Ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ, του Τζολάκη, του Κάρμο, του Φορτούνη και όλων των υπολοίπων έγραψε ιστορία. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη συγκλονιστική πρόκρισή τους επί της Φενερμπαχτσέ μέσα στην Κωνσταντινούπολη προκρίθηκαν στα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League και το όνειρο της συμμετοχής στον τελικό της «OPAP Arena» έχει πλέον έναν τελευταίο σκόπελο, την Άστον Βίλα.

Για πρώτη φορά σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης ο Ολυμπιακός και μάλιστα με τρόπο... ψυχοφθόρο. Όμως ίσως για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή τους ιστορία, η τύχη εντέλει χαμογέλασε στους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι θριάμβευσαν με τις αποκρούσεις του Τζολάκη στέλνοντας τους φιλάθλους τους στον 7ο ουρανό.

Δεν είναι μόνο τα συγκλονιστικά σκηνικά στο Πασαλιμάνι. Δεν είναι μόνο οι απίθανες εικόνες στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος". Ο κόσμος του Ολυμπιακού γιόρτασε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και έκανε τη νύχτα μέρα.

"Κάηκε" και η Πάτρα για την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού - Στους δρόμους για τα επινίκια!
"Κάηκε" και η Πάτρα για την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού - Στους δρόμους για τα επινίκια!

Στο πρόσωπο του Γιώργου Πρίντεζη, μπορούν κάλλιστα να ζωγραφιστούν όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού όταν είδαν τον Κρητικό γκολκίπερ να αποκρούει το τελευταίο πέναλτι του Μπονούτσι!

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού!

Ακόμη και ο δημοσιογραφικός κόσμος δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος, με γνωστούς υποστηρικτές και ρεπόρτερ του Ολυμπιακού να περιγράφουν το πώς έζησαν την ιστορική βραδιά και να... πικάρουν τους "αντίπαλους" υποστηρικτές.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0ntcnr3b3nt) Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0nuvw5w6jup)