Ο αρχισκόρερ του Ολυμπιακού. Ο άνθρωπος που φιλοδώρησε με πέντε γκολ την Άστον Βίλα σε δύο αναμετρήσεις, και τί αναμετρήσεις. Ο πρώτος σκόρερ του Europa Conference League έχοντας αγωνιστεί μόνο στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ήταν ο μεγαλύτερος πρωταγωνιστής της επιβλητικής πρόκρισης των ερυθρόλευκων κόντρα στην Άστον Βίλα και αυτός που η Φιορεντίνα θα σημαδέψει περισσότερο στο scouting ενόψει του τελικού της "Opap Arena".

Ο Μαροκινός γκολτζής δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του αλλά παρ' όλα αυτά στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει πολύ χρόνο να πανηγυρίσει καθώς ακολουθούν τρεις συνεχόμενες πολύ κρίσιμες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Super League. Άπαντες ξέρουν στο λιμάνι ότι με τρεις νίκες, ο Ολυμπιακός θα είναι και πρωταθλητής Ελλάδος προτού πάει στην Νέα Φιλαδέλφεια να διεκδικήσει τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αγιούμπ Ελ Κααμπί:

«Όχι, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την Άστον Βίλα (σσ. γέλια). Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ευτυχισμένος. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας. Ευχαριστώ το σταφ και όποιον με βοηθάει. Είναι μια μεγάλη στιγμή, ξεπεράσαμε πολλές δυσκολίες για να φτάσουμε εδώ, αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στα δύο ματς. Ξέραμε ότι η Άστον Βίλα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά είχαμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Σήμερα είχαμε στο πλευρό μας και τον κόσμο μας, που μας βοήθησε πολύ. Θα συνεχίσουμε και θέλουμε να πάμε καλά στον τελικό».