Δεύτερη ευκαιρία θα έχουν οι Σακραμέντο Κινγκς προκειμένου να βρεθούν στα Playoffs του NBA καθώς επιβλήθηκαν στην έδρα τους των απογοητευτικών Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με 118-94. Με αυτόν τον τρόπο οι "Βασιλιάδες" θα ανταμώσουν με τους Πέλικανς στη Νέα Ορλεάνη για το τρίτο παιχνίδι των Play-In που θα καθορίσει τον κάτοχο της 8ης θέσης της Δύσης που οδηγεί πάνω στους πρωτοπόρους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Ο Μάικ Μπράουν χρησιμοποίησε μόνο στο τελευταίο ενάμιση λεπτό τον Σάσα Βεζένκοφ, αλλά ποιος να του πει κάτι όταν η ομάδα του κερδίζει κατά αυτόν τον τρόπο. Με πρώτο σκόρερ τον Κίγκαν Μάρεϊ (32 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και τους Ντι Άαρον Φοξ (24 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ) και Ντομάντας Σαμπόνις (16 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 7 ασίστ) να είναι στα συνηθισμένα τους στάνταρ, οι Κινγκς πάτησαν γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν στο επιβλητικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη μεριά οι Γουόριορς είχαν μόνο τον Στέφεν Κάρι (22 πόντοι) σε σχετικά καλή βραδιά ενώ από τους υπόλοιπους παίκτες που έχουν τραβήξει κουπί τη φετινή σεζόν, μόνο οι Στέφαν Μούντι (16 πόντοι) και Τζόναθαν Κουμίνγκα (16 πόντοι, 7 ριμπάουντ) πάλεψαν ως ένα βαθμό. Ο Ντρέιμοντ Γκριν είχε μεν 12 πόντους και 6 ασίστ όμως δεν περιόρισε κανέναν στην άμυνα ενώ απογοητευτικότερος όλων ήταν ο Κλέι Τόμπσον ο οποίος τελείωσε άποντος (!) με 0/10 εντός πεδιάς (0/6 τρίποντα).

Μεγάλη κουβέντα έχει ξεκινήσει πλέον στις ΗΠΑ για το αν αυτή ήταν και η τελευταία φορά που είδαμε μαζί την ιστορική τριάδα Κάρι, Τόμπσον και Γκριν για τους Γουόριορς, των οποίων το front office θα πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τα δωδεκάλεπτα: 31-22, 54-50, 91-76, 118-94

Golden State Warriors vs Sacramento Kings Full Game Highlights | 2024 NBA Play-In Tournament