Όσοι, λοιπόν, και όποιοι κι αν είναι οι παραλήπτες των λαμπάδων σου, οφείλεις να κάνεις αυτή τη διαδικασία ευχάριστη και δημιουργική, και κυρίως χωρίς να γκρινιάζεις. Σκέψου ότι είναι δώρα για μία γιορτή στην οποία έχεις την ευκαιρία να έρθεις κοντά με την οικογένεια και τους φίλους σου και με αυτές τις λαμπάδες… θα κάνεις την καλύτερη αρχή! Μη ξεχνάς ότι το σημαντικότερο είναι να αρέσει σε αυτούς και όχι απαραίτητα σ' εσένα! Αλλά, τι είναι αυτό που τους αρέσει;

Ας ξεκινήσουμε με τη λαμπάδα του βαφτιστηριού . Αναλόγως τι ηλικία έχει, αν είναι αγόρι ή κορίτσι και ποια είναι η προσωπικότητα και τα χόμπι του, θα βρεις την κατάλληλη λαμπάδα. Αν είναι μικρής ηλικίας, τα παιχνίδια(Barbie, Playmobil, Spiderman, Πέππα κτλ) με τα οποία παίζει θα σου αποκαλύψουν ποια λαμπάδα (ή παιχνιδολαμπάδα) είναι αυτή που περιμένει! Επίσης, τα μικρά παιδιά, τις περισσότερες φορές, έχουν αγαπημένο χρώμα. Αν δεν το ξέρεις, ρώτησε το ίδιο ή τη μαμά του, και αυτό είναι κάτι που θα σε οδηγήσει στην ιδανική επιλογή. Αν, από την άλλη, δεν έχεις βγάλει ακόμα άκρη, σκέψου σε τι έχει αδυναμία (π.χ. γατάκια, πεταλούδες, λουλούδια) και ξεκίνησε το ψάξιμο.

Σειρά έχει ο/η σύντροφός σου ! Διάλεξε μια χειροποίητη λαμπάδα με την οποία θα χαρεί και μπορείς να φανταστείς να την κρατάει. Κι αυτή τη φορά, αν έχει «κόλλημα» με κάτι, «εκμεταλλεύσου» το! Είναι τα αυτοκίνητα, οι μηχανές, οι σκύλοι; Εσύ το ξέρεις αυτό! Φυσικά, μια καλή επιλογή θα είναι, πάντα, μία λαμπάδα με μίνιμαλ σχεδιασμό, έτσι ώστε να αυξήσεις τις πιθανότητες να την κρατήσει και να μην την αφήσει σπίτι από ντροπή.

Και τέλος, η καλύτερη λαμπάδα είναι… φυσικά για εσένα! Βρες τη λαμπάδα που σου ταιριάζει και θα ανυπομονείς να περάσουν οι ημέρες για να την ανάψεις όλο περηφάνια, αφού θα έχεις την ωραιότερη -αντικειμενικά-!

Είδες, δεν ήταν και τόσο δύσκολο τελικά; Αν τώρα ξέρεις τι είναι αυτό που ψάχνεις, αλλά δεν ξέρεις που να το βρεις, στο Public βρίσκεται μια τεράστια ποικιλία από σχέδια και χρώματα, για να διαλέξεις τις δικές σου λαμπάδες!