Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα (09/05, 22:00) στη ρεβάνς των ημιτελικών στο κατάμεστο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League και την διεκδίκηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου στην "ερυθρόλευκη" ιστορία. Ένας από τους παίκτες των Άγγλων που θα βρεθούν στο Φάληρο, ο Ντάγκλας Λουίζ έχει σχέση με μία από τις όμορφες ποδοσφαιρίστριες στον κόσμο, την Αλίσα Λέμαν η οποία αγωνίζεται εξίσου στην ομάδα γυναικών της Άστον Βίλα η οποία τη μέρα γενεθλίων του αγαπημένου της κινδυνεύει να... στεναχωρηθεί!




Υπενθυμίζεται ότι ο Ντάγκλας Λουίζ ήταν και... μοιραίος παίκτης της αγγλικής ομάδας στο πρώτο παιχνίδι στο "Villa Park" καθώς υπέπεσε σε πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Ελ Κααμπί για το 2-3. Η Αλίσα με ανάρτηση της έστειλε το δικό της ξεχωριστό μήνυμα για τα γενέθλια του αγαπημένου της και "μαγνητίζει" τα βλέμματα όλων με την απίστευτη ομορφιά της. 

Η "Βασίλισσα" των social media Αλίσα Λέμαν, ο χωρισμός και η επανασύνδεση της με τον Λουίζ!

Η Αλίσα Λέμαν παίρνει τον τίτλο της ομορφότερης και... δημοφιλέστερης ποδοσφαιρίστριας στον κόσμο! Αγωνίζεται ως εξτρέμ στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Άστον Βίλα, στην ίδια ομάδα που αγωνίζεται και ο σύντροφος της, Ντάγκλας Λουίζ και θεωρείται ως η "βασίλισσα" των social media στα οποία είναι η μοναδική παίκτρια παγκοσμίως που έχει πάνω από 16 (!) εκατομμύρια followers στο Instagram και πάνω από 10 εκατομμύρια στο tik tok. 



Κάθε ανάρτηση της προκαλεί... ντελίριο αλλά και αμέτρητα σχόλια που περισσότερο εστιάζουν στην... ομορφιά της παρά στο ποδοσφαιρικό της ταλέντο. Μάλιστα, είναι διεθνής και με την Ελβετία. Η ίδια είναι πιο δημοφιλής στο Instagram ακόμη και από τον θρύλο του τένις, Ρότζερ Φέντερερ, ενώ από κάθε ανάρτηση της λέγεται πως βγάζει 281.000 ευρώ.



Με τον Ντάγκλας Λουίζ θεωρούνται ως το πιο "hot" ζευγάρι της ποδοσφαιρικής showbiz και όχι... αδίκως! Είναι φουλ ερωτευμένοι ωστόσο είχαν χωρίσει τον Νοέμβριο του 2022, για να ακολουθήσει η επανασύνδεση τους το 2024. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν τα ρεπορτάζ, αιτία του χωρισμού τους ήταν ένα "θορυβώδες" ημερολόγιο της ίδιας που είχε κυκλοφορήσει και είχε προκαλέσει... αμόκ!



Τα... χρόνια πολλά της Αλίσα στον Λουίζ τη μέρα της ρεβάνς των ημιτελικών με τον Ολυμπιακό!

Τη μέρα των γενεθλίων του, ο Ντάγκλας Λουίζ θα αγωνίζεται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Europa Conference League. Η αγαπημένη του, Αλίσα Λέμαν μέσω ανάρτησής της στους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram του ευχήθηκε χρόνια πολλά μ' ένα ιδιαίτερο μήνυμα και μια σειρά από τρυφερές φωτογραφίες.


"Χρόνια πολλά ζωή μου, σου εύχομαι ό,τι καλύτερο και να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρά σου, είσαι ο πιο τρυφερός και περιποιητικός άνθρωπος που ξέρω. Σήμερα είναι η μέρα σου, σε αγαπώ τόσο πολύ αγάπη μου", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Λέμαν.