Πάρος: Γάλλος τουρίστας βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει ένα γατάκι (Βίντεο)
Δείτε το βίντεο
Ένα μικρό γατάκι που έπεσε στη θάλασσα στην Πάρο σώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση Γάλλου τουρίστα, ο οποίος βούτηξε χωρίς δεύτερη σκέψη για να το σώσει

Βουτιά "σωτηρίας" στα νερά της Πάρου έκανε Γάλλος τουρίστας, όταν εντόπισε ένα μικρό γατάκι να παλεύει με τα κύματα. Σύμφωνα με ανάρτηση των Φιλόζωων Εθελοντών του νησιού, ο γάλλος τουρίσττας χωρίς δεύτερη σκέψη έπεσε στη θάλασσα προκειμένου να σώσει το μικρό ζωάκι.
Διαβάστε: Νότια Κορέα: Πώς οδηγούνται... στο απόσπασμα χιλιάδες σκύλοι
Για καλή του τύχη, το είδε ένας Γάλλος ο οποίος κάνει διακοπές στην περιοχή και άμεσα βούτηξε στο νερό και κατάφερε να το σώσει. Η οικογένεια το πήρε σπίτι, το στέγνωσε και το κράτησε ζεστό. Φυσικά το γατάκι θα υιοθετηθεί από την οικογένεια των Γάλλων.
Διαβάστε: Νότια Κορέα: Πώς οδηγούνται... στο απόσπασμα χιλιάδες σκύλοι
Γάλλος τουρίστας βούτηξε στη θάλασσα της Πάρου για να σώσει ένα γατάκι (Βίντεο)
Συγκεκριμένα, στην περιοχή Αλυκή ένα αδέσποτο γατάκι λίγων μηνών έπεσε στη θάλασσα από την προκυμαία. Το γατάκι έπεσε στη θάλασσα και άρχισε να κολυμπάει προς τα βαθειά.Για καλή του τύχη, το είδε ένας Γάλλος ο οποίος κάνει διακοπές στην περιοχή και άμεσα βούτηξε στο νερό και κατάφερε να το σώσει. Η οικογένεια το πήρε σπίτι, το στέγνωσε και το κράτησε ζεστό. Φυσικά το γατάκι θα υιοθετηθεί από την οικογένεια των Γάλλων.
ΠΑΡΟΣ ΑΛΥΚΗ ✌ Ευτυχές τέλος ειχε η βουτιά που έκανε ένα αδέσποτο γατάκι λιγων μηνών απο την προκυμαία της Αλυκής στη...
Δημοσιεύτηκε από Φιλοζωοι Εθελοντες Παρου στις Τρίτη 15 Ιουλίου 2025