Η Κωτσόβολος, μέσα σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων και στο πλαίσιο του προγράμματος «Δεύτερο Σπίτι», δώρισε 421 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης στους Οργανισμούς «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων» & «Εξέλιξη Ζωής», συμβάλλοντας στο σπουδαίο έργο τους.

Χάρη στη συντονισμένη προσπάθεια των ανθρώπων της, αλλά και στην άριστη συνεργασία της εταιρείας με εκπροσώπους των οργανισμών, οι παραδόσεις των 421 συσκευών πραγματοποιήθηκαν σε χρόνο-ρεκόρ, συμβάλλοντας στον σκοπό του κάθε οργανισμού: του «ΚΥΑΔΑ» (Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων) να στηρίξει ανθρώπους που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, του Οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού» να στηρίξει οικογένειες και παιδιά που προστατεύει και βοηθά και της «Εξέλιξης Ζωής» να ενδυναμώσει νέους ανθρώπους -που έχουν μεγαλώσει σε κλειστές δομές προστασίας- στα πρώτα τους βήματα στην ενήλικη ζωή.

Έτσι, η Κωτσόβολος «έσπασε» άλλο ένα ρεκόρ, αφού ξεπέρασε συνολικά τις 2.300 συσκευές πρώτης ανάγκης που έχει προσφέρει σε συνανθρώπους μας από την αρχή του προγράμματος «Δεύτερο Σπίτι», μέχρι και σήμερα.

εξελιξη_ζωησ
δευτερο_σπιτι

 

Και δε σταματά εδώ, αλλά συνεχίζει μαζί με τους καταναλωτές και με όχημα το πρόγραμμα κυκλικής οικονομίας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, «Δεύτερο Σπίτι», να δίνει «Δεύτερη Ζωή» σε συσκευές και να στηρίζει ευπαθείς οικονομικά και κοινωνικά οικογένειες, κάνοντας τη Ζωή τους Καλύτερη.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι» και για το πώς μπορείς και εσύ να συμμετέχεις δωρίζοντας τη δική σου συσκευή, θα βρεις εδώ: https://www.kotsovolos.gr/pages/second-home

Δώρισε κι εσύ, λοιπόν, τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι, και άλλαξε τη ζωή κάποιου προς το καλύτερο. Η Κωτσόβολος σε περιμένει να κάνετε REACT μαζί, για έναν Καλύτερο Κόσμο.

Για περισσότερα νέα της εταιρείας επισκεφθείτε την εταιρική μας σελίδα: https://corporate.kotsovolos.gr/

κυαδα_1
συναντηση_κυαδα_1

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Currys plc)

Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 3.000 ανθρώπων μας. Εφαρμόζουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους την φιλοσοφία μας, το να ενδυναμώνουμε δηλαδή τους ανθρώπους για μια καλύτερη ζωή. Επενδύουμε στο δίκτυο των 97 καταστημάτων μας σε Ελλάδα και Κύπρο, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας. Στόχος μας να αναδεικνύεται και να ενισχύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 73 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης.

Σχετικά με την Currys

Η Currys plc είναι μία κορυφαία διεθνής omnichannel εταιρία προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας, με λειτουργία τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και μέσω των 830 καταστημάτων που διαθέτει, με 32.000 υπαλλήλους σε 8 χώρες. Η Currys είναι Νο1 στις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με ευρεία γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνει τους πελάτες της να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας για τις ανάγκες τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Ο όμιλος Currys δραστηριοποιείται στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία με την επωνυμία Currys, στις Σκανδιναβικές χώρες με την επωνυμία Elkjøp και στην Ελλάδα με την επωνυμία Κωτσόβολος.