Τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας κατά τη διάρκεια των διακοπών και να μοιραστείτε στιγμές γέλιου και διασκέδασης.

Αλλωστε για τα παιδιά τα Χριστούγεννα είναι κάτι σαν παραμύθι. Αγαπούν τα φωτάκια από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, λατρεύουν τις μυρωδιές των γλυκών, ανυπομονούν φυσικά για τα δώρα του Αη Βασίλη.

Τα Χριστούγεννα είναι από μόνο τους μαγικά. Και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ζήσετε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας τη μαγεία των ημερών.

Γίνετε και εσείς για λίγο παιδί και παίξτε μαζί τους.

Αν λοιπόν ψάχνετε παιχνίδια που θα λατρέψουν οι μικροί σας ήρωες για να διασκεδάστε τις μέρες των Χριστουγέννων στο SHOPLFIX.gr θα βρείτε αμέτρητες επιλογές παιχνιδιών για τα παιδιά σας, σε όποια ηλικία και να είναι.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε όποιο επιτραπέζιο παιχνίδι θέλετε για να το κάνετε δώρο στα αγαπημένα σας ανίψια, ή βαφτιστήρια ή στους φίλους σας που τρελαίνονται να παίζουν. Εάν δεν γνωρίζετε τι δώρο να κάνετε στους αγαπημένους σας, τότε σας έχουμε την πιο εύκολη λύση: Δωροκάρτα SHOPFLIX!

Εσείς επιλέγετε το ποσό που θέλετε να διαθέσετε και εκείνοι ό,τι πραγματικά χρειάζονται ανάμεσα σε πάνω από 5 εκατομμύρια επιλογές.

Το να παίζετε επιτραπέζια αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους για να εξασκήσετε το μυαλό σας.

Παίξτε με τα παιδιά σας επιτραπέζια παιχνίδια και διασκεδάστε με τις ώρες. Αλλωστε πρόκειται για μια δραστηριότητα που τους μαθαίνει να συνεργάζονται με τους άλλους. Μια δραστηριότητα που τους κάνει να σκέφτονται..

Τα οφέλη του παιχνιδιού μέσα από τα επιτραπέζια ή εκπαιδευτικά παιχνίδια για τα παιδιά είναι πολλά. Μέσα από το παιχνίδι το παιδί μαθαίνει να σέβεται τους κανόνες, να μην κλέβει και να ακολουθεί την ιεραρχία.

Εαν ψάχνετε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι σίγουρα θα ξετρελαθείτε με τις Σκιτσογραφίες.

Είτε ζωγραφίζεται καλά είτε όχι, καμία σημασία δεν έχει για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όσο χειρότερες είναι οι ζωγραφιές, τόσο πιο αστείο θα είναι το παιχνίδι! Σκιτσάρετε μία εικόνα από 3 διαφορετικές κατηγορίες: Ποιος; Που; Τι; Προσπαθήστε να κάνετε τους συμπαίκτες σας να μαντέψουν τι ζωγραφίσατε και γελάστε μέχρι δακρύων!



Επιτραπέζιο Παιχνίδι AS Games Σκιτσογραφίες

Διαχρονικά και σίγουρα τραβούν τα παιδικά βλέμματα σαν μαγνήτη είναι τα τουβλάκια Lego! Όσο τα παιδιά παίζουν, ταυτόχρονα καλλιεργούν πολλές δεξιότητες όπως η επίλυση προβλημάτων, η κατανόηση του χώρου, των διαστάσεων αλλά και των ημισύνθετων εργασιών.

Η χρήση τρισδιάστατων αντικειμένων δίνει επίσης το ερέθισμα στα παιδιά να προγραμματίζουν τις κινήσεις τους πριν να τις κάνουν με γνώμονα το αποτέλεσμα αλλά και να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές, ώστε τα κομμάτια να ταιριάζουν μεταξύ τους όπως προβλέπεται.

Υπάρχουν άπειρες επιλογές παιχνιδιών Lego όπως τα lego Friends: Friendship Tree House.



Lego Friends: Friendship Tree House για 8+ Ετών