Εάν είστε εξοικειωμένοι με τον κόσμο του gaming, τότε αναμφίβολα έχετε ακούσει για τα gaming laptops. Σας δίνουν την πολύτιμη ευκαιρία να πάρετε το gaming εκτός… γραφείου, μαζί σας οπουδήποτε κι εάν βρίσκεστε εύκολα και απλά.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, η τεχνολογία στα συγκεκριμένα laptops έχει βελτιωθεί, ενσωματώνοντας όλο και πιο προηγμένα χαρακτηριστικά για να απολαμβάνετε ατελείωτο gaming με τις ώρες, δίχως καθυστερήσεις, θολούρες ή κολλήματα που σας αποσπούν.

Το κατάλληλο laptop για ατελείωτο gaming

Ένα από τα καλύτερα είναι το Laptop Acer Nitro 5, ένας λεπτός και ισχυρός φορητός υπολογιστής που προσφέρει επεξεργαστική ισχύ που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας για ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών και για ατελείωτο gaming.

Ο επεξεργαστής του, Ryzen 5 5600H χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική Zen 2 και διαθέτει βασική συχνότητα λειτουργίας 3,3 GHz και μέγιστη συχνότητα boost έως 4,2 GHz. Επιπλέον, διαθέτει 3MB L2 Cache και 16MB L3 Cache, καθώς και 6 πυρήνες και 12 threads, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση για εργασίες και gaming.



Laptop Acer Nitro 5

Έρχεται εξοπλισμένο με τεχνολογία Ray Tracing, που προσομοιώνει τη φυσική συμπεριφορά του φωτός στα παιχνίδια, προσφέροντας ρεαλιστικά γραφικά σε πραγματικό χρόνο. Χάρη στην τεχνολογία DLSS AI Acceleration από την NVIDIA, απολαμβάνετε βελτιωμένους ρυθμούς καρέ, υψηλή ποιότητα εικόνας και απόδοση χωρίς συμβιβασμούς.

Η συσκευή περιλαμβάνει Bluetooth, Ethernet, HDMI, USB-C και Wi-Fi, προσφέροντας ευελιξία στη σύνδεση και την επικοινωνία με άλλες συσκευές και δίκτυα.

Θα το βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε laptops ενώ θα το παραλάβετε εύκολα, στην πόρτα σας στην ώρα του, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τώρα μάλιστα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις Black Friday προσφορές ανάμεσα σε 5.000.000+ προϊόντα και να φτιάξετε το δικό σας gaming setup.

Φτιάξτε το δικό σας gaming setup

Το μόνο που θα χρειαστείτε μετά το laptop είναι την πιο άνετη καρέκλα gaming και φυσικά ένα στιβαρό γραφείο, που θα μπορείτε να παίζετε όταν βρίσκεστε στο σπίτι.

Ιδανική επιλογή είναι το Γραφείο Gaming Eureka Ergonomic που διαθέτει μεταλλικά πόδια και κυρτό σχεδιασμό και αρκετό χώρο για να τοποθετήσετε τις οθόνες σας ακριβώς όπως τις θέλετε.



Γραφείο Gaming Eureka Ergonomic

Συνδυάστε το με την Καρέκλα Gaming Raptor Goro, που διαθέτει αναπαυτικό κάθισμα και μαξιλάρια στήριξης μέσης και κεφαλιού, ιδανική για κάθε gamer. Κατασκευασμένη με σταθερά μπράτσα για ξεκούραστο gaming, αναπαυτικό κάθισμα αφρού και επένδυση PVC.



Καρέκλα Gaming Raptor Goro

Πρόκειται για μια στιβαρή κατασκευή με μηχανισμό ανάκλισης και το μέγιστο βάρος χρήστη είναι 200 κιλά.

Και μην ξεχνάτε ότι η Black Friday στο SHOPFLIX.GR γίνεται ακόμα καλύτερη, προσφέροντας και τις καλύτερες τιμές με δυνατές προσφορές, αλλά και ένα επιπλέον όφελος για όλους: 5€ δωροκάρτα με κάθε αγορά!

Αφού παραλάβετε την παραγγελία σας, αξίας 30€ και άνω, θα λάβετε στο email σας ένα κωδικό, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην αμέσως επόμενη αγορά σας για να εξαργυρώσετε την δωροκάρτα. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να τον συμπληρώσετε στο σχετικό πεδίο.

Η ενέργεια ισχύει για όλους χωρίς κανέναν περιορισμό, ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας και μπορείτε να κερδίσετε τη δωροκάρτα ξανά και ξανά, όσες φορές θέλετε για μια ακόμα πιο απολαυστική shopping εμπειρία!