Άγιος Δημήτριος: Εγκλωβίστηκε απορριμματοφόρο λόγω καθίζησης του οδοστρώματος
Διαβάστε στο e-ota.gr
Σοβαρή βλάβη της ΕΥΔΑΠ στον Άγιο Δημήτριο, όταν ένα απορριμματοφόρο εγκλωβίστηκε λόγω εκτεταμένης διαρροής υδάτων που προκάλεσε καθίζηση στο οδόστρωμα
Νέα σοβαρή βλάβη σημειώθηκε στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου και συγκεκριμένα στην οδό Λιδωρικίου 22.
Ειδικότερα, η εκτεταμένη διαρροή υδάτων προκάλεσε καθίζηση του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό απορριμματοφόρου που εκτελούσε προγραμματισμένες εργασίες καθαριότητας, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των εργαζομένων και τη δημοτική περιουσία.
Υπογραμμίζεται πως η περιοχή αντιμετωπίζει επαναλαμβανόμενα περιστατικά διαρροών και βλαβών, γεγονός που έχει μετατραπεί σε μόνιμη πηγή ταλαιπωρίας για τους κατοίκους, ενώ χθες (18/11), η γειτονιά έμεινε χωρίς νερό.
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου, Στέλιου Μαμαλάκη, ο Δήμος προχωρά σε επίσημη διαμαρτυρία προς την ΕΥΔΑΠ και ζητά:
• Άμεση και πλήρη αποκατάσταση της βλάβης και του οδοστρώματος.
• Λεπτομερή τεχνική αναφορά για τα αίτια της διαρροής και της καθίζησης.
• Αποζημίωση για κάθε ζημιά που έχει προκληθεί στη δημοτική περιουσία.
• Οριστική και μόνιμη λύση στα συνεχή προβλήματα του δικτύου της περιοχής.
Η δήλωση του Δημάρχου Αγίου Δημητρίου
«Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου δεν θα ανεχτεί άλλες καθυστερήσεις ή πρόχειρες επιδιορθώσεις, που απλώς μεταθέτουν το πρόβλημα. Η ασφάλεια των εργαζομένων, η ποιότητα ζωής των δημοτών και η προστασία της δημοτικής περιουσίας είναι αδιαπραγμάτευτες προτεραιότητες» δήλωσε ο Δήμαρχος.
Διαβάστε περισσότερα στο e-ota.gr
En