Toyota: Κινητήρες εσωτερικής καύσης με βενζίνη, βιοκαύσιμα και… υδρογόνο! - "Δεν θα προωθήσουμε τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε αγορές όπου δεν υπάρχει ζήτηση"
Διαβάστε στο motorone.gr
Νέους κινητήρες εσωτερικής καύσης ετοιμάζει η Ιαπωνική μάρκα, οι οποίοι θα καίνε πολλαπλούς τύπους καυσίμων και θα μπουν στην παραγωγή έως το 2027

Το Toyota παραμένει πιστό στους κινητήρες εσωτερικής καύσης, σε μια εποχή που τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή και με την ηλεκτροκίνηση να κερδίζει περισσότερο έδαφος.
Παρά το στόχο της Ευρώπης για πλήρη εξηλεκτρισμό εντός 20ετίας, η Toyota έχοντας στόχο την εξέλιξη οικολογικών βενζινοκινητήρων και με τη γνωστή συνεργασία της με τη Mazda και την Subaru, δηλώνει ότι: «Προσπαθούμε να βελτιστοποιήσουμε τον νέο κινητήρα για κάθε τύπο εφαρμογής, είτε πρόκειται για ηλεκτρικό, υβριδικό ή υδρογόνο».
Διαβάστε περισσότερα στο motorone.gr