Με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Αττικής, γνωστοποιήθηκε η έγκριση της μελέτης και η προκήρυξη του διαγωνισμού για την κατασκευή νέου δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού στην Αγία Παρασκευή. Μάλιστα, το εν λόγω έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε περίπου 2 χρόνια, προσφέροντας στήριξη σε δεκάδες οικογένειες της περιοχής. «Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη διοίκηση μιας πόλης που νιώθεις ότι πραγματικά αρχίζουν να κλείνουν εκκρεμότητες πολλών ετών. Σήμερα είναι μια τέτοια στιγμή για την Αγία Παρασκευή», σημειώνει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Ο νέος δημοτικός βρεφονηπιακός σταθμός θα έχει δυναμικότητα φιλοξενίας 56 παιδιών – 28 βρεφών και 28 νηπίων – ενισχύοντας τις κοινωνικές υποδομές και διευκολύνοντας την καθημερινότητα των νέων οικογενειών της πόλης.


Δρομολογείται η κατασκευή νέου βρεφονηπιακού σταθμού στην Αγία Παρασκευή: Τι είπε ο Γιάννης Μυλωνάκης

Ο κ. Μυλωνάκης αναφέρθηκε επίσης στη συνεργασία του Δήμου με τον Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, επισημαίνοντας ότι από την πρώτη τους συνάντηση συμφώνησαν πως η Αγία Παρασκευή «έχει κουραστεί να ακούει για έργα που σχεδιάζονται αλλά δεν προχωρούν ποτέ». «Έργα που για δεκαετίες έμεναν πίσω και «στοίχειωναν» την πόλη μας. Και ο Νίκος Χαρδαλιάς από την πρώτη στιγμή στάθηκε έμπρακτα δίπλα μας για να αλλάξει αυτή η πραγματικότητα», τονίζει.

Διαβάστε περισσότερα στο e-ota.gr