Και τώρα... λάβετε θέσεις! Οι Λος Άντζελες Λέικερς μετά την ευρεία νίκη τους την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, πήραν ακόμη μια απέναντι στους Νιου Όρλεανς Πέλικανς με... διαφορετικό τρόπο, αυτή τη φορά για τα Play-In του NBA. Με αυτή τη νίκη οι "Λιμνάνθρωποι" κατακτούν την 7η θέση και θα ανταμώσουν στα Playoffs με τους πρωταθλητές Ντένβερ Νάγκετς σε μια επική μονομαχία ανάμεσα σε Λεμπρόν Τζέιμς (και Άντονι Ντέιβις) και Νίκολα Γιόκιτς (και Τζαμάλ Μάρεϊ) που αποτελεί μάλιστα και... remake των περσινών τελικών της Δύσης όπου οι μετέπειτα πρωταθλητές είχαν σκουπίσει την ομάδα του Λος Άντζελες με 4-0.

Φανταστικός αλλά μόνος ο Ζάιον Γουίλιαμσον για τους Πέλικανς, Ντέιβις και Ράσελ στάθηκαν επάξια δίπλα στον Λεμπρόν για τους Λέικερς

Στα του παιχνιδιού, οι Πέλικανς μπήκαν ιδανικά στο παιχνίδι παίρνοντας διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο. Όμως από εκεί και έπειτα οι Λέικερς αντέδρασαν και επιβλήθηκαν στο δεύτερο δεκάλεπτο κλέινοντας το ημίχρονο με υπέρ τους διαφορά +10 πόντων. Παρ' όλα αυτά οι "Πελεκάνοι" ήταν σκληρό καρύδι, έφτασαν τους Λέικερς στα όριά τους χάρη στα όργια του Ζάιον όμως στο τέλος οι περισσότερες λύσεις των παικτών του Χαμ αποδείχθηκαν καθοριστικές.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0m2y49vkeh5)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς άγγιξε το triple-double με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Μεγάλο ματς έκανε και ο Άντονι Ντέιβις με 20 πόντους και 15 ριμπάουντ ενώ πολύτιμες λύσεις έδωσαν ανά διαστήματα τόσο ο Ντ' Άντζελο Ράσελ (21 πόντους, 6 ασίστ), ο Όστιν Ριβς (16 πόντους, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ) αλλά και ο Ρούι Χατσιμούρα (13 πόντους).

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0m3bwr7pbwx)

Από την άλλη ο Ζάιον Γουίλιαμσον ήταν φανταστικός αλλά... μόνος, τελειώνοντας το παιχνίδι με 40 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Μόλις 9 πόντους με 1/9 τρίποντα ο ΜακΚόλουμ, στους 11 πόντους έμεινε ο Μπράντον Ίνγκραμ. 

Η ζωή συνεχίζεται στη Νέα Ορλεάνη καθώς οι Πέλικανς θα έχουν και δεύτερη ευκαιρία για να πάρουν το εισιτήριο της 8ης θέσης που οδηγεί στους πρωτοπόρους της Δύσης, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, αφού θα αντιμετωπίσουν ξανά στην έδρα τους, τους Σακραμέντο Κινγκς που επιβλήθηκαν των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με 118-94.

Tα δωδεκάλεπτα: 34-26, 50-60, 76-83, 106-110

Los Angeles Lakers vs New Orleans Pelicans Full Game Highlights | 2024 NBA Play-In Tournament