Την Τετάρτη 15 Μαΐου o πρόεδρος του Επενδυτικού Ταμείου SMERemediumCap, κύριος Νίκος Καραμούζης, και ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΨΑ, κύριος Τάκης Πέρκιζας, παρουσίασαν τις προοπτικές, τη δυναμική και τους άξονες στρατηγικής ανάπτυξης της «νέας ΕΨΑ» σε δημοσιογράφους και στελέχη της αγοράς.

thumbnail_logotypo_epsa_100_xronia


Αναφερόμενος εκτενώς στη στρατηγική του επενδυτικού ταμείου και στους λόγους τους οποίους οδήγησαν στην απόφαση της σημαντικής επένδυσης στην ιστορική ελληνική βιομηχανία αναψυκτικών, ο κ. Καραμούζης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην επένδυσή μας στην ΕΨΑ, μια εμβληματική, ιστορική εταιρεία συνυφασμένη με την προϊοντική ποιότητα και τη διαχρονική εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Εκτιμούμε ότι, με την ενίσχυση της εταιρείας με κεφάλαια και ρευστότητα, την αξιοποίηση της τεχνογνωσίας που διαθέτει και την υλοποίηση ενός φιλόδοξου μεσοπρόθεσμου σχεδίου ανάπτυξης εργασιών που έχουμε εκπονήσει, η ΕΨΑ έχει μεγάλες δυνατότητες υγιούς ανάπτυξης εργασιών τόσο στην ελληνική όσο και στις διεθνείς αγορές.

epsa_lemoni_ibiskos_portokali_jasemi_lemon_lime_15_5_2024


portokali_cola__yuzu_cola


Σταθερό άξονα της επενδυτικής προσέγγισής μας αποτελεί το ποιοτικό προϊόν, τα καινοτόμα νέα προϊόντα που ικανοποιούν τις νέες γευστικές προτιμήσεις των πελατών, η άριστη σχέση με τους εργαζόμενους, τους προμηθευτές, τους πελάτες και τα πιστωτικά ιδρύματα και η εφαρμογή σύγχρονων αρχών εταιρικής διακυβέρνησης και ανταγωνισμού».

thumbnail_epsa_volos


portokalada_lemonada_pink_grapefruit

Ο κ. Πέρκιζας έκανε μια σύντομη αναδρομή στη μακρά και σημαντική ιστορία της ΕΨΑ, αναφέρθηκε στην καινοτομία που πάντα χαρακτήριζε την εταιρεία και τα προϊόντα της και παρουσίασε τους 5 στρατηγικούς πυλώνες που θα επιτρέψουν στην εταιρεία να κάνει τη διαφορά τα επόμενα χρόνια. Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Στα 100 χρόνια ζωή της, η ΕΨΑ χτίστηκε με βάση την τεχνογνωσία και την έμφαση στην ποιότητα των αναψυκτικών της. Κρατάμε τα θεμελιώδη αυτά στοιχεία και τα ενισχύουμε με σημαντικές επενδύσεις που γίνονται στην παραγωγική διαδικασία, στην αλυσίδα τροφοδοσίας, σε νέα προϊόντα και στρατηγικές εμπορικής ανάπτυξης, αλλά και στους ανθρώπους και τα συστήματά μας. Στόχος μας είναι η ΕΨΑ τα επόμενα χρόνια να ανατρέψει τα δεδομένα και να κατακτήσει μία από τις ηγετικές θέσεις μεταξύ των ελληνικών εταιρειών του κλάδου».