύνει να ζήσεις μια ερωτική περιπέτεια ή έστω να κάνεις τα «κονέ» σου για αργότερα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μάλλον… επιβάλλεται να βγεις και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, αφού στην περίπτωση που παραμείνετε «εντός των τειχών» θα αρχίσουν οι γκρίνιες και οι μουρμούρες, που «για ψύλλου πήδημα» μπορεί να λάβουν σχετικά ακραίες διαστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ 

Αν είσαι μόνος/η, και τα θέλεις όλα «στο πιάτο» δεν έχεις παρά να διερευνήσεις καταστάσεις και προθέσεις, με την συνδρομή ατόμων που γνωρίζουν τα θέματα του… Βαλεντίνου, ίσως μάλιστα να σου προταθεί ένα υποψήφιο ταίρι, με την «δουλειά» να κλείνει μετά Βαΐων και κλάδων! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να «καταπραΰνεις» κάποιες ανησυχίες στο ταίρι σου, που βλέποντας πως «έχεις πέραση» το έχουν ζώσει τα φίδια.

Πηγή: astrology.gr